Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Anto, , multumesc pentru aprecieri (si la tinuta si la faina ). Naspa cu incidentele, dar sa fim pozitivi: bine ca n-a fost mai grav. Oricum, welcome to ro! nu ca e ceva adrelina?

Vivela, ca bine zici de dragalasenia de brosa! la asta nu m-a dus mintea...eu imi amintesc ca am fost la un botez cand era laur fff mic (i-am lasat laptic de la mami in bibe) si, logic, dupa atatea ore plezneam de laptic in exces asa ca am hotarat de comun acord cu "serbatii" sa le alaptez fetitza proaspat botezata. Very weird sensation- vorba cubanezului. Si acum imi amintesc ce ciudat m-am simtit alaptand alt pui decat al meu...dar e o amintire frumoasa. Cat de haioasa esti cum povestesti, si tu ma omori! Auzi, credea ca-l pui sa recite!
Distractie super placuta iti urez!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mai vio esti delicioasa!!!
si eu am alaptat al pui dar in spital ca al meu nu voia sa suga si mama respectiva nu mai facea fata cu puiul ei.

Mergi la inceput

Georgi,
Vivela, daaaaaa, ai dreptate. Taman de machiaj am uitat. Lasa-ma sa zic si de asta, te rog, nu rezist nervos. Deci, , imi pare rau sa te dezamagesc, dar iar ai dat-o-n bara: pai cum, mai, sa pui machiaj auriu la tinuta cu auriu? Hai sa-ti zica stilista satului (adica io) cum devine cazu': la tinuta mentionata anterior, tinand cont de faptul ca se desfasoara ziua, musai sa ne machiem cum veti vedea in continuare.
Culori pastel. Da, ati auzit bine. Doua culori vom folosi pentru machiajul ochilor: maron si blio. Maron inchis juma' de pleoapa, blio dashkis jumatea aialanta. Linia de demarcatie tre' sa fie fix pa fix la jumatea ochiului, ca sa obtinem privirea fixa, ca la nebuni sau ca la cobre.
Aplicam incontinuare gene false lungi ca la lady gaga si le si intoarcem asa incat cand clipim des din ele sa se loveasca cu zgomot de sprancene. Cu putin noroc raman lipite acolo si rezolvam si cu pupilelele. Ca decat atropina...
Asaaaaaaaaaa...am ajuns la ten. N-are rost sa respectam conventionalu': piling, curatat, aerisit, aspirat, crema, vrajeala, fond de ten si abia dupa ochii, obrajii, bla bla. Noi incepem cu ochii, ca aia e oglinda sufletului. Abia dupe punem si fondu' care trebuie musai sa fie in strat cat mai gros cam ca tencuiala de pe casa si in culori inchise ca sa pari bronzata. Pai nu asa??? Ce rost are sa dam banii pe creme autobronzante, sau-mai rau- pe o sedinta la solar?
Urmeaza obrajii: aici e simplu. Rosu aprins e vedeta lu' 2011. Cate 3-4 pufuri pe fiecare pomet cat sa ne arate sanatoase si pufoase ca piersica-n iunie.
Aoleo si cerceii: zanganitori aurii lungi. Vezi? Daca tot insisti pe auriu-iata, te-am rezolvat si cu asta.
Hai, gata, ca iar ma dau in stamba ca-nnecata.
Sper ca v-ati notat toate ca nu se stie niciodata cand aveti nevoie si poate o sa fiu io ocupata, nu?
Succes! BE GLAMOROUS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Hristos a inviat!
Intru pe fuga.
Anca ma bucur ca esti bine.
Violeta,ti-am trimis un pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata de la mare . Mi-a varsat cea mica apa pe laptop si nu-mi functioneaza niste taste, e un chin sa scriu, cred ca nici in garantie nu mi-l face .

Vivela, noi la un botez acum un an am dat 400 ron si cadou cam de osutacincizeci (printre altele nu merge tasta cu unu si semnul exclamarii).

Vio, esti total dementiala , zi ceva si de coafura si unghii, sa avem imaginea completa .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 8+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ohoooooooooooo, carla! Imediat! Taman de coafura si de unghii uitasem!
Pai, simplu ca buna ziua.
Coafura: aici avem multe variante, care mai de care mai nimerite. Eu vi le scriu pe cele de succes, cu astea m-as duce si la nunta regala!
Par scurt: neaparat vopsit roscat inchis si tras un permanent oitza, dar, fiind scurt, ne asteptam sa fie putin "pierdut la spate". Efect garantat, mai ales daca-i f...m si-un fixativ prafos cu sclipici peste.
Par mediu: aici lucrurile se complica putin, pentru ca tentatiile sunt mari. Cel mai nimerit mi se pare cocul, cu vreo 2-3 floace lasate in fata si in parti, asa, cica rebelo-neglijento-putin studiat. OK? Nu uitati de parura, vedeti daca nu mentionam? Sigur omiteati piesa de rezistenta aintregului look.
Par lung: ohohohohooo! pai aici daca nu-l facem cu placa aia creata, nush cum ii zice care da efect de denivelari si nu ii punem ori floricele din loc in loc (sunt bune si marturiile in caz de extrema urgenta) ori un trandafir mare, artificial cu plasa n-am facut nimic!

Unghiile.
Scurte: ori le lasam asa, cum le-a dat Dumnezeu, ca vorba aia, de unde nu e...si le dam frumos, elegant cu oja aurie cu sclipici (sic!) ori mergem la salon si alipim unele lungi si cu model, ce naiba, doar se poarta, de fapt cine n-are nu pricepe absolut deloc, da' deloc ce-i modern si-n trend.
Lungi: ori le dam cu oja mov aprins (va merge cu siguranta, ca se potriveste cu maroul) ori mergem la salon, le taiem si...alipim unele lungi si cu model, ce naiba, doar se poarta, de fapt cine n-are nu pricepe absolut deloc, da' deloc ce-i modern si-n trend.

Cam asta. Multa bafta si vreau poze neaparat sa le sheruiesc pe iutub si pe feisbuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Am avut niste probleme cu netul zilele astea...
Suntem bine, incep s. ama linistesc.
Fetita a inceput de luni sa doarma mai putin, sa traga mai bine la san sa fie msi vioaie, asa ca nu mai am nevoie de pompa.
Am fost la medicul de familia si a cantarit-o si am vazut ca nu a pus decat 50 de grame in 10 zile, dar tinanad cont ca nu prea a manacat in acele zile, mi-a zis ca e ok, de acum incolo vom vedea cresterea in greutate.
Ma uitam azi la degetelele ei si mi se pareau ca sunt mai invelite in carnita decat acum2 saptamani cand am i il lasesit din spital.
Razvan a mers la gradi de miercuri si am respirat si eu. Oricum, a ineput sa se invete cu ea, participa la baie, incerc sa il implic cat pot.
Luni am botezat fetita unor prieteni, de fapt sotul, ca eu nu am intrat in biserica. Am avut si cumatria in aceeasi zi si a doua zi am scos-o din mir.
Incep de acum sa organizez botezul pentru fetita mea.

Va pupacesc pe toate.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si a Dariei Georgiana - 07.04.2011

Mergi la inceput

Elena, , sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa si sa va traiasca si finuta, sa va aduca toti numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

vio mi-am notat. am in astea 2 luni, 3 botezuri si o nunta.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..........
vio, ti-am mai zis ...esti savuroasa! oricum , merci pt. consilierea vestimentara.o sa tin minte!
anto, naspa cu intamplarea voastra. bine ca nu a fost mai rau.am fost si noi ieri in herastrau, insa la ce aglomeratie era, nu prea aveau loc bicilistii. oricum , cand ne ducem am mare grija de andrei, dar tot mai scapa si fuge bezmetic.
xerexe, ma bucur ca te-ai mai linistit!
vivela, cum fu la botez???

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput