Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Azi straluceste soarele nu stiu cat de frig e, vom face o mica plimbare.

Cleo, eu stiam ca ouale nu se vopsesc in vinerea mare, doar joi sau sambata.
CUm cica nici sa te speli pe cap nu e bine in ajunul Pastelui.

Noi nu cumparam cadouri de Paste, ci doar mici dulciuri, pe care le ascundem prin iarba impreuna cu oua vopsite si fetele cu cosulete in mana pleca in cautare. Se distreaza de minune.

Si eu visam la o trambulina, da nu a fost sotul de acord ... parca as trece peste cuv.lui, ca elesunt innebunite dupa sarit.

Paste fericit si zile frumoase!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Azi straluceste soarele nu stiu cat de frig e, vom face o mica plimbare.

Cleo, eu stiam ca ouale nu se vopsesc in vinerea mare, doar joi sau sambata.
CUm cica nici sa te speli pe cap nu e bine in ajunul Pastelui.

Noi nu cumparam cadouri de Paste, ci doar mici dulciuri, pe care le ascundem prin iarba impreuna cu oua vopsite si fetele cu cosulete in mana pleca in cautare. Se distreaza de minune.

Si eu visam la o trambulina, da nu a fost sotul de acord ... parca as trece peste cuv.lui, ca elesunt innebunite dupa sarit.

Paste fericit si zile frumoase!

Adriana

deci asta cu nevopsitu de oua ieri nu o stiam (nu stiu de unde auzisem sa nu spal, si nu spalai; dupa care auzii ca de fapt joi nu trebuia sa spal, dar cine le mai intzelege ca io tre sa spal la 2-3 zile mereu.. ca Mara se joaca, uda, io in bucatarie murdarii o gramada de prosoape, dar si hainele de pe mine ). Am facut aseara ouale si drobul, gandindu ma ca azi mai am de facut si curat, spalat, strans, pasca, ciorba... si realizez ca nici mancare nu o sa am. Si tot visez la o salata beuf.... dar inca 2-3 ore pt asta nu gasesc ( doar sa stau la noapte); nu stiu cum va descurcati voi, m-am trezit dinainte de 7 si tot nu vad luminitza de la capatul treburilor. Cu pasca, cred ca am dat-o in bara: am dat aragazu prea mare sau l-am incins prea tare inainte de a baga la cuptor, si deja s-a rumenit deasupra, iar la preoba scobitorii arata ca e cruda umputura. Am facut 2 pashti, Vic. imi reproseaza ca trebuia sa mai fac una...

Ma intorc la ciorba. Visez la momentul cand o sa am alt cuptor ...

edit: am trebaluit in bucatarie numai cu gandul la o tranbulina in care sa sara Mara (bine, si io sa sar, deci una mai mare), si neaparat cu plasa de jur imprejur, ca Mara ar sari numai in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Va dorim un Paste fericit si o primavara frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Dragele noastre,
eu si piticele va dorim un Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi voua!
Vacante placute celor plimbarete si spor la bucatareala harnicutzelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Va doresc un Paste Fericit tuturor, cu pace in suflete si belsug pe masa!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Drage mele,

Paste fericit
si luminos si din partea mea.

Eu sunt gata, am termiant toata treaba: oua rosii si alte culori, 6 cozonaci, 3 pascute, ciorba, drob, salata beof, salata curditati. Plus tort. IAr sotul a facut friptura de miel cu sos de porto si coacaze. abia astept sa mananc, ca am salivat destul pe langa el.

ma duc sa mai fac o baie. nu stiu daca mai ajung si la inviere, desi as fi vrut. dar sunt varza, imi ard talpile la cat am stat in picioare.

inca o data, Paste fericit si toate cele bune alaturi de cei dragi!

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Drage mele,

Paste fericit
si luminos si din partea mea.

Eu sunt gata, am termiant toata treaba: oua rosii si alte culori, 6 cozonaci, 3 pascute, ciorba, drob, salata beof, salata curditati. Plus tort. IAr sotul a facut friptura de miel cu sos de porto si coacaze. abia astept sa mananc, ca am salivat destul pe langa el.

ma duc sa mai fac o baie. nu stiu daca mai ajung si la inviere, desi as fi vrut. dar sunt varza, imi ard talpile la cat am stat in picioare.

inca o data, Paste fericit si toate cele bune alaturi de cei dragi!

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

Hristos a inviat!

Io iar am program de alaptat . DanaH, la ce bunatati ati gatit, m-ai ca as veni autoinvitata la voi in vizita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hristos a Inviat!!!

PASTE FERICIT MAMICI SI PUI DRAGI!!! HAI SI TATICI, BUNICI, PISICI!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

HRISTOS A INVIAT!

VA DORESC UN PASTE FERICIT, SANATATE, BUCURIE, NOROC DIN BESUG!

Va admir pentru ce mamici, gospodine, sotii, prietene bune sunteti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adevarat a inviat!! Sarbatori fericite in continuare tuturor!

Simonix sunt muta de admiratie in fata curajului lui Robert...scuze de intarziere pentru urari, ii urez si eu La multi ani acum! ce tort interesant a avut...am luat si eu luminari cu raprindere. Merci de pont!
Adriana ms mult de urari pentru Ilincuta!

Dragele, noi am plecat pe neasteptate, eu si Bogdan adica, astia mici au ramas la mama. Bogdan a trebuit sa plece in Italia si am plecat si eu sa vad Venetia. A detronat toate celelalte orase, nu se compara cu nimic, e minunata. Am gasit cu chiu cu vai un Fulger Shake and Go - voiam doua sau chiar trei - si pentru MAtei si Vlad de Alysh-, dar nu am gasit Parca nu au trebaa cu Mcquuen puii de italieni.
Marea duma pe care o am e cu Ilinca, dupa ce 4 zile nu i-am dat san, cand am venit acasa si m-am schimbat in haine de casa a tras de mine sa-i dau san...si nu am putut sa nu-i dau, i-am dat un san ...o fi, n-o fi ok, nu stiu.sper sa nu-mi mai ceara, dar mi-a fost f mila de ea sa o resping dupa ce ca am lipsit atat, a stat la mama si a mai vazut-o si pe soramea cu Vlad agatat de ea inchipuindu-si ca e mama ei...chiar a plans nitel dupa ea intr-o zi...
Mai avem cazuri de copii intorsi la san???

Mergi la inceput