Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Alex@Sara, Victoria vrea de asta-vara, ca aveau la spital, sa plimbi copilasii, te lasau sa le iei, oricand vroiai. Si ea de atunci tot cere. Asa ca i-a luat iepurasul. Mai cerea si o masinuta din-aia gen "Flinstone" dar mie nu-mi plac, ca isi pot prinde piciorusele sub masina, asa ca i-am spus ca nu-s safe si nu ii cumparam... De ziua ei??? IDEI???

PASTE FERICIT TUTUROR!

La multi ani COSMIN! Sa fii sanatos, fericit si iubit!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,
La Multi Ani, Robert, Cosmin si Maria Alexandra!
sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume!

Dana ne bucuram ca veniti chiar daca in formatie micsorata. Nu-i bai lasa, gasim noi o ocazie sa degustam alcoolicele.

Desiree noi tocmai i-am luat o trambulin mare, din aia adevarata. E perfecta si pentru ea si pentru noi. Are panza de 3.66m diametru. Stii de ce e buna, ca pot intra si eu cu ea pe trambulina si ne amuzam de numai...super tare ne amuzam.

De Pasti ii luam bicicleta aia de ne gandeam sa i-o luam de Craciun dar am renuntat din cauza de iarna...

Sarbatori luminate sa aveti fetelor!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo uite idei si de la noi legat de pregatirile de Paste http://family.webshots.com/photo/2478071260105212586LMZshk

La painici mai adaugam niste lumanari pe care le decoram cu plastlina si cate un ou vopsit tot de ei (bineintels spart deja dar colorat) si le dam cadou la bunici!

Desiree fff frumoasa jucaria de la iepuras!!!!!! Mmmmmm de ziua ei o papusa Polly http://mayberrymom.blogspot.com/2007/04/please-to-explain.html Nepotica mea are si am vazut ca ii plac ffff mult sau poate are deja!

Mergi la inceput

Andrada, multumesc de idee, dar sa fiu sincera, mie mi se par fff mici... la cate jucarii avem prin toata casa, le pierdem in 2 minute :(

Esme, YES! O trambulina mare si ptr. noi... parca ma incanta ideea, ca eu oricum nu prea o vad sa intre singura sa sara intr-una mica... sa vedem ce zice si daddy.

Acu' ma duc sa ma relaxez si eu un pic, ca Victoria a iesit cu Daddy.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor

Am ajuns si noi la Predeal - azi am avut liber
Anul asta de Paste nu pregatim nimic.

Afara ploua de rupe ... noroc ca la vila unde suntem cazati au o sala de joaca in interior si isi comsuma fetele energia. Au si net, mai un film, mai un covrig ...
Speram maine sa avem soare

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Super Adriana!!! Va doresc vreme buna si UN PASTE FERICIT!!!

Gabi si voua - o minivacanta minunata!! PASTE FERICIT!!

ce idei de cadouri fetele!!! Din pacate sunt pt cei care au curte...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Super Adriana!!! Va doresc vreme buna si UN PASTE FERICIT!!!

Gabi si voua - o minivacanta minunata!! PASTE FERICIT!!

ce idei de cadouri fetele!!! Din pacate sunt pt cei care au curte...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

super cadou, Desiree!
La noi iepurasul a achizitionat din Cora inca un puzzle cu 35 piese (mara e innebunita) si o papiusa cu apr lung, bigudiuri, feon etc (Mara cere in fiecare seara sa mergem la tuns).
Pt parinti, mai firav asa - e un iepure la cura de slabire.

Eu am sters-o devreme de la munca, am facut piatza, am pus pe foc ouale sa le inrosim, si o sa fac si drob. Miine fac pasca, si ciorba radauteana. Visez la o salata beuf, dar nu mai am cand.

edit: andreea, super ideea de a face paiinici impreuna cu Mara. Fac miine aluat ca de cozonac mai mult -sa ne jucam cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DESIREE - al meu vrea un cos de baschet, este cos vorbitor la Toys, care iti zice bravo, iti zice cate goluri dai, etc. Uite aici:
http://www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=11107712
Mai vrea o chitara si un sevalet cu un set de acuarele si pensoane. Acuma sa vedem, ca parca-s prea multe, ca ii luam si triciclete, una pentru gradi, una pentru acasa.

Pentru iepuras, n-am avut timp sa-i iau prea multe si acuma nu ma mai vad magazinand cu el, am apucat sa-i iau numai 3 carti. Dar pentru ca tot e ziua lui peste o saptamana, am zis ca e de ajuns.

Trambulina tare-as vrea si eu, daca as sta la casa mea. Cred ca va fi cadoul lui Kevin de 3 ani. Speram pana atunci sa ne luam si noi casa.

Mancare de Paste am facut ieri, salata boeuf, salata de creveti cu telina si morcov, cartofi frantuzesti, friptura de miel, ciorba de rata, wok-ul meu cel de toate zilele facut cu morcov, ceapa, pastarnac, telina verde, fasole verde, boabe de porumb. (Wok e o mancare chinezeasca, calesc putin tot felul de legume in ulei de arahide sau de susan si la sfarsit pun niste sos soya, iese tare bun)

Mergi la inceput

Andreea, sa ajute Dumnezeu sa va luati casa; eu nu ma vad stand la bloc! De cand ma stiu sunt la curte (mare), cu exceptia catorva ani la bloc, care nu mi-au placut deloc!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineataaaaaaaaaaaa ...

si iar M-a trezit tel de serviciu la 4, habar nu am cine a fost, nasol ca nu am mai putut adormi la loc.

Fetelor dragi, va doresc Paste Fericit, sa aveti parte de zile frumoase alaturi de familiile voastre, multa sanatate tuturor.

Legat de cadouri, lui Vlad i-am luat chitara electrica si o masina chicco pe care apesi si merge singura, iar Andrei o masina fifi cu maner de impins care face baloane de sapun si o papusa. Pentru tati nu am luat nimic, nici macar nu m-am gandit, poate gasesc azi ceva. A venit sora mea, azi iesim la cumparaturi, abia astept, n-am mai fost de multisor, imi era dor de un shopping.

Va imbratisez cu drag pe toate, Sarbatori cu bine !

Mergi la inceput