Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

crisspy eu ii dau Dorna de 1,5.

Ce cadouri le-ati luat de Paste?
Ioanei i-am luat role, dar am renuntat la ideea de a-i lua si Nadiei, o las pentru la anul. Dupa masa merg la cumparaturi dar nu prea am idei.

Nadia e tot mucioasa si de aseara a inceput sa scoata muci cu firisoare de sange. M-am gandit ca s-o fi ranit la nasuc, ca de mai bine de o saptaman e asa. Sau nu? S-o duc la doctor? Am fost samabata si ne-a zis ca nu are nimic, decat multi muci.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Chiar cum mai stau cu kg copiii? Nadia are cam 10,500.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

NU VREAU SA VA INTRISTEZ DAR AU NEVOIE DE VOI !!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163228&whichpage=2

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Naty mersi. Eu nu i-am luat nimic lui Razvi de Paste ca am avut o gramada de cheltuieli cu amniocenteza si echografii...ma revansez eu in alt fel.

De kg eu nu mai zic nimic, ca Razvi a ajuns la 16,5kg ...mi se pare ca a luat cam mult in ultima perioada si nici nu mananca mult.

Programul lui de masa e cam asa:

- dimineata: fructe (cam 200gr) sau paine cu unt / pateu (3 feliute) sau un ou fiert cu o felie de cascaval sau sunculita
- pranz: ciorbita (cam 200 gr) cu painica
- dupa-amiaza (dupa ce se trezeste): felul 2 - mancarica (cam 200gr) diferite mancaruri
- 19:00 - iaurt cu biscuiti sau orez cu lapte sau alta gustarica
- 21:30 - lapte - 150-200ml
- 5:00 - lapte - 250 ml

Mie nu mi se pare mult, seara mai ciuguleste de la ai mei din farfurie.

Voi ce ziceti?

Ma consolez cu gandul ca la gradi o sa aiba de unde da jos daca nu o sa vrea sa manance acolo.

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
nu am mai dat nicun semn ca iar i-au iesit 2 fire de la operatie..am fost si i le-a scos, tot asa, pe viu..numai mama sa nu fii, cand trebuie sa-ti tii copilul pt o operatiune dureroasa...
sper sa se fi terminat, sa nu mai aiba ce elimina

cu noul baiat nu am facut nicio afacere, degeaba am cautat peste tot, nu-l mai vrea, rade cand il vede si mi-l pune mie in brate....mai nou, doarme cu carti, dinastea pt ei, mici si cu animale.. noroc ca din astea avem mai multe, si le schimba el de buna voie..;una de plastic, 2 de carton si o sa-i mai cumpar, sa nu se ataseze iar de una singura..le ia si in parc, chiar daca isi ia si galetusa cu lopetici, ia si o carte

am imbogatit si vocabularul, cu: chit-chit, catea,(cartea) Vadut, Panda (una din carti e cu un urs panda) , pa tati
ma enerveaza ca plange ingrozitor dupa mine, daca pleaca cu bunica afara plange dupa mine f tare, daca plec eu tot asa, daca pleaca tibi si ramane cu mine iar plange...in general, nu-i plac despartirile

Bee, ma bucur ca sunt bine rezultatele Alexu meu e pe lapte de vaca de pe la un an jumate, lui nu i-a placut niciodata cel praf, f greu il bea...
Crisspy, lasa fata. ce daca e silfida, ca e fata.. bravo pt rezultate!
Naty, bafta sa gasiti o bona, mai buna si mai cu lipici la fete decat prima

am o intrebare: voi ce le mai dati la cina? inainte de lapte?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micola
Crisspy, lasa fata. ce daca e silfida, ca e fata.. bravo pt rezultate!

Mda...cine naiba sa ma mai inteleaga si pe mine?

Bebelina e silfida, Razvi e grasunica

Of, multi lui Alexutu, sper sa fi scapat de fire si de dureri.

Eu am zis mai sus ce mananca Razvi inainte de lapte, nu are un meniu foarte variat...plus ce se mai serveste de la bunici din farfurie

Mergi la inceput

Aaaaa...si am uitat ce era mai important....felicitari pentru vorbe

Deci clar al meu e codasul odiseei

Mergi la inceput

micola imi pare tare rau ca iar ati avut probleme.
He,he si eu am aceeasi vorba, preluata de la bunica-mea "numai mama sa nu fi!"

Nadia mananca la cina: mamaliguta cu branza si smantana sau sunca de curcan sau branza topita sau paste cu branza. Preferatii sunt de departe crenvurtii, dar evit sa-i dau prea multi (in fiecare seara avem aceeasi discutie "Mami, beau chiemvusti" "Nadia, nu avem cremvusti, papi ..." "Nu, Dodo bea chiemvusti" si tot asa de cateva ori)

crisspy dar ce inaltime are Razvi?

Fetelor, eu nu stiu ce sa ma fac cu Nadia, e tare agresiva cu copiii, tipa la ei, ii impinge, da cu palma, ba uneori si cu piciorul. I-am explicat de mii de ori ca nu e bine, nu e frumos, noi nu procedam asa, degeaba. Duminica era sa mor de rusine in parc. Intai s-a apucat sa arunce cu pietre in copii. I-am spus "Nadia, nu e frumos, sa nu mai faci asa, de ce arunci cu pietre?" Raspuns "de-aia" "Nadia, cere-ti iertare de la copii ca ai aruncat in ei cu pietre" "Nu beau" (nu vreau) "Asa e ca nu mai arunci de acum incolo" "Ba da, Dodo aiunca piete copii" s.a.m.d Pana la urma i-am spus ca daca mai arunca plecam. Zice "Bine, mami, hai acasa"
Nu a mai aruncat insa ... un baietel se urca linistit pe tobogan, ea l-a tras de haina (ca sa se urce prima), a tipat la el "Dodo e pima!" si vazand ca respectivul nu se da la o parte, a incercat sa-i traga o palma (noroc ca intre timp m-am suit dupa ea si am prins-o de mana).
Serios, sunt ingrijorata si astept sfaturi de la alte mamici de mici batausi.

NOI

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Naty are 93cm...

Nu stiu ce sa zic de Nadia...nici al meu nu e sociabil ca nici nu prea are copii cu care sa interactioneze. O sa vad cand incepe gradi ce ii poate pielea

Astept si eu sa vad ce sfaturi primesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Miere, iti doresc sa iti treaca repede arsura si sa nu mai ai greturi!

Veronica, si tie iti doresc sa nu ai greturi si sarcina usoara in continuare! Te admir ca ai rabdare sa astepti pana la nastere sa afli ce e bb!

Lisa, spor la facut torturile. Maine poimaine te vad la Ultimate cake off de pe TLC!

Crisspy, lasa baiatul ca este bine, asa cum este!

Si fetita finuta de Naty, la fel!

Alexia are 13.7 kg si si 93,5 cm acum 2 luni, deci acum sa aiba vreo 94 cm. Dr zice ca e bine, dar sa nu ii dau dulciuri, fainoase, bauturi indulcite si sa nu ii dau nimic intre mese. Doar fructe la 2 ore supa masa sau imediat ce se trezeste.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput