Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk, la Aidan greturile au fost in limita suportabilului, nimic deosebit. Din ce am vazut eu hormonul BHCG la sarcina asta e mult mai ridicat ca la cea cu Aidan, la asta la 6 saptamani aveam valori mai mari ca la sarcina cu Aidan masurata la 9 saptamani, stiu ca hormonul asta e direct raspunzator de greturi.

Mi-au dat o crema cu antibiotic pt arsura, e nasol pt ca cea mai adanca este in pielea aia fina intre degetul mare si aratator, unde apropii degetele, evident nu le mai pot apropia

Mai dar stiti la ce ma gandeam atunci, ne-a ferit Dumnezeu si nu a fost Aidan acasa, daca doamne fereste era prin zona?? (desi cu siguranta as fi fost mult mai atenta,d ar totusi). Sau daca imi sarea in ochi sau pe fata? Numai la asta m-am gandit in noaptea aia.

Naty multa sanatate! nasoala intamplarea cu inundatia, sper sa reparati repede.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Vai, miere ,m-am ingrozit doar citind, brrrr sper sa iti treaca repede arsura , si greturile.
Eu de azi cica intru in 6 luni si tot am greata daca nu pap, sunt obosita sau merg cu masina , dar am intotdeanuna la mine pastile de greata si ceva de rontait. Evident ca nu ma salveaza tot timpul dar e mai bine decat deloc.

In rest sunt bine, Slava Domnului .
Am facut ieri morfofetala, totul e super, bb e in parametri, e perfect cu toate alea. Dr a fost foarte dragut si ne-a aratat totul, a numarat degetelele, ne-a aratat organele, la masurat.....totul in afara de sex , ca asa l-am rugat noi.
Astazi am fost cu Alice, la control de rutina, totul bine si frumos.
Dr ne-a felicitat.
Eu tot ma plangeam ca nu vrea sa pape mai nik si nu mai stiu ce sa fac....la care dr. imi spune ca, de cand ne stie, eu tot ma plang cu mancarea, iar fata e sanatoasa si in parametri, ia in greutate si in inaltime, nu a slabit niciodata, nu e bolnava, nu are semne de anemie. asta inseamna ca ii este suficienta mancarea.
Are 12.30kg si 90.5cm.
Binenteles ca iar ma intrebat de vitamine de ce nu i le dau???
Va reamintesc ca dr a spus sa ii dam vitamine pana la 3 ani.....eu daca vad ca Alice e sanatoasa nu vad de ce trebuie sa ii imping aiurea supliment

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

22+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Veronica, ce pastile de greata iei? Vreau si eu sa cer luni, am prima intrevedere cu doctorul, o sa am 10 saptamani.

Deci vreti sa aveti surpriza la nastere? Felicitari pt bebelusul sanatos!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

salutare si de la noi
miere,bpaula multa sanatate si la cat mai putine vizite la baie

noi suntem bione, deja am intrat in 7 luni, burta creste, incepe sa imi fie tot mai greu, dar noroc ca suntem sanatosi.
Ana vorbeste vrute si nevrute. Ultima perluta scoasa:

o intreaba tatal meu:
- Ana, ce are mama in burtica:fratior sau surioara?
Ana raspunde:
-fratioara

inca mai mergem la inot, pana cand? Nu stiu zau...pana cand mai pot

acum de sarbatori eu fac o graamda de pregatiri, pica ziua lui Cristi in a doua zi de Paste, deci ne asteptam la musafiri.

Vreau sa ii fac un tort mai special...nu spun ce, sper sa imi iasa, ca e o adevarata provocare pentru mine.

In luna mai am 2 torturi de nunta la comanda

Cam atat. noutati nu prea avem, azi noapte ne-a vizitat Ana pe la 3.30 am, cand ne-am trezit cu ea in pat la noi. am dus-o inapoi la ea in pat si a dormit pana la 8.30.
Imi vine sa o mananc atat imi e de draga

Ana, am vazut poze cu Vladut...ce mare si frumos s-a facut.
Delia, am vazut si cu voi poze pe FB.
Cris30, la fel, f draguta Daria...si cocheta

Va pupam

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Miere - primperan comprimate(cu siropul nu a mers) si daca poti respecta prospectul e si mai bine - 1 comprimat inainte cu 1.5 ore de masa.
Eu acum il iau cand sunt in deplasare si imi e rau , de multe ori mai intai si dupa aia il iau. Asta din cauza ca am oroare de pastile si le evit cat pot.
Mai iau la drum postafene ( sufar de rau de masina).
Adevarul e ca la sarcina cu Alice a fost de groaza...nimic nu mergea ,vomitam si noaptea prin somn. Am incercat atunci vre-o 5 feluri de pastile si nimic nu ma oprea...
Sper sa nu fie cazul la tine.
Cu bb din burtik , daaaa vrem si noi sa traim acea clipa magica de la nastere. Sper sa rezistam pana atunci.

Crisspy - , ma bucur ca sunteti bine si ca a disparut chistul la fetita. V-ati hotarat la nume?

Lisa - felicitari si voua , pupici lui Anusca cea desteapta

Am vazut si eu o groaaazaaa de pozici cu licurici voinici si frumosi.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75
Crisspy - , ma bucur ca sunteti bine si ca a disparut chistul la fetita. V-ati hotarat la nume?

Inca nu 100%, insa cred ca o sa ramanem la Andra Maria.

Voua va trebuie 2 nume daca nu vreti sa stiti ce este...v-ati gandit?

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Crisspy - e foarte frumos

Noi inca cautam .
Momentan ar fi Beatrice pt fetita si Leonard pt baietel. Dar cum spuneam inca cautam si un al 2-lea nume.

Bee - ma bucur de vestile bune pe care le-ai primit la Viena.
Fii optimista , sigur va fi bine.

23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Miere, au ce patanie!! bine ca esti ok si nu era Aidan in jur. sper sa se vindece rapid.
va urez sa treaca greturile gravidutelor mici
Vero, frumoase numele!! poze cu Alice ai mai pus? nici eu nu as da vitamine degeaba asa..
Lissa spor la torturi!! sunt sigura ca iti vor iesi super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Vero imi plac ambele nume. Tu ce ti-ai dori sa fie?

Eu v-am mai intrebat, dar am uitat ...ce lapte dati copiilor? Ma refer la ala luat din comert. Eu am inceput cu Tnuva de 3.5 dar acum nu mai gasesc si nu stiu cu ce sa-l schimb.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Offf, am scris un mesaj lung si l-am pierdut ...

O iau de la capat.

miere tare urata patanie. Sper sa se vindece repede.

alinuk avem parchet de bambus in toate camerele; apa a intrat numai la Ioana in dormitor, care e chiar langa nenorocita de teava. Deocamdata vad ca e bine dar nu stiu cum va evolua.

Noi suntem in cautare asidua de bone, deja am vazut 4 doamne. Nadia e tare suparata ca pleaca "Dadi", de care este foarte atasata. De cand i-am spus in feicare dimineata intreba imediat ce se trezeste "Dadi? Unde e? A benit? A pecat?"

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput