Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)
Raspunsuri - Pagina 10
crisspy spune:
Bee noi am facut trecerea mult mai lent la laptele de vaca. Cred ca a durat cam 2-3 saptamani pana am trecut exclusiv pe lapte de vaca...bine aici a intervenit si mama mea care nu vroia sa arunce laptele praf pe care il cumparasem si i le-a tot amestecat
.
Asa am facut intotdeauna trecerea de la Nan1 la 2, de la 2 la 3, de la 3 la Junior.
Incearca si tu sa-i faci trecerea tot asa mai lent, sa se obisnuiasca cu gustul laptelui de vaca.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
21 sapt 
bpaula spune:
Buna fetelor,
n-am mai scris de mult. V-am citit dar nu am nici o energie sa stau sa scriu. Ma bucur de vestile bune de la Crisspy, flowerbee.
Eu l-am vazut pe bebe la ecograf saptamana trecuta, joi. Avea 7 sapt si 5 zile dupa UM, 7 sapt si 2 zile dupa eco si 1 cm. Inimioara ii batea cu putere. Astazi am mers si sa imi fac analizele date de medic.
Asta e partea buna si cea mai importanta.
Cealalta e ca din nou am greturi nasoale, vomit de dimineata pana seara cand ma culc. Am zile cand mai retin si cate ceva din ce mananc insa cu lichidele e jale. Nu pot bea apa aproape deloc. Vreo cateva zile m-am pacalit cu Fanta rece, nu o fi sanatoasa dar momentan nu am gasit alternativa. Continui sa incerc cu apa si limonada fara mare succes. Daca situatia se pastreaza la fel probabil ca in perioada urmatoare o sa ajung sa fac perfuzii 
Marius e bine, a fost plecat o saptamana la bunici, s-a distrat tare bine pe acolo cu animalele, eu am fost bucuroasa ca nu ma vedea cum sunt. Aseara se uita putin ingrijorat la mine desi incerc sa imi pun o fata mai vesela cu el. S-a bucurat tare mult cand ne-a vazut si efectiv a topait si a sarit de bucurie cateva minute in sir.
va pup pe toate, imi cer scuze ca nu va scriu la fiecare dar sper ca peste cateva saptamani sa fiu mai in forma. 
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Fetelor, am incercat sa trecem pe lapte de vaca, insa Alexia s-a prins imediat, desi i-am inlocuit doar jumatate, ca am zis sa o luam treptat. Aseara, cand concentratia de lapte de vaca era ai mica a baut cu greu, insa azi dimineata, cand raportul era 50-50, l-a refuzat. Ce pot sa fac? |
Eu i-am inlocuit Clarei de aproape 1 an formula cu lapte de vaca, dar treptat: adica 1/4 vaca, restul formula si am tinut-o asa vreo sapt-doua pana s-a obisnuit, apoi am marit aportul de lapte de vaca la 50-50 si am lasat-o tot asa vreo 2 sapt.Iar dupa vreo luna de amestec ne-am dat pe 100% lapte vaca(din comert).
De cand ne-am mutat la casa (adica din noiembrie) ii dau doar lapte proaspat muls de la vaca (de la o vecina, sursa sigura), pe care tot treptat i l-am introdus (cam tot intr-o luna), cate putin ca sa nu observe diferenta.

roxanaz spune:
Paula uufff saracuta de tine! sper din suflet sa treaca rapid greturile si sa te simti in forma din nou.
Miere, tu cum esti?
Lissa?? nu ai mai scris de mult mi se pare mie.
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Buna fetelor, n-am mai scris de mult. V-am citit dar nu am nici o energie sa stau sa scriu. Ma bucur de vestile bune de la Crisspy, flowerbee. Eu l-am vazut pe bebe la ecograf saptamana trecuta, joi. Avea 7 sapt si 5 zile dupa UM, 7 sapt si 2 zile dupa eco si 1 cm. Inimioara ii batea cu putere. Astazi am mers si sa imi fac analizele date de medic. Asta e partea buna si cea mai importanta. Cealalta e ca din nou am greturi nasoale, vomit de dimineata pana seara cand ma culc. Am zile cand mai retin si cate ceva din ce mananc insa cu lichidele e jale. Nu pot bea apa aproape deloc. Vreo cateva zile m-am pacalit cu Fanta rece, nu o fi sanatoasa dar momentan nu am gasit alternativa. Continui sa incerc cu apa si limonada fara mare succes. Daca situatia se pastreaza la fel probabil ca in perioada urmatoare o sa ajung sa fac perfuzii ![]() Marius e bine, a fost plecat o saptamana la bunici, s-a distrat tare bine pe acolo cu animalele, eu am fost bucuroasa ca nu ma vedea cum sunt. Aseara se uita putin ingrijorat la mine desi incerc sa imi pun o fata mai vesela cu el. S-a bucurat tare mult cand ne-a vazut si efectiv a topait si a sarit de bucurie cateva minute in sir. va pup pe toate, imi cer scuze ca nu va scriu la fiecare dar sper ca peste cateva saptamani sa fiu mai in forma. ![]() |
Paula,
sa iti treaca repede.Sa stii ca mie dr-ii chiar mi-au indicat sa beau coca-cola si sucuri acidulate la greata
Deci suna cam asa : fara apa, fara lapte. Bei ce iti prieste: ceai cald/rece cu zahar binenteles, sucuri, limonada, si daca se poate fara cafea. Ai sa vezi ca functioneaza.
In plus, imediat ce simti ca vine greata mananci ceva uscat-fara apa, stiks-uri, paine prajita, covrigei, grisine. Acestea vor absorbi sucul gastric din stomac.
La mine, la inceput, nu au mers nici fructele. Imediat le dadeam afara....deci momentan fara.
Ai sa vezi ca recuperezi dupa aia. Cu vitaminele la fel, daca iti e prea rau, le poti lua mai incolo.
Eu asa am facut si am 2 copii sanatosi si normali.
Alice a mea nu a luat antibiotic niciodata.
Nu cred ca afecteaza asa mult, din contra, te afecteaza mai mult deshidratarea.
Va scriu iarasi mai pe seara ca acu merg la un nou control cu Alice.
pupici la toata lumea.
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

22+ saptamani
Naty spune:
bee si crisspy ma bucur mult de vestile bune.
Eu am fost bolnava rau (de fapt, inca mai sunt), 2 zile nu m-am ridicat din pat, febra, dureri de gat infernale, dureri de oase, de cap 
Colac peste pupaza duminica seara nu s-a spart o teava in apartamentul cel nou, s-a umplut toata casa de apa, l-am inundat si pe vecinul de jos. Mai nasol e ca a intrat apa si in camera Ioanei, sper sa nu se umfle parchetul. In fine, acum, iar amanam mutarea.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
miereamara spune:
Buna fetelor! Si eu in aceeasi barca cu Paula, greturi crancene, vomit de cel putin 3 ori pe zi,am slabit 2.5 kg intr-o saptamana numai.
Parca sa zic ca ieri m-am simtit mai bine
. Numar zilele pana la 12 saptamani cand sper sa ma mai lase nitel ca sunt o leguma, nici de Aidan nu ma mai pot ocupa.
Colac peste pupaza m-am ars rau la o mana, cu ceara de epilat clocotita, am zis ca inebunesc de durere, mai ales ca a trebuit sa o decojesc si s-a luat cu tot cu piele de a ramas numai carne vie dedesupt. Am sunat repede o prietena si am mers la spital, am arsuri de gradul 2-3 la mana stanga, nu prea pot face nimic cu ea, in fiecare zi trebuie sa schimb bandajul si cand il deslipesc de acolo...
Paula si mie imi face bine Coca=cola sau Pepsi rece. Ca mancaruri pot sa mananc miso soup (o supa japoneza pe baza de alge marine
), supa de ceapa frantuzeasca, salam de sibiu
cu cascaval si paine si rosii cu mozarella. Cam atat. In general inainte sa mananc merg si vomit
, in felul asta evit sa vomit mancarea si reusesc sa pastrez ceva in stomac.
De gatit de Paste nici nu ma gandesc
, numai gandul la mancare imi provoaca greata. Poate o sa fac niste cozonaci si pasca pentru Aidan.
Cam atat de pe frontul de vest
, revin cand m-oi simti mai bine![]()
Crisspy ma bucur tare ca au disparut chisturile, sarcina usoara in continuare!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and
9+
crisspy spune:
Of Paula si Miere ce rau imi pare ca nu va simtit bine 
...sper sa treaca repede ca stiu cate e de nasol (am o colega insarcinata in 2 luni care numai pe la toaleta a stat perioada asta)
Miere numai arsura aia iti mai lipsea 
Naty sanatate multa si tie
.
Vero tu cum te mai simti?
P.S. Am editat ca facusem nishte greseli 

...nu's ce se intampla cu mine, sunt cu capul in nori de la o vreme incoace ![]()
Crisspy,
fericita de
Razvi si
21 sapt 
alinuk spune:
oh vesti nu tocmai bune prin zona
Naty aveati parchet prin casa? E pb cu apa?
Paula ma bucur sa te recitesc!
tu si Miere voi ati avut sarcini toxice si la Marius res[pectiv Aidan??
..de fapt cred ca nu se pot compara una cu alta
imi amintesc ca nu am avut greturi nici la Teo nici la Andu...am avut insa la o sarcina anterioara care s-a oprit in evolutie de-mi venea sa mananc numai acrituri si sa beau acidulat
Crisppy ma bucur ca e ok cu bebe si ca a disparut problenma cu chistul
tuturor
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Miere auch
e ft crunta durerea de arsura
stiu ca e o crema (neopreol - pe la noi in farmacii) care e buna pt arsuri
ai grija de tine!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
Nimic nu-i intamplator!