Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Neata!

Crisspy 30 zile e valabila trimiterea de la medic.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mersi Ada. Ce fac fetele?

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Crisspy suntem in vacanta, cu toatele acasa Incercam sa ne organizam.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Ne-am intors de la morfologica...bebelina e in parametri, cica ...are 382gr, o silfida

Nu s-a mai vazut chistul de plex coroid ...sper ca am scapat de el definitiv

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy
Nu s-a mai vazut chistul de plex coroid ...sper ca am scapat de el definitiv

BV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Uraaa Crisspy! Ma bucur ca nu s-a mai vazut chistul si ca de acum poti sta linistita! Bucura-te de burtica si de Razvanel!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Roxanel, stiu ca are, de aia intrebam daca exista si alta varianta fara, ca pe internet am vazut ca ar fi in Eu. Da intrebarea e sa il facem sau nu?
Flower felicitari pt rezultate bune.
Crisppy bravo pt rezultat. Asa stiam si eu ca dispar de obicei.
Despre suzeta, eu nu ma agit prea mult, dar in vara vine soacra si parca vad ca il zapaceste
Si mi-e frica sa nu se ia de deget, ca pe ala cum il mai scot?
In ce priveste scosul de suzeta ca vine bb mie mi se pare cam greu de realizat, ca daca ii dai suzeta la bb mic o sa vrea si ala mare.
Oricum, cand o scot, o sa incerc prin taiere/micsorare, nu disparitie cum a facut cine am zis mai sus la al mare.
Asta mic ii zice "nani" la suzeta
Am venit mai rpd acasa ca m-au sunat de la scoala sa il iau pe cel mare ca e bolnav Asta stiam, dar nu era chiar rau azi, dar dupa ce a stat ieri acasa, ce s-a gandit el sa vina sa se joace iar
Cand l-am luat de acolo, cica pot sa ma joc?
Asta e, m-am "sacrificat" si eu nitelMai ales ca acum e ora de somn a bursucului:))
Hai ca poate ajung sa ma uit si la niste pozici cu copii frumosi si cuminti.

PS: cristi tu cum mai esti? noile gravidute bpaula, miere?

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Crisspy, ma bucur ca totul e bine si a disparut chistul!

Noi suntem tare ocupati pe aici, sunt foarte solicitata cu telefoanele, bine macar ca mi-a trecut problema cu gatul (amigdalita destul de urata). Astept zilele libere, vineri si luni, apoi joia viitoare mergem la nunta "nasilor" lui Mister, vineri e liber ca e nunta regala, si iar e weekend. Deci saptamana viitoare avem 2 zile lucratoare!

Azi am fost cu Mister la dentist, totul e OK. Cand nu lucram suntem mult pe afara, profitam de vremea asta atat de buna, a venit primavara si la noi, e chiar cald bine!

la toata lumea!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Bravo Criss! Sarcina usoara in continuare!

Paula cum esti?

Dark ma bucur ca a trecut gatul! Si la noi e caldut si tocmai acum pitica s-a trezit sa faca febra, cica are rosu in gat.

Dana multa sanatate la motan! pisoiul mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata frumoaselor
Criss felicitari pentru silfida fara chisturi!

Citat:
citat din mesajul lui Daiopri

Roxanel, stiu ca are, de aia intrebam daca exista si alta varianta fara, ca pe internet am vazut ca ar fi in Eu. Da intrebarea e sa il facem sau nu?

mama... ma uit si pe variantele inregistrate in procedura centralizata in europa, tot cu aluminiu sunt compuse (virusul e adsorbit pe hidroxid de aluminiu si pe fosfat de aluminiu). inclusiv varianta combinata (adica pentru Hep A si B) are acelasi material de adsorbtie. despre facut... nu stiu ce sa iti spun. eu l-am facut dar daca tu ai temeri... nu e pana la urma obligatoriu (ma refer la cel de Hep A). ce jmecher motanuuuu'!!
Andra ce frumos, cate zile libereee.. iupi! noi avem doar luni, yuck.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Nu m-am gandit la aluminiul din vaccinul impotriva hepatitei A. Din cate stiu, majoritatea vaccinurilor au asa ceva.

Fetelor, am incercat sa trecem pe lapte de vaca, insa Alexia s-a prins imediat, desi i-am inlocuit doar jumatate, ca am zis sa o luam treptat. Aseara, cand concentratia de lapte de vaca era ai mica a baut cu greu, insa azi dimineata, cand raportul era 50-50, l-a refuzat. Ce pot sa fac?

Eu i-as da in continuare formula pt ca cele doua mese de lapte sunt placerea maxima a Alexiei. Nu ma indur sa o privez de asa ceva, mai ales ca e foarte mofturoasa la mancare in general.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput