Licurici de ianuarie-februarie 2009 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Am incarcat si eu cateva poze recente cu Vladut, le puteti vedea aici https://picasaweb.google.com/annavladut/Vladut?authkey=Gv1sRgCLyDzdHsifXJ3AE#5596841719874725810

Frumoos de pica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

BEE, ma bucura vestile tale bune

LEDI, vad ca frumosul Davidutzu' a luat "la pila"toate jucarelele din parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Crisspy, da, s-a lovit cu gura de un scaun, si i s-a rupt o bucatica dintr-un dinte si si-a spart buza. Offf, vreau sa-l duc la dentist sa-i sigileze dintisorul cu pricina, dar cred ca dupa Paste ajung. De luni vine Razvi definitiv in Bucuresti? sau doar pt vacanta de Paste?
Cadia

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeeeeeeeee

aici suntttttttttt
am nascut pe 5 aprilie
acum deja stau bine in fund
sunt mult mai bine decat dupa prima nastereeeeeeeee
si fizic si psihic
desi este de n pori mai greuuuuuuuuu
momentan e mama la mine
ea va pleca
saptamana viitoare
si voi intra in viteza
atunci
ca va trebui sa ma ocup singurica de toate
mai aloes ca imi pleaca si femeia care ma mai ajuta in casaaaaa
asa ca voi chitai de sapt viitoare
da noi sa fim sanatosi
nu am putut intra ca am avut-o suspecta de varsat de vant pe antonia
si cu raceala
si viroza
si uite asa
a trebuit sa o tin pe petra poutin izolata de ea

antonia e calare pe cea mica mereu
cere in brate de cand am venit acasa
e geloasa
pe cea mica
da nu f tare
mai mult pe faptrul ca i-a luat poatul si camera
ei
da speram sa se adapteze
si in noile loicatii din casa

acum sunt suparata piutin
ca petra nu prea imi trage parturi
incercam toate cele de colici
deocamdata fara rezultate bune
caca face cxam rar
si ma ca,m pune pe ganduri
sa vedem daca o mai lasam asa sau daca mergem la medic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

roxanaz, IRINA.C, pentru niste dureri rele rau de cap, care apar deasupra tamplelor, se intensifica rapid si formeaza un "semicerc" peste cap, ca si cum ti-ai pune pe urechi o pereche de casti, si care nu cedeaza cu Nurofen forte, care apar, daca nu zilnic, o data la 2 zile, si care tin cu orele, ce se recomanda, RMN sau CT? Cu sau fara substanta de contrast? Si cat costa? Cam 300 de lei?

Nu stiu daca este din cauza acestor dureri de cap sau nu, dar ajung sa fac greseli grave in traduceri. Cat m-am plans ca nu am de lucru, acum, ca am, dau rateuri, de gen lipsa diacritice si dezacorduri. Ceea ce mi se pare f. ciudat, ca eu nu fac asa ceva. Pur si simplu, in mintea mea, imaginea asupra textului este corecta, eu nu vad ca ar fi ceva greseli pe acolo. Ca si cum as scrie "caret" si as fi perfect sigura ca am scris corect, "carte".

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Salutare si de la noi
LMA celor ce s-au sarbatorit sau s-au aniversat
Noi suntem bine, aglomerati si satui de vreme rece
Copilul al mic nazdravan si scump, in fiecare zi mai repeta cate ceva dupa noi, de preferinta (a lui) in engleza. Daca ar vorbi coerent pe cat vorbeste pe limba lui ar fi vai de noi
La mare pret sunt inca, cantecelele. E singura data cand sta intr-un loc si se uita fix la tine. Stie si el alfabetul (tot in engl)dar tot agitat si fara stare este, mai ales cand venim noi acasa. Cand vine fratele si noi intra subit in priza
Eu sunt cu serviciul, temele si activitatile celui mare
Abia astept vacanta desi nu o sa fie vorba de odihna de data asta.
La suzeta nu am renuntat, ca atunci cand vad cate un copil de 4 anisori cu degetul in gura, ma gandesc ca mai bine ii mai las suzeta, ca pare ca si-ar gasi rapid inlocuitor.
Stiu ca am vazut la un mom dat discutie parca de vaccinul contra hepatita A. Vroiam sa va intreb daca voi le faceti, si daca in tara exista varianta fara aluminiu. Nu stiu daca sa ii fac, si dupa experienta cu cel pt TBC (desi nu stiu sigur daca ganglionul a aparut at sau nu am obs eu inainte) nu mai imi vine sa fac nici un vaccin in plus.
Cam atat de la noi. Va dorim sanatate multa, sarcini usoare si
UN Paste Fericit!

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
Dana, havrix are in compozitie hidroxid de aluminiu (prospectulwww.anm.ro/_/_PRO/PRO_4449_17.06.04.pdf?anmOrder=Sorter_cod_atc&anmDir=DESC&ID=9258" target="_blank">aici) pupam si motanul si pisoiul dar si pe tine!!
Selene, iti trebuie un consult oftalmologic si neurologic apoi. pot sa fie simple migrene. in loc de ibuprofen incearca alt analgezic, sa vezi daca cedeaza - cel mai simplu, antinevralgic (poti lua si 2 comprimate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Anna baietelul scump...sper sa puteti rezolva la stomatolog problemutza de la dinte. Parca Irina a fost cu Andrei la un stomatolog de copii cand a cazut anul trecut.

Da, vine Razvi la Bucuresti definitiv...de pe 2 mai incepem gradinita...sper sa se acomodeze ca daca nu e de belea ca mami zugraveste apartamentul si chiar daca vreau sa-l duc inapoi nu mai am unde .

Daiopri stai mama linistita ca nici noi nu am renuntat la suzi...incerc in vara asta pana vine pitica sa vedem. baietii si pe mamica lor.

Stie cineva sa-mi zica cat e valabila o trimitere de la medicul de familie? Adica pot sa iau trimiterea saptamana asta si sa ma duc la analize saptamana viitoare?

O zi usoara tuturor si multi

Crisspy, fericita de Razvi si 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Neata!

Crisspy 30 zile e valabila trimiterea de la medic.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Anna frumos foc baietelul tau carliontat!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput