Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Simply ![]() ![]() ![]() Ma gandeam ca poate e mai slabuta pt ca asa sunteti si voi. Din poze si mie imi pare un copil normal, nu pare deloc mai slabuta ca altii. Acum ca ainceput sa manance poate o sa se mai indolofaneasca. ![]() Ruxita i-ai facut si priorixul lui Kay, stiu ca ai zis cand ati fost la vaccin ca ati facut 2. Priorixul este cel pt rubeola, oreion si rujeola. Pana la urma priorixul este obligatoriu? M-a mustruluit cineva ca de ce i l-am facut, ca nu e obligatoriu. ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
noi nu avem carnet de vaccinuri si de asta sunt intr-o ceata totala cu vaccinurile... nu stiu de unde sa fac rost, l-am primit in maternitate, si pierdut in primele luni. O sa intreb si o sa duc o oarecare evidenta (carnetel improvizat) ca mi-e rusine de ignoranta mea!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi.

Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
noi nu avem carnet de vaccinuri si de asta sunt intr-o ceata totala cu vaccinurile... nu stiu de unde sa fac rost, l-am primit in maternitate, si pierdut in primele luni. O sa intreb si o sa duc o oarecare evidenta (carnetel improvizat) ca mi-e rusine de ignoranta mea! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Nu va poate da doc de fam unul? Eu nici acum nu stiu cum se numeste celalalt vaccin (corespondentul infarixului) in grila de la stat, asa ca....nu esti singura. Si noi avem carnet de vaccinare, doar ca nu inteleg nimic din el.

_
Mirela si
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui bubu_bu buna fetelor! ![]() eu am inceput un program intensiv la sala...merg zilnic si de cand am inceput am febra muschulara de vai steaua mea.....dar cand ma urc pe cantar ma motiveaza sa continui.....la fiecare grupa de muschi lucrata ma doooor de nu mai pot....dar nu se mai poate....asa caintru si eu in randul lui dece miremia.....cine mai mergea la sala zilele trec foarte repede acum.......si abia reusesc sa fac mancare curatenie, spalat de vase si haine......nu le fac la timp ca prefer sala sau raul sau parc cu raul...si asa sunt restanta la toate....va mai citesc dimineata la cafea....dar pana sa raspund suna goarna de trezire a regelui....asa ca va scriu sa nu dati disparuti ![]() felicitari dintosilor si maselosilor !!!!!! felicitari celor ce au reusit intarcarea![]() o zi frumoasa ![]() Raulica |
Felicitari pt mers la sala. Sa nu te lasi.
Eu te invidiez!

Beatrice1982 spune:
am pus poze
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
haircut spune:
Simply
imi pare rau ca esti asa ingrijorata, stiu perfect prin ce treci(M n-a luat in greutate mai nimic in lunile 2-5), dar e bine ca ai alaturi niste medici care sa te incurajeze si sa te linisteasca, ca Ari papa si e vioaie si creste...cat de putin, dar e cu +....E o delicata ca mami si tati![]()
Va trimitem o imbratisare si multi 

miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Felicitari pt mers la sala. Sa nu te lasi. Eu te invidiez! ![]() de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Da, da, subscriu!
Eu momentan sunt in pauza
, cred ca ma reapuc dupa Paste._
Mirela si
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Intrebare, in cat timp se blegesc sanii dupa alaptare? Ai mei sunt inca cu volum si semetzi, mai am ce-i drept lapte, dar ma astept la o dezumflare ca la un balon gaurit... mama spune ca dupa ce ne-a alaptat, sanii i-au ramas mari, in tinerete avandu-i foarte mici. Si si-a pastrat sanii mari si acum la 56 de ani. O fi vreun secret nu stiu. Dar am oroare de sani punga (goala). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Sa lamurim: sanii se blegesc, traiasca gravitatia!!!
Io am alaptat 11 luni in cap, dupa vreo 2-3 sapt, cand s-a terminat cu secretia lactata, stangul era usor mai mare decat dreptul. Asta in ianuarie.
Acum sunt la fel. Dar nu mai trec testul cu creionul, si asta ma omoara psihic.
Da, e punga goala.
Nu am ce face. Doar implanturi.
Si satisfactia ca am copil alaptat pana la 11 luni.
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui miremia Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi. ![]() ![]() ![]() Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Of. De la ce i s-o fi facut rau?
A adormit?
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Sa lamurim: sanii se blegesc, traiasca gravitatia!!! Io am alaptat 11 luni in cap, dupa vreo 2-3 sapt, cand s-a terminat cu secretia lactata, stangul era usor mai mare decat dreptul. Asta in ianuarie. Acum sunt la fel. Dar nu mai trec testul cu creionul, si asta ma omoara psihic. Da, e punga goala. Nu am ce face. Doar implanturi. Si satisfactia ca am copil alaptat pana la 11 luni. de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Din ce stiu, in timp se mai retrag, poate isi mai recapata din fermitate. Eu asa sper!

_
Mirela si

!!!!!! felicitari celor ce au reusit intarcarea
de Daniel, n.01.02.2010