Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi.
Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

... o fi de la dinti? sa treaca si doar cu atat sa scapati!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Of. De la ce i s-o fi facut rau?

A adormit?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, doarme acum. De mancat nu prea a mancat azi, doar lapte. Am vazut ca varsase o bucatica de fruct uscat (care cred eu ca l-a gasit prin casa ), poate s-a inecat cu ala.

Deci copilul meu e fenomenal, daca ii dai ceva de mancare proaspat in mana (fruct, biscuitel, etc) mananca putin si il arunca. In schimb, daca gaseste firimituri uscate, resturi de sub mobila, bucati de covrig super uscat, nu se lasa pana nu le recupereaza si le mananca.

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Intrebare, in cat timp se blegesc sanii dupa alaptare? Ai mei sunt inca cu volum si semetzi, mai am ce-i drept lapte, dar ma astept la o dezumflare ca la un balon gaurit... mama spune ca dupa ce ne-a alaptat, sanii i-au ramas mari, in tinerete avandu-i foarte mici. Si si-a pastrat sanii mari si acum la 56 de ani. O fi vreun secret nu stiu. Dar am oroare de sani punga (goala).

--------------------------------------------------------------------------------------------

Sa lamurim: sanii se blegesc, traiasca gravitatia!!!
Io am alaptat 11 luni in cap, dupa vreo 2-3 sapt, cand s-a terminat cu secretia lactata, stangul era usor mai mare decat dreptul. Asta in ianuarie.
Acum sunt la fel. Dar nu mai trec testul cu creionul, si asta ma omoara psihic.
Da, e punga goala.
Nu am ce face. Doar implanturi.
Si satisfactia ca am copil alaptat pana la 11 luni.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

ce test cu creionul???

Mergi la inceput

Bea am vazut ginerelul tuns, tare scump este, cum trage el de suzi.
Siii....am vazut si palatul in devenire al fetitei cu codite.

_

Mergi la inceput

Deci, nu-mi mai incap in piele de satisfactie... copilul meu doarme 3 ore legate la amiaza... si nicio trezire noaptea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!!

bai....eu raman cu gura cascara cand aud ce povesteste ruxi de ce face kay....mi se pare f precoce......fa-ti rost de carnet de vaccinari, sa nu vrei sa pleci la un moment dat peste meleaguri straine si sa ai nevoie de el. si stefan a facut doar schema obligatorie de vaccinari, urmatoru la 4 ani. alea optionale mi-a spus doc ca nu prea le recomanda decat daca asta mic are frati mai mari care pot aduce virusi diversi sau e intr-un grup unde circula virusi...asa ca....a, legat de sani...cred ca depinde si de materialu clientului. eu am fost "fericita" cu niste sani marimea 85 C.........gravitatia e gravitatie....alaptat un an si ceva and counting....am avut o perioada cu ei aproape goliti si parca aratau totusi putin mai bine ca acum, cand iar am productia marita, data fiind pasiunea lu fi-miu. maica-mea m-a alaptat pana la 11 luni, iar acum, la peste 50 de ani, are sanii destul de ok, eu nu o sa-i am ca ea la varsta ei, doar daca nu-mi pun implanturi....BF, vin si eu cu tine, da?!...bine, va rog, nu va imaginati ca ii am pana la buric, totusi!

bubu, fa niste sala si pt mine, te rog!!! fa-ti pomana!!!!! daca va spun ca am reusit sa am mai multe kile decat aveam in luna a 5-a de gravidenie.......atunci slabisem, ca mi-era greata non stop, nu vomitam, doar nu puteam sa mananc....pantaloni marimea 38...vise....de mult apuse.....

simply, arianna arata absolut superb!!!!! nu-ti mai fa griji cu kilele, daca doctorul nu-si face!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Intrebare, in cat timp se blegesc sanii dupa alaptare? Ai mei sunt inca cu volum si semetzi, mai am ce-i drept lapte, dar ma astept la o dezumflare ca la un balon gaurit... mama spune ca dupa ce ne-a alaptat, sanii i-au ramas mari, in tinerete avandu-i foarte mici. Si si-a pastrat sanii mari si acum la 56 de ani. O fi vreun secret nu stiu. Dar am oroare de sani punga (goala).

Sa lamurim: sanii se blegesc, traiasca gravitatia!!!
Io am alaptat 11 luni in cap, dupa vreo 2-3 sapt, cand s-a terminat cu secretia lactata, stangul era usor mai mare decat dreptul. Asta in ianuarie.
Acum sunt la fel. Dar nu mai trec testul cu creionul, si asta ma omoara psihic.
Da, e punga goala.
Nu am ce face. Doar implanturi.
Si satisfactia ca am copil alaptat pana la 11 luni.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

ce test cu creionul???

iti pui un creion sub san...daca pica, e de bine...daca nu......nu

mire, probabil de la fructu ala uscat. da, au o pasiune pt firimituri, le gasesc pe cele mai mici cu putinta, le culeg cu "penseta" lor si le baga in gura...de ce nu?!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
Of. De la ce i s-o fi facut rau?

A adormit?

Da, doarme acum. De mancat nu prea a mancat azi, doar lapte. Am vazut ca varsase o bucatica de fruct uscat (care cred eu ca l-a gasit prin casa ), poate s-a inecat cu ala.

Deci copilul meu e fenomenal, daca ii dai ceva de mancare proaspat in mana (fruct, biscuitel, etc) mananca putin si il arunca. In schimb, daca gaseste firimituri uscate, resturi de sub mobila, bucati de covrig super uscat, nu se lasa pana nu le recupereaza si le mananca.

_

Stai linistita, nu e singura care face asa.
Eu de aia nu ii pot da nimic in mana lui Dani. Pt ca arunca. Faramiteaza. Striveste. Orice, numai in gura nu duce.
Si ...asta e. Ii dau de la mine din mana si cand s-o invata ce e aia mancare si ca eu nu pot spala covoarele la fiece luna...atunci va primi si mancare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g
mire, probabil de la fructu ala uscat. da, au o pasiune pt firimituri, le gasesc pe cele mai mici cu putinta, le culeg cu "penseta" lor si le baga in gura...de ce nu?!

_

M-a distrat maxim cm ai expus problema, cu "penseta" lor. Adevarul e ca par foarte concentrati cand culeg.

BF e bine ca Dani accepta din mana altuia. A mea e incapatanata, daca nu-i dau ei in mana, nu mananca.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

simply, daca e sanatoasa, nu ai motive decat sa te bucuri, la maturitate nu va avea risc de supraponderabilitate...

stii fiecare mama are grijile ei,ca de aceea suntem mame sa ne ocrotim copii,sa vrem ce e mai bun pt ei

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput