Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Simply ![]() ![]() ![]() Ma gandeam ca poate e mai slabuta pt ca asa sunteti si voi. Din poze si mie imi pare un copil normal, nu pare deloc mai slabuta ca altii. Acum ca ainceput sa manance poate o sa se mai indolofaneasca. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Intrebare, in cat timp se blegesc sanii dupa alaptare? Ai mei sunt inca cu volum si semetzi, mai am ce-i drept lapte, dar ma astept la o dezumflare ca la un balon gaurit... mama spune ca dupa ce ne-a alaptat, sanii i-au ramas mari, in tinerete avandu-i foarte mici. Si si-a pastrat sanii mari si acum la 56 de ani. O fi vreun secret nu stiu. Dar am oroare de sani punga (goala). -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mami de
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
simplicity spune:
| citat din mesajul lui miremia Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi. ![]() ![]() ![]() Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |

Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui haircut Simply imi pare rau ca esti asa ingrijorata, stiu perfect prin ce treci(M n-a luat in greutate mai nimic in lunile 2-5), dar e bine ca ai alaturi niste medici care sa te incurajeze si sa te linisteasca, ca Ari papa si e vioaie si creste...cat de putin, dar e cu +....E o delicata ca mami si tatiVa trimitem o imbratisare si multi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fetita finuta ![]() |

multumim frumosMami de
simplicity spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Da, doarme acum. De mancat nu prea a mancat azi, doar lapte. Am vazut ca varsase o bucatica de fruct uscat (care cred eu ca l-a gasit prin casa ), poate s-a inecat cu ala.Deci copilul meu e fenomenal, daca ii dai ceva de mancare proaspat in mana (fruct, biscuitel, etc) mananca putin si il arunca. In schimb, daca gaseste firimituri uscate, resturi de sub mobila, bucati de covrig super uscat, nu se lasa pana nu le recupereaza si le mananca. ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
)Mami de
simplicity spune:
| citat din mesajul lui ana_g buna!!! simply, arianna arata absolut superb!!!!! nu-ti mai fa griji cu kilele, daca doctorul nu-si face! _ mama lui Stefan, pui scump |

multumim,ce mai face Stefan?Mami de
ana_g spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() ![]() multumim,ce mai face Stefan?Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame." |
mersi de intrebare, face...masele!
_
mama lui Stefan, pui scump
simplicity spune:
fac spam aici pt ca fie-mea doarme;astazi abatere de la activitatile zilnice,e la al 3 lea somn,am stat mai mult in pat,are temp ridicata(poate fi de la vaccin sau/si dintisorii care sunt ca un vulcan),nu prea a mancat(decat lp dimi plus iaurt cu cereale si lv la pranz),mie imi prinde bine,ca stau si eu numai in pat....am prb cu picioarele,mi-am facut ceva analize,sper sa dau de cap la durerile astea insuportabile pe care le-am de cateva luni
Mami de
simplicity spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ana_g
mersi de intrebare, face...masele! _ mama lui Stefan, pui scump |
sa treaca repedeMami de
simplicity spune:
Fetele de Alexutzza mai stiti ceva? e suparata pe noi?
Mami de

de Daniel, n.01.02.2010