Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Simply
Ma gandeam ca poate e mai slabuta pt ca asa sunteti si voi. Din poze si mie imi pare un copil normal, nu pare deloc mai slabuta ca altii. Acum ca ainceput sa manance poate o sa se mai indolofaneasca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

si eu cred la fel,noi amandoi suntem slabuti,eu cand am fost mica eram fff slaba,de cand ma stiu sunt asa(mai putin cand am fost graviduta)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Intrebare, in cat timp se blegesc sanii dupa alaptare? Ai mei sunt inca cu volum si semetzi, mai am ce-i drept lapte, dar ma astept la o dezumflare ca la un balon gaurit... mama spune ca dupa ce ne-a alaptat, sanii i-au ramas mari, in tinerete avandu-i foarte mici. Si si-a pastrat sanii mari si acum la 56 de ani. O fi vreun secret nu stiu. Dar am oroare de sani punga (goala).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ai mei intr-o sapt de la intarcare au devenit "bleguti",am revenit la cupa initiala

Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:

Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi.
Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat.

_

saracuta,stiu prin ce treceti,la noi a fost asa aproape 2 zile....sper nu fie cazul la voi;va pupam

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Simply imi pare rau ca esti asa ingrijorata, stiu perfect prin ce treci(M n-a luat in greutate mai nimic in lunile 2-5), dar e bine ca ai alaturi niste medici care sa te incurajeze si sa te linisteasca, ca Ari papa si e vioaie si creste...cat de putin, dar e cu +....E o delicata ca mami si tati
Va trimitem o imbratisare si multi

mami de fetita finuta
multumim frumos

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Of. De la ce i s-o fi facut rau?

A adormit?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, doarme acum. De mancat nu prea a mancat azi, doar lapte. Am vazut ca varsase o bucatica de fruct uscat (care cred eu ca l-a gasit prin casa ), poate s-a inecat cu ala.

Deci copilul meu e fenomenal, daca ii dai ceva de mancare proaspat in mana (fruct, biscuitel, etc) mananca putin si il arunca. In schimb, daca gaseste firimituri uscate, resturi de sub mobila, bucati de covrig super uscat, nu se lasa pana nu le recupereaza si le mananca.

_

si noi ne confruntam cu prb asta,la fiecare 2 zile aspir si ea tot gaseste cate ceva(isi ascunde in cutia cu jucarii sau in capacul de la masinuta,mai nou am vazut ca arunca dupa mobila-desi si pe astea le aspir de fiecare data )

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna!!!

simply, arianna arata absolut superb!!!!! nu-ti mai fa griji cu kilele, daca doctorul nu-si face!

_
mama lui Stefan, pui scump

multumim,ce mai face Stefan?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

buna!!!

simply, arianna arata absolut superb!!!!! nu-ti mai fa griji cu kilele, daca doctorul nu-si face!

_

Motto-ul de azi:

mersi de intrebare, face...masele!...doarmea atat de frumos azi la pranz, dupa 3 sferturi de ora s-a trezit plangand cu degetu in gura, eu zic ca l-a durut maseaua care e inca sub gingie. dat cu gel, calmat copilu!

_

Mergi la inceput

fac spam aici pt ca fie-mea doarme;astazi abatere de la activitatile zilnice,e la al 3 lea somn,am stat mai mult in pat,are temp ridicata(poate fi de la vaccin sau/si dintisorii care sunt ca un vulcan),nu prea a mancat(decat lp dimi plus iaurt cu cereale si lv la pranz),mie imi prinde bine,ca stau si eu numai in pat....am prb cu picioarele,mi-am facut ceva analize,sper sa dau de cap la durerile astea insuportabile pe care le-am de cateva luni

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

buna!!!

_

Motto-ul de azi:

mersi de intrebare, face...masele!...doarmea atat de frumos azi la pranz, dupa 3 sferturi de ora s-a trezit plangand cu degetu in gura, eu zic ca l-a durut maseaua care e inca sub gingie. dat cu gel, calmat copilu!

_

offf sper sa ii iasa cat mai repede,asa am patit si noi intr-o noapte....greu cu maselele astea sa treaca repede

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Fetele de Alexutzza mai stiti ceva? e suparata pe noi?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput