Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noi cred ca ne putem lauda cu ceva nou... am pus pe masa platou cu rosii, sunca, branza, oua fierte (mancare de prim ajutor pana e gata mancarea) si ce credeti c-a facut tzaranu? Si-a tras tot platoul spre el si a infulecat la rosii de ziceai ca se bat turcii la gura lui... si cum manca el rosii, ii curgea suc pe barba si a luat servetul si s-a sters cu el pe fatza!!! Cand vrea sa faca baie, ia prosopul de baie si-l taraste pe jos in drum spre baie... si taica-su l-a surprins cum isi stergea mainile de bluza (de burtica).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Bravo lui! Baiat mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

nyny ca tot vorbeai de plesnit..si al meu imi prinde cate o palma...dar nu o face cu rautate...din ce vad eu el crede ca ma mangaie...

in alte ordine de idei astazi Dragos e cu curu in sus...am fost afara si nici nu am poposit bine ca a inceput...a urlat, tipat, dat cu curu de pamant ca nu l-am lasat sa sare intr-o balta de apa, ca a vazut ca la coada de covrigi 2 copii au luat inaintea lui..mama mama sa le smulga covrigul copiilor din mana, in parc iar istericale ca alerga o fetita prea repede si nu o prindea el, ca mingea unui copil era mai mare decat mingea lui...doamne...nu stiu ce a patit azi...nu l-am recunoscut...povesteam cu o bunica si imi zicea femeia ca poate ii ies dinti ceva ca ea de cand il vede in parc nu l-a vazut niciodata asa, doar razand il vedea

acum am ajuns cu el acasa si l-am pus in patut sa ma duc la baie si a adormit...

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

David nu pare sa mangaie. E foarte clar ca vrea sa loveasca... si o face cu toata puterea. Bine ca nu asta-i important. Gestul in sine ma nemultumeste.

Cunoastem si noi crize d-astea de dat cu curu' de pamant, trantit pe spate, tipete cand nu-l las sa faca ce vrea el zilnic... pana acum doar in casa le-am facut. Afara inca n-a inceput sa se manifeste asa... Momentan le pun pe seama dintilor ca il vad ca e si noaptea agitat. E clar ca are el o suferinta.

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

neata!!!!!!!!!!

aseara l-am tuns un pic pe ivan,..........cu foarfeca......
asa e de haios..........

POZE, POZE...

Si eu l-am tuns pe David acum vreo 2 luni cu ditamai foarfeca de croitorie. Acum i-au crecut iar pletele. Ar trebui sa-l tund iar...

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

tocmai am venit de la control fiica mea are 7700(eu speram la un 8 kg macar),a luat in greutate in 2 luni 300 gr(probabil ca mai mult dar cand a avut viruselul la stomac sigur a slabit)....conform graficelor cica se dezvolta bine eu nu mai zic nimic....

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna fetelor!imi lipsiti si voi si pufuletii dragi......din programul de zi cu zi.....mai arunc un ochi dar nu mai pot scrie....is varza a la cluj raul cu raceala....a trecut....avem masea si tot ce implica nervi maraieli.....brate non-stop...noroc ca s-a linitit...cred ca la fiecare coltisor ce a iesit l-am simtit si noi si el saracul.....iesim foarte mult afara.....ca acolo se calmeaza,alearga se joaca cu copii la nisip,pe topogan si eu si el....seara baita si somn dulce pana dimi.

eu am inceput un program intensiv la sala...merg zilnic si de cand am inceput am febra muschulara de vai steaua mea.....dar cand ma urc pe cantar ma motiveaza sa continui.....la fiecare grupa de muschi lucrata ma doooor de nu mai pot....dar nu se mai poate....asa caintru si eu in randul lui dece miremia.....cine mai mergea la sala

zilele trec foarte repede acum.......si abia reusesc sa fac mancare curatenie, spalat de vase si haine......nu le fac la timp ca prefer sala sau raul sau parc cu raul...si asa sunt restanta la toate....va mai citesc dimineata la cafea....dar pana sa raspund suna goarna de trezire a regelui....asa ca va scriu sa nu dati disparuti

felicitari dintosilor si maselosilor!!!!!! felicitari celor ce au reusit intarcarea
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Hop si eu, la amiaza...

Simply..succes sa ai, la examene...zic si eu ca Dece...stiu cum e, a doua licenta am dat-o asta-vara, cu copil urlator pe picioare, mancand in somn..etc..E greu, dar nu imposibil.. Ce mamica organizata esti, si ce frumos program aveti voi!.. Cu greutatea Arianei..nu stiu ce sa-ti zic..eu am vazut doar poze si e super frumoasa, si nu pare dleoc slaba. Atata vreme cat papa bine si e sanatoasa...inseamna ca asta e ritmul ei...
Dece..bine ca ai scapat macar de dansul ploii de seara..asa e si la noi, si zic bogdaproste si de atat!
Ruxita..o singura trezire noaptea..eu zic ca e boierie curata!. Ce explicit este Kay!
Bea..vrem pozeee cu Ivanelul tunsulici!!!
Nyny..sorry de noapte maraitoare..bine ca ai stins incendiul cu lapte...; Despre lovituri..din pacate avem si noi o bucata de fetitza cam agresiva, musca, tipa, azvarle jucarii, loveste...chiar se musca singura, cand e in mari spume....deocamdata...pun pe seama maselelor si a priorix-ului...incerc s-o distrag...o mai izolez(o las singura in patutz, cand sare prea tare calul, cu jucarii, bebetv, si se calmeaza, apoi stam de vorba...). Mai vedem mai tarziu, ce va mai fi. Nici Diana n-a facut asa, asa ca si la mine e in premiera..
Ale1212xa..sorry de nervii lui Dragos..clar sunt ceva dinti spre iesire...
Mire..ce frumooos...Draga de Mara, sa dea painica pasarelelor.....

Am culcat si eu una bucata bebe spumegos...atat am retinut...mai citesc si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia ce fetita darnica ai
Bubusalaaaaaaaa eu nu merg la sala ca abia imi tin muschii pe oase,dar compensez cu inotul(sper sa imi fac un picior frumos)

Sorina multumesc

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna fetelor!imi lipsiti si voi si pufuletii dragi......din programul de zi cu zi.....mai arunc un ochi dar nu mai pot scrie....is varza a la cluj raul cu raceala....a trecut....avem masea si tot ce implica nervi maraieli.....brate non-stop...noroc ca s-a linitit...cred ca la fiecare coltisor ce a iesit l-am simtit si noi si el saracul.....iesim foarte mult afara.....ca acolo se calmeaza,alearga se joaca cu copii la nisip,pe topogan si eu si el....seara baita si somn dulce pana dimi.

eu am inceput un program intensiv la sala...merg zilnic si de cand am inceput am febra muschulara de vai steaua mea.....dar cand ma urc pe cantar ma motiveaza sa continui.....la fiecare grupa de muschi lucrata ma doooor de nu mai pot....dar nu se mai poate....asa caintru si eu in randul lui dece miremia.....cine mai mergea la sala

zilele trec foarte repede acum.......si abia reusesc sa fac mancare curatenie, spalat de vase si haine......nu le fac la timp ca prefer sala sau raul sau parc cu raul...si asa sunt restanta la toate....va mai citesc dimineata la cafea....dar pana sa raspund suna goarna de trezire a regelui....asa ca va scriu sa nu dati disparuti

felicitari dintosilor si maselosilor!!!!!! felicitari celor ce au reusit intarcarea
o zi frumoasa

Raulica

Uite cine se pregateste de vara. Bravo Bubu pentru mersul la sala.

Felicitari pentru meselutza lui Raul.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Nyny..sorry de noapte maraitoare..bine ca ai stins incendiul cu lapte...; Despre lovituri..din pacate avem si noi o bucata de fetitza cam agresiva, musca, tipa, azvarle jucarii, loveste...chiar se musca singura, cand e in mari spume....deocamdata...pun pe seama maselelor si a priorix-ului...incerc s-o distrag...o mai izolez(o las singura in patutz, cand sare prea tare calul, cu jucarii, bebetv, si se calmeaza, apoi stam de vorba...). Mai vedem mai tarziu, ce va mai fi. Nici Diana n-a facut asa, asa ca si la mine e in premiera..

Sorina, mami de Diana si Iris

Si eu il mai "pedepsesc" punand-ul in patut ,dar pe de alta parte ma gandesc sa nu stiu cat de bine e. Daca va considera patutul un loc de pedeapsa si nu o sa mai doarma in el?

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Si eu il mai "pedepsesc" punand-ul in patut ,dar pe de alta parte ma gandesc sa nu stiu cat de bine e. Daca va considera patutul un loc de pedeapsa si nu o sa mai doarma in el?

Da, ai dreptate tu..poate sa creada si asta...
Normal, din cate stiu eu, copiii in tantrum-uri (spume) se trateaza cu time-out, cate un minut pentru fiecare an de viata. Adica...are un an..un minut de pauza, undeva...colt, covoras...patutz..
Noi avem scutire la problema cu locul de pedeapsa-patutz...ea nu adoarme singura in patutz never, si apoi...nici nu merge singura, nu e stabila, asa ca n-o pot izola in alta parte, deocamdata...

Mergi la inceput