Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea dau eu cafeaua? cu amarretto flavour? si o savarina zemoasa cu frisca si toping de ciocolata??? neata, fetele! Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |

O zi frumoasa sa aveti doamnelor

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
Beatrice1982 spune:
neata!!!!!!!!!!
aseara l-am tuns un pic pe ivan,..........cu foarfeca......
asa e de haios..........
el a dormit destul de bine, la 8.30 era fresh!!!!!!!!
l=am luat langa mine, dar no way sa se culce inapoi..........asa ca suntem fresc mai ales ca e nashpa afara, iar o sa imi iverzeasca capul all day long..........
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
6+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Beatrice1982 spune:
simply spor la de toate............

tie si Arianei
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
7+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
Ruxita spune:
... cu trezitul dimineata... mai vreau si eu sa mai dorm 5 min uneori, dar Kay se trezeste si ma trage de maneca sa mergem! la jucarii, la calculator, la ce vrea el... si ma rup, zmulg din pat cu mare greutate, pentru ca ma prefera pe mine, nu pe taica-su... si uneori vreau sa stau intinsa pe canapea, vrea sa citesc, vreau sa stau la calc... nicio sansa, trage de mine, sa facem, sa dregem...
dar partea buna e ca se face inteles, ii intelegem toate intentiile de comunicare, din gesturi, maraieli, felul in care protesteaza, sau incepe el actiunea si noi trebuie sa i-o continuam (de ex. azi impingea de canapea si am inteles ca vrea s-o strang, dar nu de tot, doar pe jumate, ca sa aiba el canapea in 2 trepte si loc de ascuns jucarii, adica sub canapea)... acum cat de bine ne intelege el pe noi, nu-mi pot da seama, ca ii explic multe si poate se prinde numai de tonul meu suparat... dar noi il intelegem foarte bine, ca a foarte expresiv cand vrea sa "spuna" ceva.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Neatza...
Plateea sarumana pt tratatie

Simpli
spor la invatat.
Ruxita la cat mai multe nopti cu o singura trezire...
eu zic ca e super.
Dece faceti progrese pe zi ce trece. Bravo.
Merge o cafea dupa o noapte maraicioasa...ca niciodata 3 treziri rezolvate cu 3 biberoane cu lapte
.
Azi ma jucam cu el si l-am pus pe picioare, asa la bashcalie, sa vad ce zice. I-a placut hotzomanului...
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Vroiam sa va intreb... copilasii vostri lovesc?
Mie imi arde David cate o palma pe fata... si bineinteles ca nu numai mie. Nu stiu cum sa-l dezvat. Cu Mara n-am avut probleme de genul asta. M-am prefacut ca plang dupa ce m-a lovit... nu-i convine. Incepe si el sa bazaie. I-am luat manutza si i-am aratat cum sa ma mangaie pe fata, sa ma pupe... nimic. Tot ce vrea face.
Deci eu chiar nu stiu de unde a apucat el obiceiul asta...si cum sa-l dezvat...
.
Povestea lui David
miremia spune:
Hello!
Plateea 

Simply spor la invatat, cred ca iti e tare greu cu toate.

Sorina
pt colt.![]()
Ieri am scos-o afara si imi arata toti cateii, bebelusii si toate pasarile. Zic..hai sa luam painica sa dam la pui. Pe drum spre pui i-am dat si ei o bucata sa o roada, cand am ajuns la pui, eu le faceam firimituri, ea din bucata ei de paine rupea bucatele mici si le arunca si ea.

Stiti si voi cum e, ce sentiment te incearca cand vezi cum inteleg ei lumea asta, sunt minunati! Ma gandeam aseara, au crescut repede, parca mai ieri erau bebelusii care stateau pe spate si dadeau din craci.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
| citat din mesajul lui miremia Ieri am scos-o afara si imi arata toti cateii, bebelusii si toate pasarile. Zic..hai sa luam painica sa dam la pui. Pe drum spre pui i-am dat si ei o bucata sa o roada, cand am ajuns la pui, eu le faceam firimituri, ea din bucata ei de paine rupea bucatele mici si le arunca si ea. ![]() ![]() Stiti si voi cum e, ce sentiment te incearca cand vezi cum inteleg ei lumea asta, sunt minunati! Ma gandeam aseara, au crescut repede, parca mai ieri erau bebelusii care stateau pe spate si dadeau din craci. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Of Doamne, asa e, au crescut prea repede.
dragalasa de Mara..

Povestea lui David
ale1212xa spune:
nyny ca tot vorbeai de plesnit..si al meu imi prinde cate o palma...dar nu o face cu rautate...din ce vad eu el crede ca ma mangaie...
in alte ordine de idei astazi Dragos e cu curu in sus...am fost afara si nici nu am poposit bine ca a inceput...a urlat, tipat, dat cu curu de pamant ca nu l-am lasat sa sare intr-o balta de apa, ca a vazut ca la coada de covrigi 2 copii au luat inaintea lui..mama mama sa le smulga covrigul copiilor din mana
, in parc iar istericale ca alerga o fetita prea repede si nu o prindea el, ca mingea unui copil era mai mare decat mingea lui...doamne...nu stiu ce a patit azi...nu l-am recunoscut...povesteam cu o bunica si imi zicea femeia ca poate ii ies dinti ceva ca ea de cand il vede in parc nu l-a vazut niciodata asa, doar razand il vedea

acum am ajuns cu el acasa si l-am pus in patut sa ma duc la baie si a adormit...
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Ruxita realizez ca io s total pe langa cu vaccinurile... noi am facut doar schema obligatorie, nu m-am complicat cu altele si am inteles ca ultimul a fost cel de la 1 an... urmatorul e la 4 ani, NU? voi despre ce vaccinuri vorbiti??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si priorixul e in schema obligatorie de vaccinuri si se face intre 13-15 luni. E vacc. pentru rubeola, oreion si rujeola.