Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 13
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Noi in iulie mergem in Germania si am vrea sa vedem si Canada-sunt uneori oferte bune la bilete de avion si se merita incercat... |
Vai, ce m-as duce si eu!!!!!
In Germania.
Roxana_G spune:
Doamnelor, care ati facut recent pasapoarte copiilor, cum se mai procedeaza? Ce trebuie? Daca merge doar un parinte ce trebuie adus de la celalalt? Parca era o declaratie notariala ceva.
Pe mine m-a pocnit brusc memoria si am realizat ca pasapoartele atomicilor sunt valabile 3 ani - ce tocmai au trecut. Asa ca am constatat ca expirau cu 2 zile inainte de plecarea in Antalya si va trebui sa ne invrednicim sa le schimbam. Oare se pot prelungi?
Daca ati facut careva recent sau stiti ceva detalii, va rog sa imi ziceti. Stiu ca data trecuta am mers la fix cu info de aici din gasca si a fost super.
Gabriela77 spune:
Salutari!
Erina, ce idei grozave ai!
Astept cu mare interes rezultatul final!
Cuscra draga, deci ati dospit-o si copt-o pana la urma
Sa fie intr-un ceas bun si sa fie totul bine PERFECT! Voi sunteti exemplificarea clara a zicalei: Li s-a urat cu binele!
Oricum, lasand gluma la o parte, din partea mea toata admiratia pentru curaj si initiativa!
Nu strica niciodata un pic de adrenalina! Zi drept, tu esti motorul, nu? 

Mi-e asa de dor de voi!
Profit de intrebarea Roxanei, ca si noua ne trebuie pasaport pt Sofi!
Ema, felicitari pt baietelul asteptat si dorit!
Iar tu rezolva problemele sa te felicitam si pt o fetita la fel de reusita ca Sebastian!
La Multi Ani si fetelor, Cecilia, Mara si Alina! Sa fie sanatoase si fericite si extraordinar de norocoase!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Dragul de Alex! Sa se faca repede bine! Inteleg ca a trecut la explorari si catarari, ca el de cand umbla...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, depinde de tipul de otita, ca sunt mai multe :D Otita medie e infectie in spatele timpanului, iar urechea medie e legata de gat/nas prin trompa lui Eustache - iar la piscina mai si inghit apa, iar apa aia... stim cu totii, plus fiind congestionati deja, pe fond de raceala etc |
Adi, asta e cel mai comun tip de otita, dar eu asta cu apa nu o cumpar, doar daca iesi cu capul ud de la bazin si racesti si apoi infectia merge la ureche faci otita. La mine apa e ca in filmul ala SF cu plantele extraterestre ce invadau pamantul si pe care oamenii le-au 'topit' cu apa, e izvor de viata...asta pentru ca ne place tuturor sa ne balacim.
Vezi si tu ca acolo scrie ca de la raceli se duce la astia mici infectia la ureche si printre cauze favorizante chiar in citatul pus de tine nu e trecut inotul.
Dar inteleg decizia cu paza buna, ca daca pierde 2 sedinte de inot nu e mare lucru, mai bine prevenita o noua otita decat febra si antibioticul aferente.
Sa stam cu totii sanatosi, ca asta e cel mai important!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Picio, pup capacelu' lu' Alex, sa se vindece frumos si rapid! Multe felicitari pt decizia finala, spor la impachetat si la pregatiri! ![]() |
Vine la tine, pazea!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, felicitari patinatorului, sigur mai gasiti voi timp sa mergeti daca ii place asa. Bravo si Alexiei pentru adaptarea la gradi. Zici ca o dai si pe ea la inot? |
Multimim!
Il voi mai duce la patinaj, dar din august. Chiar ieri am vorbit cu amica mea si am stabilit ca e greu sa ajungem de 2 ori pe saptamana, imediat dupa gradi. Asa ca amanam.
Ea a fost deja la inot anul trecut, un semestru. Am uitat eu sa o inscriu pentru primavara asta, ca am fost ametita in decembrie, asa ca din august reicep si cu ea inotul.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Doamnelor, care ati facut recent pasapoarte copiilor, cum se mai procedeaza? Ce trebuie? Daca merge doar un parinte ce trebuie adus de la celalalt? Parca era o declaratie notariala ceva. Pe mine m-a pocnit brusc memoria si am realizat ca pasapoartele atomicilor sunt valabile 3 ani - ce tocmai au trecut. Asa ca am constatat ca expirau cu 2 zile inainte de plecarea in Antalya si va trebui sa ne invrednicim sa le schimbam. Oare se pot prelungi? Daca ati facut careva recent sau stiti ceva detalii, va rog sa imi ziceti. Stiu ca data trecuta am mers la fix cu info de aici din gasca si a fost super. |
Trebuie acte.
Certificatele de nastere (copil si parinti)
Certificatul de casatorie
Buletinele parintilor
Cele 2 taxe platite (noi aici le-am platit tot la ambasada, deci nu stiu cum e in Ro, poate trezorerie si cec ?!?)
Se face acolo poza digitala.
Restul nu-mi mai amintesc...
Din cate imi amintesc, nu se putea doar cu un parinte, musai amandoi (nu mergea nici cu declaratie notariala).
Si NU, nu se pot prelungi.