Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (425)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
Roxali, multa sanatate Soniei si mult succes la examene juniorului!!! Ce tare faza cu calaria... ;)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Oricum, se cam contrazice medicul, ca daca se ia prin gat, ce treaba are bazinul cu otita? Poate merge in parc, lua bacteria sau virusul, face febra si mucozitatile, se duc la urechea medie si voila! Eu sper sa nu mai fie cazul si sa stea toti piticii sanatosi. sa stii ca eu m/am documentat bine la vremea respectiva (dica cnad avea Tudor 3 luni si am inceput inotul) si gasisem info pe un site american ca otitele nu au nicio legatura cu inotul. Apropo de bazin, va trebui in mai sa merg sa o inscriu pe Alexia, saru-mana ca mi-ai amintit! Sanatate cangurilor mici si spor la exercitii tie! (plecaciunea e pana sub pamant pentru tine, esti de admirat!) |
Yaia, depinde de tipul de otita, ca sunt mai multe :D Otita medie e infectie in spatele timpanului, iar urechea medie e legata de gat/nas prin trompa lui Eustache - iar la piscina mai si inghit apa, iar apa aia... stim cu totii, plus fiind congestionati deja, pe fond de raceala etc
"Middle ear problems
The middle ear is the small box behind the eardrum. It contains tiny bones and is filled with air. The middle ear is connected to the throat by the eustachian tube. This tube opens briefly when we swallow or yawn and air is let into the middle ear.
Middle ear infection
This usually occurs when your child has a cold. Germs cause the eustachian tube to swell and air cannot reach the middle ear. Your child gets an earache and fever. Your child should be taken to the family doctor who will consider prescribing antibiotics and pain relievers. Some children are at a higher risk of middle ear infections, particularly those with allergic rhinitis or cleft palate or Downs syndrome." www.chw.edu.au/parents/factsheets/earprobj.htm" target="_blank">de aici .
Oricum ar fi, e bine sa prevenim, iar eu am ales sa sarim peste 2-3 sedinte, la recomandarea medicului, ca sa ii dam timp sa se vindece 100%. Oricum, e a 2-a sau a 3-a otita in 3 ani, deci eu zic ca stam bine. Sper ca si voi sa scapati curand de antibiotice si de orice problema de genul asta

adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Adi nici nu ma gandesc la dieta din alea severe tot pe fuga la gym si eu abdominale fac si 500, dar eu ma duc de un an aproape |
Ali, felicitari. Sa stii ca ma inspiri!!! Trebuie sa ma apuc de abdomene si eu, ca prea am tot amanat :(
Sunt ff mandra de mine, azi dimineata am reusit sa ma trezesc la 5am si sa fiu la sala pe 6 pt ora de TRX - intro. AM inteles fff bine de ce se numeste TRX

. Inca 2-3 clase si ma mut la nivelul urmator. E bestial! Munca multa pe corzi etc. Cu alte "oite" merge si la mine, ca ma inspir, imi iau energie si imi intind limitele, de una singura imi cam trece cheful de tras 100%... Surpriza mea a fost ca la ora aia mica si era plin ochi la sala, masinile erau toate ocupate! Era plin de oameni mai in varsta si de corporate ppl, gagici cu hainele pe umerase agatate in vestiar si la final machiaj si apoi tren spre servici! Asta da inceput de zi
. Cea mai mare inspiratie pe ziua de azi a venit de la o mamica de 3 copii, pe cei 2 mai mici, de varsta aprox alor mei, ii aducea la gimnastica pt pici. Si tipa arata traznet, ff fit si plina de energie! Cu 3 copii, firma, casa etc. Si atunci ma intreb, cand ma lasa energiile, eu de ce sa nu pot da extra, asa ca strang din dinti si enjoy the ride... Una din antrenoare la clasa de greutati zicea: "I know your body is screaming right now... It SHOULD!!!"Aici la noi a inceput o campanie nationala Swap it, don't stop it, unde accentul e pe moderatie. Sper sa prinda si sa dea si rezultate.
adimercedes spune:
Picio, pup capacelu' lu' Alex, sa se vindece frumos si rapid! Multe felicitari pt decizia finala, spor la impachetat si la pregatiri! 
adimercedes spune:
In alta ordine de idei: sambata am fost la zoo si am avut o zi superba, cam rece si cu vant, dar nu ne-a plouat, copiii s-au simtit excelent si ff incatati!
Pe sot l-a incercat o viroza/gripa peste weekend, asa ca am bagat la inaintare pastile naturiste, siropuri etc si se pare ca l-a ocolit. Aseara am simtit eu ca imi vine din urma si la 2am m-am executat in bucatarie sa ma doftoricesc cu fix ce ii dadusem sotului. Azi sunt mai bine, sper sa ma ocoleasca, chiar nu am timp, chef etc sa ma imbolnavesc 
Lisa e mai ok, s-a mai calmat, i-am luat o parte din cartile din seria "When I'm Feeling..." si "The Things I Love" de www.tracemoroney.com/index.php?page=dd" target="_blank">Trace Moroney. Le recomand cu caldura tuturor celor ce au nevoie de material sa vb cu copiii despre sentimentele lor, cartile sunt fff faine, de calitate, cu desene superbe si au tragere la cei mici, sunt pana la 6 ani! Si sunt gandite ca sa ofere parintilor material aditional ca sa poata sa ii ajute pe copiii sa isi inteleaga sentimentele, cum sa le faca fata, cum sa invete din ele. Lisa le adora!!!
Adam ne uimeste cu cate ceva in fiecare zi, se joaca de-a dr, adora trenurile, masinile de orice fel, cartile, lego, imbraca si incalta papusile Lisei, mai ales pe Barbie
, ii place la gimnastica, adora sa mergem la gradi la Lisa, la cumparaturi etc...
Va pup cu drag
, va las cafea aburinda si fig la Adam ca se chinuie sa adoarma de ceva vreme si numai nu reuseste - poate e ud...
Roxana_G spune:
Neataaaa. Eu la birou si ma simt cam rau. De cateva zile am oarece probleme cu ditamai burta balonata si dureroasa, nu ma simt deloc bine. Parca ma doare si corpul, ieri la sport am zacut si am facut maxim jumatate din exercitii.
Copiii sunt bine, la gradi. Azi trebuia sa mearga Andrei la Gradina Zoologica, sper sa nu ii duca pe asa ploaie.
Ceamica, sa iti traiasca nepotelul si sa fie sanatos. Si succes daca ai planuri de BB2, nu cred ca un singur ovar marit ar fi asa o problema.
Yaia, felicitari patinatorului, sigur mai gasiti voi timp sa mergeti daca ii place asa. Bravo si Alexiei pentru adaptarea la gradi. Zici ca o dai si pe ea la inot?
Luy, multa multa sanatate tie. Ma bucur ca Maria e mai bine, tusea mai ramane uneori chiar si 2 saptamani, dar sper sa scapti de ea mai repede cu aerosoli.
Andries, suna tare complicata problema voastra. Dar daca sunt dintii de lapte nu pot fi lasati asa?
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Adimercedes super mesaje. O sa caut si eu cartile acelea sa vad daca sunt la noi...ca veni vorba de carti vreau sa ii scriu una Dariei sa o pregatesc pentru operatia de scos amigdalele...Va anunt ce am reusit...
Mi-a placut cum te-ai ambitionat cu sportul cind ai vazut-o pe mamica cu 3 copilasi. In aceeasi pozitie sunt si eu cu o d-na de la gym. D-na X sa zicem nu e romanca, e fost colaboratoare a sotului meu, este foarte fit, alerga, are antrenor personal face pilates, yoga...si are 50 si de ani. Imi doresc sa fiu macar pe jumatate ca ea la conditie fizica, mi-as fi dorit ca mama mea sa fie pe un sfert ca ea la optimism si sanatate...Ieri chiar m-a certat cind am facut greseala sa ii spun ca nu am dat 100 la Pilates-sunt pozitii de echilibru foarte grele la care cam abandonam...chiar m-a chestionat ca nu am venit saptamina trecuta...la mine functioneaz mult genul asta de exemple.
Sa ne mai scrii am mare nevoie de mobilizare sunt toata puffy si flasca. 57.6 ieri pe cintar.
Roxana ai mare grija de tine.
Sa nu fie gripa asta care circula...
Merg sa ii fac poza pentru dosar Dariei si multeee alte treburi...pe maine.
Sa aveti o zi de miercuri minunata!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Roxana_G spune:
Piciulika, felicitari pentru curaj si mobilitate, si tin pumnii strnasi sa fie ce v-ati dorit prin aceasta schimbare. Sunteti super tari, pe bune. Pupici ursuletilor (ii facem canguri de acum?
)!
Cecilia si Greyeras, succes in ce v-ati propus!
Adimercedes, nici nu vreau sa ma gandesc la TRX ul tau. Aseara am avut si eu intentia buna de aerobic si am fost jalnica. Nu stiu ce e cu mine, nu prea sunt in apele mele. Iar azi, desi n-am facut ieri mare lucru, ma doare fiecare particica a corpului. Super interesante carticelele cu sentimentele, cred ca ar fi utile si pentru Andrei. De Alex nu mai zic, dar nu intra la grupa de varsta cu pricina.

(plecaciunea e pana sub pamant pentru tine, esti de admirat!)