LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 23
chatonel spune:
tot io ![]()
venii sa va las cafeaua, ma retrag la nani si io, ca lucrai destul 

S-aveti o simbata minunata si plina de soare!
Si va pun un mutzunachi care-mi placu de el :D
Leeloo21 spune:
neata fetelor! in primul rand multumesc pt urari!
dupa ce ieri am fost transportate cu smurdl de la caritas la ghencea..acum ne-am linistit si suntem foarte bine amandoua..
defapt noi am fost bine de la inceput, dar a fost mai nasol cu imbracat dezbracat, bagaje..si cazari..
lapticul ink nu a venit, dar am mai trecut o data prin asta si fac fata stresului:P..suge insa printesa cu mult spor..si mami se ingrijeste de ea..a pus alin o poza pe FB daca aveti placerea sa o vedeti pe Eva!
va pupam cu drag..si mai intru sa va tin la curent!
la multi ani sarbatoritilor!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas 
AMR 2 zile de 
nasterea in apa
pozici dragute
millie spune:
Cristina ma bucur ca sinteti bine,sa vina lapticul repede pt.printesa !
La multi ani Victor Cristian, Arald Andres
mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si
cu
37+ s
Amr 9 zile
Monnvas spune:
Hello. Praline vrea cineva? Hai, de la Leonidas ![]()
La multi ani sarbatoritilor! 

Noi am ajuns f bine, totul a mers snur. Numai piticul a refuzat sa doarma altundeva decat acasa, ieri a urlat vreo juma' de ora la pranz si alta seara "acasa, acasa". Acum vad ca l-a luat tat-sau la somn si se pot taia lemne.
Ce sa va zic... prima impresie e f. buna. Imi place Belgia :) Pe langa faptul ca e frumoasa si civilizata, e si anti-fitze - mi s-a parut mie. Adica oamenii se poarta natural, indiferent de unde esti, toti is poligloti (olandeza-engleza-franceza), destul de scumpa viata, dar am avut noroc de o chirie ieftina, asa ca ne descurcam. Berea e excelenta :) Vremea e mai frumoasa decat in RO. Noi stam nu in oras (Leuven), ci intr-o localitate adiacenta (Kessel-lo). Cand am vazut-o prima oara, am zis ca sunt intr-o statiune... Are multa verdeata, chiar mai salbatica un picut. Casele au toate fatada de caramida. Inca nu am facut poze sa va arat, dar va trimit link cand reusesc.
si sper sa tin pasul cu voi!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
bebe_shtrumf spune:
fetelor week-end plakut, tocami terminai shmotruiala prin casa, ca na e sambata, deratizare si mancare.

am incercat o noua reteta cu spanac ou batut separat galb +albus spuma si cartofi fierti si zdrobiti(distrusi cum zic eu
,am bagat la cuptor , un rand cartofi cu albus spuma, unul de branza unul de spanac amestecat cu galbenus, si iar la fel totul si a crecsut ca o placinta, yum yum.(nu stiu dc ati pricipit), am prins-o din zbor pe reteta, si m-am aventurat si eu.
am avut insa o "supriza", ari a facut pe dansa in pat, adika ea nu facea pipilon(cum spune mamaie nina) in somn, insa azi na ca a facut.
deci spalasem?

hmmmmm o iau de la capat.
asa ca tot nu ma las si ce daca mai am chilotei,
treb sa am rabdare nu? degeaba tot o sperii ca uda fetita de pe chilotei, in somnel a uitat pasarika.![]()
week-end plakut.
www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
carla28 spune:
In primul rand
sarbatoritilor de ieri, sa aiba viata lunga si fericita, sa fie sanatosi si sa isi bucure parintii !
Olga felicitari pentru initiativa, as vrea si eu sa trimit un pachet, te rog sa imi dai detaliile ( varsta copilului, fetita, baiat, adresa de livrare )pe PM.
Monvas ma bucur ca ati ajuns cu bine, as vrea si eu o ciocolata adevarata.
Vazut poze cu Radu blondinul cel frumusel. Le-am cautat si pe cele cu Micsu dar n-am gasit nimic, poate ca nu vad eu bine.
Noi azi am fost toata ziua pe afara, nu a vrut nici sa doarma la amiaza, dar acum este in pat si doarme dus.
Kea [/b] tinem pumnii pentru rezultate, va fi totul bine. Sa stii ca si Raul [/b] are o chestie asemanatoare si toata ziua se plimba cu ea prin curte, cu o viteza de imi sta inima in loc de multe ori si intr-adevar face bine pentru musculatura piciorului.
Va doresc un week-end placut, va pup 
pe toate.
carla28 spune:
Era sa uit ceva foarte important, bine ai venit pe lume micuta Eva , sa fii sanatoasa si fericita si sa ai viata lunga si implinita, iar mamei un brat de
si felicitari!
Floric spune:
Monica, sedere placuta si adaptare rapida a ingijnerului.
Leeloo, ma bucur ca sunteti bine , pacat ca ati prins perioada asta de nebunie a mutarii&desfiintarii spitalelor, dar bine ca v/ati descurcat.
Noi suntem in faza de...ori trecut a gripei...ori de inceput a unei forme mai usoare
. Joi, nu mai m-a rabdat sufletul si l-amscos un pic afara, dar cu masina *retineti) adica nu afara la plimbare. Si ....gata...ne-am intors cu tuse productiva
. Am terminat tratamentul dat de medic si acum sunt pe leacuri babesti caci nu stiu ce sa ii mai dau, numai sa nu il mai aud tusind. Si ca sa fie totul si mai si...acum nici nu mai vrea sa tuseasca cand ii spun ca sa rupa mucoasa din gat (intelegi la ce ma refer) probabil il doare, ma gandesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel