LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,La multi ani sarbatoritilor de azi!Azi la munca am reusit sa citesc ce ati mai facut dar mai ales sa vad pozele, le-am vazut pe toate, numai frumuseti am vazut.Felicitari lui Leloo pt fetita!Kea, bine ca ai terminat cu amniocenteza.Ramona asteptam de baut pt masina.Monica, pleci fara Cristi?Saptamana trecuta l-am tuns pe Theo, am fost in Auchan militari, noroc ca a zis Geanina unde a tuns-o pe micsunica.A stat asa de cuminte, nu mi-a venit sa cred.La servici e bine, numai ca seara pic terminata, nu apuc sa fac mai nimic.Trebuie sa ma organizez.Ma bazam pe soacra sa mai vina pe la noi, dar trebuie sa se opereze dupa paste si nu va mai putea ridica greutati.Ma duc la culcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Am vazut pozele cu Micsu

Gianina, ai o fata superba. Are stil, prestanta...o adevarata doamba in devenire.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

La multi ani Isabella Elena !!!
La multi ani David Gabriel !!!
La multi ani Radu !!!
La multi ani Gabriel Robert !!!

Multi mamicilor !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Am admirat si eu mica spanioloaica super serioasa si pe blondinul sarbatorit Radu !! sunt asa frumosi !!

Kea,

Denisamada, multumesc pt meniu si petrecere frumoasa maine !!! asteptam pozele !!!

Mergi la inceput

Monnvas, sper ca ati ajuns cu bine la destinatioe si Injineru' s-a acomodat rapid !!! la praline nu ma bag, da' o bere beau

Mergi la inceput

Pe mine ma dor picioarele de numa' ca astazi am facut ceva km
De cand cu vremea asta de primvara, toata ziua ma plimb, cu si fara rost
Ne auzim maine !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelro, dau de baut... am masina, sunt multumita pana acum... o conduc cam greu, are ambreajul cam sus fata de Nissan , sper sa ma obisnuiesc cu ea in cateva zile

Sunt super-obosita asa ca noapte buna !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Multumesc tufete pentru urari si gandurile bune.

O seara minunata

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Noapte buna, tufete

Io venii iara ca huhurezu, ca dak lucrez de nuapte, ziua ma plimbaresc, mai ales ca azi a fost o zi superba, 28 °C... am fost cu Pogo la riu, s-a plimbat pe cararea de pamint in picioarele goale, ce i-a mai placut!!!
Se uitau oamenii la noi ca la urs, mama cu bocanci de munte si copila desculta

Gianina, cind ma vocsii eram singura prin casa, pogo era la nanny. Altfel, mai am posibilitati, sa o tin cu mine pe unde sint si sa ii dau acces la lucrurile interzise sa vezi ce frumos sta si se joaca cu ele.

Andiaroro, cool, avem frantuzuzuoaicele egale Nu vreau sa o trimit la scoala de la toamna, e mica printre ai galigani de 5-6 ani... i-am vazut cum se mai zbenguiau in curte, alergau, se dadeau cu toacla... cine sa o fereasca de ei? tantile-alea erau asezate si sporavoiau de zor, nu prea se preocupau de ce faceau copiii. Plus ca la program e mai complicat pt noi... o las la nanny sa se rasfete pina in ianuarie, apoi o bagam la scoli (crezi ca tre sa ma inscriu si pt ianuarie? sau e considerata "de trei ani" chiar daca ii are neimpliniti de doo luni?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

tot io-s

La controlul de la 2 ani, doctorita (inlocuitoare, doctoru meu avea liber) a zis ca ar fi bine sa ii mai fac un vaccin ROR, cica e epidemie (noi aveam unul facut acu un an) si sa ii fac si unu de meningita. Care sinteti la curent cu vaccinele, ce parere aveti?
Este necesar sa o mai intep (noua nu prea ne vine!!)?

Mergi la inceput