LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 21
inapreda spune:
Radu blondinu' a devenit baiat mare! Si e frumos foc! 
Manuella, de unde ai luat cutiile in care tineti jucariile? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Manuella, de unde ai luat cutiile in care tineti jucariile? ![]() |
eu am vazut in jysk, in kaufland.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Gianina34 spune:
raspund si eu la intrebarea despre cutii: ikea, praktiker, cora, kika, dedeman
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Adee spune:
Isabella
....
David Gabriel
Radu
....
Gabriel Robert
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
simonapro spune:
[
La multi ani Isabella Elena !!! 
La multi ani David Gabriel !!! 
La multi ani Radu !!! 
La multi ani Gabriel Robert !!!
Tot ce-i mai bun si mai frumos ghioceilor sarbatoriti
si multe
mamicilor.
Am vazut pozele pe fuga cu Raducu frumusel 

Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
dyana27 spune:
Mesajul de la prima ora vad ca a disparut in neant... asa ca scriu altul!
La multi ani Isabella Elena !!! 
La multi ani Radu !!! 
La multi ani Gabriel Robert !!!
Si la multi ani mutzunelului meu scump si drag care-mi umple viata cu atat de multa bucurie incat nu mai e loc de necazuri si rautati!!!!
Si multumim mult de tot de urari!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
dyana27 spune:
Si daca unii sunt la dezvatat de suzeta noi suntem la dezvatat de adormit in leagan
: dupa perioadele de dureri de maselute s-a obisnuit sa aiba treziri noaptea in care nu adormea decat in leagan; si ziua si seara nu adormea decat in leagan; era c;lar ca dependenta asta nu aducea nimic bun, ca ajunsesem sa dorm 3-4 ore pe noapte, maxim, din cauza trezirilor si urletelor sa-l aduc in "bam"; asa ca de 3 zile ne luptam... si incet-incet progresam; plange cand il adorm, dar deja am ajuns la maxim 5 minute de plans... si nu neconsolat, ci la mine in brate, eu rezemata de perne, el tolanit pe mine; Mai nasol e ca-mi mai arde cate o scatoalca ca e nervos
![]()
.. dar am invatat sa "le fentez";
Bona pe care o am acum este o minune la casa omului, sta mutzu cu ea de zici ca o stie de cand lumea, este super atenta cu el, ii da si liberate multa pe afara dar cu multa grija; ma bucur tare mult ca am gasit-o si ca a vrut si ea sa vina la noi; plec increzatoare, si mai ales linistita, pentru ca stiu ca o sa se descurce si o sa fie mutzu bine (atat cat se poate fara noi acasa); Ea m-a incurajat sa nu-l mai adorm in leagan dupa ce m-a vazut in 2 dimineti cum eram lesinata efectiv, cu ochii cat cepele... si rupta in bucati; si e tare rabdatoare.... nu prea suporta sa-l vada pe mutzu ca plange, se impresioneaza repede, dar a vazut ca merge adormitul asa si zice ca nu-i problema de cateva palme pe care le mai ia... o s ainvete si ea sa se fereasca; asta cu palmele e o chestie noua la mutzu, o face numai cand il culc, de fapt cand se supara foarte tare. O sa treaca si asta, noi oricum nu-i permitem sa dea, si incet incet se dezvata.
luni incep serviciul si cum am fost retrogradata la un laborator naspa... nu am nici macar calculator, ca acolo e munca bruta, fara cercetare; deci singurele momente de vorbit cu voi vor fi seara dupa ce culc mutzunelul; dar vreau s astiti ca desi vorbim mai rar eu ma gandesc toto timpul la voi, am reflex sa-mi formulez fraze pe care sa vi le zic![]()
.
. deci nevorbita nu raman.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
andiaroro spune:
Ce mai sarbatoriti si azi...Unul si unul. La multi ani, puilor!
S- Bine ca ti-a raspuns Gianina, ca astea ale mele nu-s de la Ikea ci de la Vertbaudet ca de la ei am luat si patul http://www.vertbaudet.fr/chambre-enfant-literie-protection-matelas-aleses.htm . Lasand la o parte scortosenia, trebuie musai sa fii sigura ca nu lasa lichidul sa treaca prin ele ca eu am avut una ( nu mai stiu marca) la patul lui Alex de pana acum, care a fost tare laudata de vanzatorul din magazin si cand l-a apucat pe Alex joaca de-a bebele (cand s-a nascut Anastasia) am vazut ca de fapt nu-i buna de nimic. Astea de acum chiar sunt excelente si am tot citit diferite opinii pe net inainte de a ma hotari de unde le cumpar.
Gianina- Buna ideea cu paducelul, dar trebuie sa-mi refac stocul de ceaiuri "bizare" ca am facut inainte de Craciun selectia si pe alea mai prafuite le-am aruncat.
Mie mi-a placut cel mai mult poza cu Micsunica cu vOalul rosu...Oricum, se straduiesc acolo la gradi sa faca lucruri interesante.
Chato - Pai chiar ca ai oerfectiunea acasa
...Vad ca frantuzoaicele sunt amandoua la 87
. Daca faci cerere, nu va primeste la Jardins d'enfant din toamna? Sau nu se potriveste programul.
Eu credeam ca-s eu zapacita ca citesc repede, dar acum m-am lamurit...Monica a pacalit pe toata lumea cu data plecarii.
Anastasia a zis ca Radu e frumos, Ian e happy si Micsunica "jolie"...Bine, si despre ea insasi a zis ca-i bella
cand si-a indesat niste chiloti peste pantaloni si a plecat la plimbare cu cizmele lui frati-su (nr 33) si umbrela Hello Kitty...Am uitat sa va zic ca impreuan cu colega ei au facut-o pe tanti a lor sa cada si e saraca femeie cu mana in atela...Cica nu e rupta, dar sper sa nu ii dea astia concediu medical si luni ca am cam incurcat-o.
Gianina34 spune:
andiaroro - eu paducelul il recomand ca tinctura/extract nu ceai - ca trebuie sa bei cisterne![]()
pupacim frantzuzoaica bella
protectiile voastre arata bine, nu ca cele de la ikea
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
andiaroro spune:
Gianina-Uitasem sa va felicit pentru operatiunea "Suzeta"...Imediat uitati de grijile limbutitei.Eu deegetul chiar nu stiu ce-o sa fac...Taman ce am vazut o studenta (ii ieseau cartile de la biblioteca din geanta) ce-si sugea de zor deshtul in magazin cascand gura la rafturi...Sper sa se lase totusi pana se marita
.
Produce taica'miu si tinctura (pasiunea de familie cu plantele), dar trebuie transportata
.