LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 24
Anaan spune:
Salutare!
La multi ani tuturor ghioceilor sarbatoriti zilele acestea! Sa fie sanatosi, fericiti si iubiti!

Monnvas, ma bucur ca primele impresii sunt bune!
De-abia astept cronicile belgiene!
Eu sunt prinsa in o gramada de chestii, se vede ca am inceput serviciul; imi pune capac un afurisit de curs
. Andrei s-a mai obisnuit cu plecarea mea de acasa, desi continuam sa avem despartiri inlacrimate; marti a plans atat de tare, incat imi venea sa las balta totul si sa ma intorc acasa, indiferent de consecinte.
Am vazut poze cu Micsunica si, cu riscul sa ma plasez contra curentului, marturisesc ca mie nu-mi plac genul asta de poze la copii atat de mici. Sa nu ma intelegeti gresit, Micsunica-i o frumoasa, foarte expresiva si delicata, genul de poze nu mi-a suras si mi s-a parut ca tot contextul a facut-o sa se simta trista. La varsta asta, mie imi plac pozele cu ei jucandu-se, facand ce le place, sunt ei un spectacol in sine, nu au nevoie de o punere in scena ca sa fie mai interesanti. Din punctul meu de vedere, aia de la gradinita vor sa epateze parintii cu orice pret si ideile nu li-s chiar cele mai stralucite. Stiu ca o sa-mi iau rosii in cap, dar mi le asum
simonapro spune:
Seara buna!
Leeloo: ma bucur ca sunteti bine, transmitem ganduri bune sa vina lapticul pentru Eva mancacioasa 
Floric: multa sanatate lui Rares, noua ne-a facut bine la orice tip de tuse, siropul Plantusin.
bebe_shtrumf: ce bine suna reteta ta, o s-o incerc si eu saptamana asta 
Ramona: sa stapaniti sanatosi masina si fara incidente 
Diana: adaptare usoara la servici!
Monvas: : adaptare grabnica pentru toti!
Am vazut si o micsuna tare frumusica 
Si ca tot a dat startul Olga cu pachetele, o sa va rog si eu sa aruncati un ochi aici: http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/ sunt copii nevinovati care traiesc intr-o saracie crunta, sper sa reusim de sarbatori sa le aducem o raza de lumina in case prin ajutorul nostru.
noapte buna!
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Adee spune:
Bine ai venit pe lume micuta Eva , sa fii sanatoasa si fericita si sa ai viata lunga si implinita
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Pisik06 spune:
Seara buna!
Uram si noi sarbatoritii de ieri si de azi, sa aiba viata senina si fericita
Am venit si noi de la aniversarea anticipata a Piticului-Cornuletz Adelake si desi imi pica ochii in gura de somn, trebuia sa pun poze ca stiu eu ca sunt asteptate (mai ales inspre, sa zicem....Deva asa
)
https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/204ZiAdela?authkey=Gv1sRgCOnyst7ry5KI1AE#
Le-a pus aiurea rau picassa, alea de la inceput la sfarsit, intercalate, dar va prindeti voi de miscare.
vreau sa o vad si eu pe Micsu si nu mai am parola la mailul comun, se indura cineva?
Mami de minune mica
Floric spune:
Olga, ce se poate pune in pachetul pt copilasii din spital? SAu fetele care ati ales deja un copilas, la ce v-ati gandit?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
novus spune:
Hello !!
Stiam eu ca Pisik
nu ma dezamageste si asa a si fost , mi-am clatit ochii cu frumusetile de copilasi care de care mai elegant si bunaciunile de mamici
Anaan, ma bucur ca ai reusit sa intri pe aici 
Cat despre pozele picilor si mie mi s-a parut Micsunica asa serioasa, parca era intr-un tablou pictat ![]()
Si ai dreptate, la varsta asta, lor le sta bine in poze jucandu-se si facand ce le trece prin cap, din motivul asta nu-mi plac rochiile lungi la fetite mici si costumele de stofa elegantoase la baietei
, ii maturizeaza prea devreme, ca sa nu mai zic de fetitele mici rujate ...
Monnvas, ma bucur ca e totul peste asteptari acolo, sa nu ne uiti cu niste poze 

Floric, in pachete se pot pune hainute, jucarii , articole de igiena pt copil cat si pt mama daca vrei, fara dulciuri si alimente
Eu de ex am ales o fetita de 4 luni si o sa pun niste hainute de vara, o pereche de papucei care pot fi folositi si ca jucarie,niste inele de dentitie si lotiune de corp, sampon pt bebe si pt mama un deo si un sapun
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Am venit si noi de la aniversarea anticipata a Piticului-Cornuletz Adelake si desi imi pica ochii in gura de somn, trebuia sa pun poze ca stiu eu ca sunt asteptate (mai ales inspre, sa zicem....Deva asa https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/204ZiAdela?authkey=Gv1sRgCOnyst7ry5KI1AE# Le-a pus aiurea rau picassa, alea de la inceput la sfarsit, intercalate, dar va prindeti voi de miscare. |
Suuuper! Chiar imi era dor de toata gasca! Sarbatorita a fost ravisanta in vesmantu-i de catifea roz, iar invitatii tot unul si unul
!Mada, am remarcat ca te-ai tuns, iti sta foarte bine...si ce rochie a la M. Monroe!
Olga, iti sta perfect cu un bebe in brate!
Pisik, arati tare bine
( imi place mult, mult, mult culoarea parului tau), de altfel toate parca sunteti tot mai frumoase, tufete bucurestence, se pare ca aerul ala poluat are avantajele lui!
novus spune:
Noi astazi am profitat de vremea superba de afara si am stat pana tarziu la joaca unde Ada a fost in elementul ei si cu greu am culcat-o pe la 16,30 asta ca urmare a cererilor ei ca eu imi luasem gandul de la somn
Trebuie musai sa o laud, mai nou daca o intreb in romana cum se zice la diverse chestii in germana, imi spune
, mi se pare o super realizare ca isi da seama ca e vorba de doua limbaje diferite pt aceleasi lucruri, plus ca ne zice ca tati nu tie si o sa-l lernen Ada
In rest, sunt super ocupata de cand cu programul normal de lucru, vin acasa repede, ma schimb si fugim afara iar seara pic lata
novus spune:
Anaan, ce faci ? ai culcat baietii ? stai la un vin
? eu dau branza

Ioana