Sezatoarea canadiana (212)
Raspunsuri - Pagina 6
arturicii spune:
Doloress, si www.fundomondo.ca/" target="_blank">aici este frumos si curat.
Diana, tare frumoasa Soimita voastra.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
cge spune:
Doloress, stiu ca nu e asa aproape de voi, dar eu as opta ptr Muzeul Copiilor din Laval.
http://www.museepourenfants.com/
Trebuie dusa mancarea, dar e tare interesant ptr copii si la pret e ok.
delia79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Diana, tare frumoasa Soimita voastra. Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
E a mea si doar a mea, merci mult! Si voi sunteti frumosi cu totii, v-am vazut in poze la parintii Emmei :):)
arturicii spune:
Scuza-ma te rog. Am gandit Delia si am scris altceva.
Pfii, ce mica e lumea mare
Multumim
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Diana2007 spune:
E drept ca seamana un pic Soimita cu Bombonica, si Sofia suna ca Sonia, dar drepturile de autor le pastram bine
Eu am vesti bune, dupa furtuna vine si vreme buna
Ieri m-am certat cu mamzeaua de la gradi, mi-a dat ca solutie sa-i platesc micul dejun cinci zile pe saptamana x 2$ x 2 copii si am zis pas, am insistat sa imi acorde exceptia sa le aduc eu mancarea dimineata, doua zile cat am nevoie, a zis nu. Am scos si eu ultimul raport al gradinitei pe masa si i-am spus cand o sa-si regleze toate abaterile grave listate acolo o sa respect si eu ad-literam regulamentul, pana atunci voi continua sa fac ce am facut si pana acum. Ultimul ei cuvant a fost ca daca mai aduc mancare la gradi o sa-mi excluda copiii din gradinita
Scriu toate astea nu pentru ca imi face placere si pentru ca daca sunt oameni care se confrunta cu astfel de probleme e bine sa mearga si mai departe, sa-si cunoasca drepturile si sa si le ceara.
Am facut reclamatie pe site-ul guvernului, tot ieri aici http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/pour-nous-joindre/Pages/renseignementsetplaintes.aspx
Azi m-au sunat si mi-au spus ca nu au dreptul sa-mi ceara sa platesc saptamana intreaga daca am nevoie doar doua zile iar ca exceptia este la discretia gradinitei, Guvernul nu le poate impune sa o faca, ceea ce mi s-a parut de bun simt si mi-a dat de inteles ca pot sa faca aceasta exceptie fara sa fie penalizati de Guvern.
Intre timp, ieri seara m-a sunat acasa si proprietarul gradinitei, chinezul, care a fost foarte impaciuitor si mi-a spus ca o sa gasim o solutie, ca sa ne intalnim, sa vorbim Pana atunci, mi-a spus ca pot sa fac ce am facut si saptamana trecuta. Problem solved.
Azi m-au sunat si de la gradi de langa casa, am locuri pentru amandoi copiii din septembrie, luni ma duc sa semnez nu stiu ce aplicatie ca sa fiu sigura ca am locurile
Inca o informatie, daca nu o stiati deja, puteti consulta raportul Guvernului in urma inspectiilor din ultimele 15 luni intr-o gradinita subventionata aici http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/ministere/services-outils/localisateur/pages/index.aspx
cge spune:
Bravo, Diana, ca nu te-ai lasat!!
Si ca ai rezolvat-o cum e mai bine ptr voi.
Si e bine ca ai asigurate si locurile la gradinita de lg. casa din septembrie.
In alta ordine de idei, voi ati observat ca se aproprie Pastele ?
Fetele din Laval, voi de unde cumparati o vopsea de oua care chiar sa coloreze ouale ?
Anul trecut am cumparat de la Transilvania si era expirata, asa ca le-am facut cu coji de ceapa, dar au iesit cam prea pale.
O zi buna,
delia79 spune:
citat din mesajul lui Diana2007 E drept ca seamana un pic Soimita cu Bombonica, si Sofia suna ca Sonia, dar drepturile de autor le pastram bine Eu am vesti bune, dupa furtuna vine si vreme buna Ieri m-am certat cu mamzeaua de la gradi, mi-a dat ca solutie sa-i platesc micul dejun cinci zile pe saptamana x 2$ x 2 copii si am zis pas, am insistat sa imi acorde exceptia sa le aduc eu mancarea dimineata, doua zile cat am nevoie, a zis nu. Am scos si eu ultimul raport al gradinitei pe masa si i-am spus cand o sa-si regleze toate abaterile grave listate acolo o sa respect si eu ad-literam regulamentul, pana atunci voi continua sa fac ce am facut si pana acum. Ultimul ei cuvant a fost ca daca mai aduc mancare la gradi o sa-mi excluda copiii din gradinita Scriu toate astea nu pentru ca imi face placere si pentru ca daca sunt oameni care se confrunta cu astfel de probleme e bine sa mearga si mai departe, sa-si cunoasca drepturile si sa si le ceara. Am facut reclamatie pe site-ul guvernului, tot ieri aici http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/pour-nous-joindre/Pages/renseignementsetplaintes.aspx Azi m-au sunat si mi-au spus ca nu au dreptul sa-mi ceara sa platesc saptamana intreaga daca am nevoie doar doua zile iar ca exceptia este la discretia gradinitei, Guvernul nu le poate impune sa o faca, ceea ce mi s-a parut de bun simt si mi-a dat de inteles ca pot sa faca aceasta exceptie fara sa fie penalizati de Guvern. Intre timp, ieri seara m-a sunat acasa si proprietarul gradinitei, chinezul, care a fost foarte impaciuitor si mi-a spus ca o sa gasim o solutie, ca sa ne intalnim, sa vorbim Pana atunci, mi-a spus ca pot sa fac ce am facut si saptamana trecuta. Problem solved. Azi m-au sunat si de la gradi de langa casa, am locuri pentru amandoi copiii din septembrie, luni ma duc sa semnez nu stiu ce aplicatie ca sa fiu sigura ca am locurile Inca o informatie, daca nu o stiati deja, puteti consulta raportul Guvernului in urma inspectiilor din ultimele 15 luni intr-o gradinita subventionata aici http://www.mfa.gouv.qc.ca/fr/ministere/services-outils/localisateur/pages/index.aspx |
Esti o forta , nu stie mimoza cu cine are de-a face. Bine ca s-a rezolvat. Pupici la cei mici.
azi cica va fi o zi de primavara ....
Doloress spune:
Bravo Diana!
Si noi semnam contractul cu gradinita Montessori luni. Incepem din octombrie, cand ne intoarcem din Romania, trebuia din august, dar plecam, asa ca 2 luni platim degeaba, dar asta este. Nu mai facem mofturi, bine ca ne-a acceptat.
oanagabriela spune:
citat din mesajul lui Doloress Multumesc pentru idei... Simonna, cum zicea si Delia, la Funtopia am facut anul trecut, si voiam sa schimb. Cred ca ne orientam spre West Island, dar mai aproape, nu zig-zag-zoo, ca ala e departe rau de noi. Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Eu ma mai inspir pentru aniversari din liste ca cea de jos.
De exemplu pentru anul asta am ales un studio de dans, cu tema din "High school musical". Sper sa se distreze...
http://www.montrealpourenfants.com/main.cfm?p=110&l=fr&CategorieID=23&ArticleID=217