Sezatoarea canadiana (212)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Merci Dana, unde ai vazut bilete la acest pret? acum sunt in cautare mare. Ai pe cineva la vreo agentie?

Ps. Orice pont e a prendre daca aveti idee de bilete de avion.
Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Buna seara

delia79/Simona tare scumpilici Soimita-Todlerita voastra

In alta ordine de idei n-am mai scris, din lipsa de timp, si din lipsa de raspunsuri ... dar de citit, va citesc

Ma duc la o baie de detoxificare si destresare cu Lavander, Ylang-Ylang, Patchouli essential oils ... Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Exclusive

Buna seara

delia79/Simona tare scumpilici Soimita-Todlerita voastra

In alta ordine de idei n-am mai scris, din lipsa de timp, si din lipsa de raspunsuri ... dar de citit, va citesc

Ma duc la o baie de detoxificare si destresare cu Lavander, Ylang-Ylang, Patchouli essential oils ... Noapte buna

_ Everyone's duty is to feel and look great! _

Diana, chiar asa... ce maninca???? Ce proasta fumeia aia!!! Cit despre gradi de linga casa... daca prinzi loc la unul pe urma celalat devine prioritar... zic si eu.

Andreea, eu ii fac fie-mii la Industrielle Alliance, unde avem si asig de viata si etc. Pe tipul ala care si-a pierdut rabdator numeroase ore din viata cu mine care nu inteleg nimic din asigurari si altele il cheama Gelu Baciu. Daca dai un search il gasesti, nu pun nr de tel ca sa nu fie ca-i fac reclama.
Vezi ca zicea Delia ceva de un centru pt. copii in cartier dix-trente unde o duce ea pe Soimita... nu-mi amintesc numele... da' ea stie sigur :)

Delia, zic ca-i buna alegerea, acum conta si cit costa povestea. oricum tu te-ai hotarit :) Am vrut doar sa zic ca Radu a fost in family daycare pina la scoala si am fost f. multumiti. La Miss A. imi trebuie zor nevoie gradi mare, desi asta la care e acum, a doua, mediu familial, o face fericita, ceva teribil. Din sept. se muta si ea la gradi mare.

Ladies, toate bune!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Diana, da noi suntem la gradi care a ars si acum au un spatiu provizoriu pana se reconstruieste. Deocamdata nu au facut nimic la asta arsa au baricadat totul si asa a ramas din ianuarie. Noul spatiu e mai departe de mine, dar nu exagerat. Si ai mei sunt la 7 la gradi/scoala. La gradi ii pun un iaurt sau o branzica sa manace ceva pana la 9.30 cand le da micul dejun ca acasa nu vrea sa manace nimic, sunt prea somnurosi. Bafta la schimbat gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Buna fetele!

O intrebare pt fetele din Laval (si nu numai): cam prin ce zona sunt outlet-urile in Laval(zona) si ce "brand-uri" sunt...ma bata gandul sa dau o tura in w-end.

Merci!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Merci Dana, unde ai vazut bilete la acest pret? acum sunt in cautare mare. Ai pe cineva la vreo agentie?

Ps. Orice pont e a prendre daca aveti idee de bilete de avion.
Merci.

Scuze ca am scris Air canada in loc de Sunwing. Intra pe site-ul lor si ai sa vezi pretul de care zic eu. Alta cunostiinta nu am, eu am vazut preturile cele mai ieftine pe www.flightnetwork.com (si e si in $ CDN).
Poate e mai avantajos ptr voi sa zburati pina la Paris si de acolo spre Mtl.

Prietena mea a luat azi viza, chiar daca nu trimisesem talon de pay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ktrinel, Outlet-urile sunt in Mega Centre St-Dorothée.
http://www.canpages.ca/entreprises/QC/sainte-dorothee/boutiques/5277-0968A0.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

Buna fetele!

O intrebare pt fetele din Laval (si nu numai): cam prin ce zona sunt outlet-urile in Laval(zona) si ce "brand-uri" sunt...ma bata gandul sa dau o tura in w-end.

Merci!
Va pup pe toate!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

da o tura prin Carrefour Laval, sunt multe acolo.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Soimita va multumeste pt aprecieri

Diana, ce faza de prost gust, sper sa gasesti mai multa intelegere la urmatoarea gradinita. Nu poti pleda ca e un ''droit aquis''? Asta cu adaptarea intr-un mediu nou ma roade si pe mine, e greu pt cei mici, mai ales cand nu pot vorbi inca. Pupici la cei mici si bafta! Noi incepem pe 18 la noua gradinita, ma astept la cateva insomnii zdravene inaintea evenimentului.

Simonna, Doloress cunoaste foarte bine Funtopia de la dix-trente, nu de asta vrioa sa afle....cred. Referitor la fondul de studiu, noi suntem cu CST, dar nu mai tin minte detalii. Stiu ca da si guvernul bani si ca poti scoate fondurile chiar si daca cupilu nu doreste sa studieze. Poate apare Iselin si te lamureste. Pupam gasca.

Simonna, m-ai facut sa zambesc cu neintelesul asigurarilor, asa suntem si noi. Apoi, alt fenomen, chiar daca inteleg pe moment, uit, si apoi nu e ca si cum as intelege mai usor . E grele.

Delphin, succes cu biletele de avion.

va pupa fata, azi am chiulit de la munci pe motiv de reparat masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc pentru idei...
Simonna, cum zicea si Delia, la Funtopia am facut anul trecut, si voiam sa schimb. Cred ca ne orientam spre West Island, dar mai aproape, nu zig-zag-zoo, ca ala e departe rau de noi.

Mergi la inceput