Sezatoarea canadiana (212)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumir spune:

Din data de 5 suntem fericitii posesori ai CSQ asa ca de acum incolo ne pregatim tot mai mult de sosirea in Canada.
Primesc sfaturi de orice fel.
Va doresc un week-end placut si cu mult soare( eu din pacate lucrez maine)

Stefan- 2 ani si 9 luni
interviu CSQ- 5 aprilie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Felicitari, lumir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Felicitari LUMI! Unde vii, in Quebec? Da, anunta astia soare maine, dar duminica cica ploua. Asta e, e bun si-o zi frumoasa din doua.

Multumesc fetelor de idei, m-am tot uitat pe MOntreal families, am gasit ceva, duminica mergem sa vizitam.

DIANA - unde face Victor dans? Si ce mai face, patinaj? Ca ma innebuneste copilul meu, vrea dansuri si patinaj, dar artistic, nu hockey .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumir spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Felicitari LUMI! Unde vii, in Quebec? Da, anunta astia soare maine, dar duminica cica ploua. Asta e, e bun si-o zi frumoasa din doua.

Multumesc fetelor de idei, m-am tot uitat pe MOntreal families, am gasit ceva, duminica mergem sa vizitam.

DIANA - unde face Victor dans? Si ce mai face, patinaj? Ca ma innebuneste copilul meu, vrea dansuri si patinaj, dar artistic, nu hockey .

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Am studiat foarte bine cele 2 variante intre care am oscilat Ville de Quebec si Montreal si am decis sa venim in Montreal.Sa vedem acum cat de repede primim viza,dar eu sper ca anul acesta sa venim acolo.

Ce cartiere imi recomandati in Montreal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Felicitari, Lumir[red]!

[red]Oana, ma intereseaza si pe mine pe unde ati fost pina acum cu ziua, ca stai relativ aproape, ca e lunga rau lista aia... Si unde e studioul de dans... Agata vrea sa-i fac ziua inainte de a pleca si pentru ea ar fi minunat ceva legat de dans, unde face ea nu au locuri pentru iunie. Iar Tudora vrea si ea sa invite fetite, e prima data cind imi cere. Acasa nu fac, nu am timp si nici energie sa ma ocup, asa ca m-ar interesa locuri in jurul casei, ieftine si interesante, cu teme frumoase. Asa ca daca stii sau stiti locuri draguite pentru 6 ani si pentru 10 ani, astept sugestii. La noapte studiez si eu lista.
Multumesc!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _carmen spune:

Felicitari, lumir! Noi abia saptamana trecuta am primit ACC/OUV - la mai mult de 5 luni de la depunerea dosarului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

lumir, felicitari si mult noroc in noua viata. Despre cartierele din Montreal si imprejurimi sint multe de spus, dar primul criteriu de alegere dupa mine este cit sinteti dispusi sa platiti chiria. Pe urma este important ce intentionati sa faceti la inceput. Daca va duceti la scola/universitate ar fii preferabil sa cautati casa la o distanta rezonabila si linga un metrou. Dar sint atitea scenarii posibile, ca ar trebui sa ne dai mai multe detalii ca sa te putem ajuta cu informatii. Oricum, ca oriunde in lumea asta, cartierele mai bune sint mai scumpe.

Nelia, nu pot sa spun ca locurile de anivarsari unde am facut noi sint neaparat ieftine. Uite lista noastra: CEPSUM (2 ani la rind), Fort Agrignon (2 ani), Chateux Ramsey, Muzeul de arta. Acum am ales studioul de dans Sant Tropez, este pe Peel. La toate gesesti site-uri cu informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

nelia noi am ales anul acesta Aquadome in Lasalle. E frumos, piscina, sala mare de ceremonii, monitori super! E drept ca nu-i dans, dar e piscina, a mea e innebunita de apa! Copiii par foarte incintati de idee dupa ce le-a dat Ali invitatiile, abia asteapta! Mai ales ca anul asta, in premiera, avem si baieti invitati!
Ca pret eu am gasit ca-s rezonabili. Plus ca pot si eu sa ma dau pe tobo!
uite aici:

http://www.sogep.ca/mandats/aquadome/

Va pupam! Plecam prin Bois de Liesse!
Toata strada mea e plina de masinile celor ce se plimba prin Bois de Liesse si nu vor sa plateasca parcarea lor!La noi e gratis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Oana, San Tropez e scoala de dans (salsa) a Agatei! Nu stiam ca fac asa ceva... ea nu mai merge de ceva vreme acolo. Mersi, ma uit, o intreb si pe ea.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011)
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Doloress, Victor face si dans (pre-balet) si patinaj la centrul nostru comunitar, au activitati interesante si relativ ieftine fata de centrele private. E drept ca daca eu lucram nu l-as fi putut duce pentru ca la patinaj merge miercurea dimineata, dar baletul e ok, ca e sambata.
Sunt bucuroasa ca l-am inscris la inot din nou, dupa ce in toamna nu a reusit sa se acomodeze cu profesoara si cu grupa(sau poate ca nu era el inca pregatit sa mearga fara noi in apa) iar in iarna am facut o pauza de inot, am mers doar cu el la YMCA la family swim, acum, la primul curs a fost super, poate si pentru ca sunt doar trei in grupa si instructorul e baiat.
In toamna nu stiu la ce o sa-l inscriu, dar e clar ca o sa fie in mare parte alegerea lui, probabil o sa continuam cu patinajul, dansul, daca mai vrea, il vad mai mult atras de muzica, are si ureche muzicala, memoreaza usor versurile, dar nu prea mai sunt cursuri de muzica la varsta asta, iar pentru instrumente, e prea mic.
Apropos de activitatile de la centrul comunitar, am primit brosura cu activitatile pe vara, e primul an cand se fac inscrierile pe internet, anii trecuti, ca sa prinzi loc la day camp-ul lor trebuia sa dormi toata noaptea in sala de sport ca sa-ti tii randul la inscrieri. Am impresia ca e mai ieftin decat la cele private si activitatile sunt apreciate de copii. Am vazut ca au si cursuri de tenis de la 6 ani, cursul, doua luni, este 45 $, mi se pare super ok ca pret, cel putin la inceput pana isi da seama daca ii place sau nu.
La cat platim taxele municipale, macar sa profitam de avantajele oferite (din banii nostri).

Eu visez sa-i serbez ziua lui Victor la Cap St Jacques, au acolo o ferma unde am citit o data cred ca tot prin Montreal Families, ca fac si zile de nastere, dar si anul asta o sa-l serbam acasa la bunici, asa e cand ai ziua de nastere in vacanta mare !

Mergi la inceput