Sezatoarea canadiana (212)
Raspunsuri - Pagina 13
inacanada2005 spune:
Fie ca Sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in casa deopotriva Lumina, Dragoste, Intelegere si Sanatate!
Paste Fericit!
Dragaica spune:
Hristos a inviat !!!! sper ca ati petrecut un Paste linistit, plin de lumina si caldura alaturi de cei dragi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
laurajr spune:
Daiopri,multumesc ca ai trimis mesajul tau pe DC, ca ne-ai tras de urechi , sa mi venim si sa mai povestim de noi si familiile noastre.
Ai dreptate, dupa atatia ani in care DC ul ne-a fost un mare ajutor si sfatuitor, dintr-o data l-am parasit.
eu recunosc ca nici macra pe FB nu activez, pur si simplu nu ma atrage, sorry, dar asta sunt eu si mi-e greu sa adopt FB, nu stiu de ce.
Noi suntem bine, am petrecut Pastele cu familia, prietenii, vremea a fost acceptabila, iepurasul darnic.
Noi adultii ne-am luat si lunea libera ca sa ne refacem si sa petrecem mai mult timp cu copiii.
Denisam, poti da mai multe detalii despre vacanta ta, cum s-a numit resortul?
Eu oscilez pt Cayo coco intre Barcelo St Maria si NH Kristal Laguna-acum Emperador...noi ne-am indragostit vara trecuta de Cayo coco si am vrea sa ducem copiii acolo macar o data.
Vara asta copiii stau cu noi acasa , asa ca vor merge in summer camp amandoi iar Ioana in camp de o saptmana...aveti ceva sfaturi?
Oana Gabriela, daca mai esti pe aici, imi poti da cateva sugestii, ce ai avut in vedere cand i-ai facut bagajele?
Si btw, ai putut lua legatura cu Antonia pe perioada taberei? ca noua ne-au spus ca nu incurajeaza parintii sa sune copiii, o saptamana cei mici sa fie departe si rupti total de familie...
Va pup pe toate si mi-e dor de discutiile noastre, doar de noi depinde sa le re-invioram !
Denisam spune:
Laura-resortul este Holiday Inn in Jamaica-family oriented- bate toate plajele din Cuba si Mexic-noi am tot umblat si asta e the best pt kids.
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
mikiion spune:
Laura noi am fost la Barcelo santa Maria. Minusul principal e distanta de la aeroport. Ne-a cam daramat ziua de la intoarcere. Plecati la 9.30 din hotel pt. un avion la ora 14,30. Ajunsi acasa la ora 8 seara... Plaja e superba insa si e foarte linista. Deci cam 0 animatie. De fapt asa e la sectiunea Carribe ( Sunwing)unde am fost eu, Barcelo Beach si Colonial( Air Transat) am inteles ca sunt mai animate. Nu e prea multa vegetatie, zona e desertica ..... de aici si nisipul superb de pe plaja. Daca vrei poze ai pe FB. Poate fi chiar plictisitor pt un copil de vreo 10 ani.... Daca nu face parte dintr-un grup mai mare.
cge spune:
Laura, si noi si Mihaela am fost Barcelo Santa Maria dar din Santa Clara tot Cuba.
Noi am fost la Cayo Coco la Iberostar, si a fost super.
Nu avem nimic de reprosat.
Daca gasiti oferta la Iberostar sa nu ezitati.
Simi, "La Multi Ani" ptr Alice (chiar cu intarziere)!!
Asa e, ce conteaza oboseala, cand copiii zic ca a fost "the best birthday party".
O sapt. buna,
simi spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari si va pup pe toate!
Nu-mi vine sa cred ca azi merg la servici! A fost asa de bine acasa cu familia!
pitilache spune:
Paste fericit tuturor!
Simi cu intarziere la multi ani pentru Alice!!! Sa fie fericita si sanatoasa!!!!
Daiopri scuze, credeam ca ti-am trimis deja link-ul cu pozele la PM... Il trimit acum!
Lorelaim a venit vara deja la voi cu 18 grade! Succes la scoala in continuare lui Gabisor!
Mikiion si Denisa sa va fie de bine vacanta! Frumoase pozele!
Am fost si noi plecati in vacanta aproape 10 zile. Am fost in Buenos Aires si de acolo intr-o excursie si pana in Uruguay. A fost abasolut superb! Am mers in fiecare zi pe jos de nu mai stiam de picioare seara cand ne intorceam dar a meritat pe deplin!
O saptamana frumoasa tuturor!