Sezatoarea canadiana (212)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Roxana-sa iti fie de bine vacanta. Si eu vreau in Brazilia si in Buenos Aires-in ce zona ati stat acolo ca stiu ca nu toate sunt safe.Voi ati avut rude/prieteni acolo sau ati plecat de "Capul vostru" cu inchiriat masina,obiective stabilite dinainte,etc.
Vreau si eu detalii, ca o avem si noi in minte pt 2013, ca la anul va fi Europa si Ro, si poate Aruba, asa ca am timp sa imi fac temele, mersi mult
Laura-am uitat sa iti spun, resortul e la 15 min de aeroport,pt copiii au deschis clubul pina la 9.30 seara-dc vrei 1h in 2 cu colegu'ai back-up,mincarea are GUST, spre deosebire de Cuba.
Eu in Mexic in conditiile de acuma nu m-as duce sub nici o forma, noi pe viitor vom mai merge in Aruba, Bahamas,Costa Rica si Jamaica-asta din ce am vazut in ultimii 9 ani de cand tot mergem(am fost in RD de 4 ori, in Mexic de 3 ori,Cuba 2 ori-dar aici nu mai calcam clar-experienta noastra nu a fost buna, ca si ultima din RD unde ni s-a facut rau la stomac de la cele baute/mincate).
Anastroe,mamaana,katrinelu',simona,nelia-mai ziceti si voi ceva
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
pitilache spune:
Denisa am plecat de capul nostru cu lectiile bine facute de acasa!!! Am stat in zona centrala a Buenos Aires-ului, in Recoleta. In zona centrala nu-s probleme, este foarte sigura. Spre deosebire de Brazilia unde sincer nu m-as duce de capul meu! Este si ea pe lista noastra dar in cadru organizat...
Ca un prim sfat daca vrei sa mergi in Argentina este bine sa stii totusi ceva spaniola inainte ca sa te descurci pentru ca ei nu prea vorbesc engleza sau alte limbi. Chiar si cei care lucreaza in servicii si turism au cunostinte limitate.
Noi am inchiriat un apartament aici si nu am avut masina. Taxiurile sunt foarte ieftine si am si mers foarte mult pe jos. Dar asa descoperi orasul si traiesti la maxim atmosfera locala. Intr-una din zile am luat un ferry pana in Uruguay la Colonia del Sacramento. Initial vroiam sa mergem pana in Montevideo dar lumea ne-a sugerat sa mergem in Colonia ca-i mai pitoresc decat capitala. Si a meritat, intr-adevar. Iar in alta zi am luat trenul pana in Tigre si am facut o plimbare cu vaporul in Delta. Absolut superb! Restul le-am petrecut in Buenos Aires, in fiecare zi aveam alt traseu, alte cartiere de admirat!
Daca mai vrei alte info, intreaba-ma si-ti raspund cu placere!
mikiion spune:
Roxana cred ca a fost o vacanta superba. Iesita din tipare....
Denisa uau ai experienta cu vacantele. O sa iti mai cerem sfatul. Noi ne gandeam la Dominicana sau Mexic pt data viitoare. Dar de acum o sa ma uit si la Jamaica. Eu credeam ca e mult mai scump.... Dar eu caut nisipul ala alb si plaja aia naturala de care m-am indragostit in Cuba( partea asta nu ne-a dezamagit) . Dar de Mexic in zona turistica nu e securitar? Eu ma gandeam la Mexic ca sa vedem si piramidele Maya.Pt la anul.....Ca in Egipt e clar ca nu ajungem.
Noi avem sedinta cu parintii la scoala, ( incepem in toamna) , ce sa intreb? La ce sa ma uit? Sunt cam pierduta....
Si ce sa cumpar din timp pt la toamna( nu ma refer la rechizite)ci imbracaminte de ploaie , sport, incaltari? .... Cine mai incepe scoala?
Denisam spune:
Roxana-multumesc, am inregistrat si o sa mai intreb!
Miki-vrei sa spui gradinita in cadrul scolii,cele 3h gratuite pe zi, ca stiu ca Marc e mai mic ca Emma si dc a meai nu merge inca in cls a 1-a ,se numeste SK,corect?
Intreaba ce o sa faca exact, litere, mate, laguages,arts?
Bafta!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
cge spune:
Denisa, aici maternelle (5ani) e program complet in cadrul scolii.
Mihaela, nu cumpara nimic pana nu ai lista de la scoala.
Si in august vor aparea toate rechizitele, hainele de scoala, boite a lunch prin magazine.
La ce scoala veti merge ?
arturicii spune:
Ziua buna tuturor!
Avem vesti bune. Cartile au sosit in Canada, cu cateva zile inainte de Pasti!
Acum 15000 de volume trebuie etichetate pe donatori, sortate pe genuri literare, stampilate, scanate copertile si inregistrate in baza de date.
De vrea cineva sa ne dea o mana de ajutor tare bine ne-ar prinde.
Daca veniti cu cei mici e super! Avem o camera de joaca + 2 parteneri de nazdravanii (pe Sabina nu o pun la socoteala ) iar daca e timpul frumos, padurea din spatele blocului e perfecta ptr plimbari.
Va rog, spuneti si altora despre noi, sa castigam cu totii acest timp.
Ne gasiti la tel 514 332 9054
Cu multe multumiri anticipate,
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
delphin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Ziua buna tuturor! Avem vesti bune. Cartile au sosit in Canada, cu cateva zile inainte de Pasti! Acum 15000 de volume trebuie etichetate pe donatori, sortate pe genuri literare, stampilate, scanate copertile si inregistrate in baza de date. De vrea cineva sa ne dea o mana de ajutor tare bine ne-ar prinde. Daca veniti cu cei mici e super! Avem o camera de joaca + 2 parteneri de nazdravanii (pe Sabina nu o pun la socoteala ) iar daca e timpul frumos, padurea din spatele blocului e perfecta ptr plimbari. Va rog, spuneti si altora despre noi, sa castigam cu totii acest timp. Ne gasiti la tel 514 332 9054 Cu multe multumiri anticipate, Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama |
Doamne ce-as veni!!!Oh! Pacat ca sunt asa departeee! Ador cartile...sa le pipai, sa le miros...
Am o carte care mi-e draga tare si pe care o port peste tot cu mine in lume. Caragiale- Teatru...intr-o editie mai noua, frumos copertata. cred ca am sa o aduc la biblioteca voastra.
arturicii spune:
Delphin, apai daca tin eu bine minte veniti in vara aici! Va asteptam si pe la noi pentru ca sigur o sa fie ceva de facut cu cartile si atunci.
Si cu mare bucurie o sa gazduim si cartea despre care spui.
Asa cum spui si tu, este tare fain sa stai printre carti. Eu sunt asa de bucuroasa cand trebuie sa deschid o cutie noua! E ca si cum as deschide un cadou.
In plus, cartile care sunt primite din bibliotecile personale au in ele atata istorie a cate unei familii si ne-au fost date cu atata drag de parca il simt.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
mikiion spune:
Denisa , daca locuiai in qc copiii nostri erau in aceeasi clasa. La anu intra la prematernele copiii nascuti intre 1oct 2005 si 1oct 2006. Cel putin asa e la Mtl.
Si programul e de la 8 la 15.30. Cu niste pauze. Dar daca ai nevoie poate sta intre 7 si 18 la scoala.
E un fel de grupa pregatitoare.
Cge merci. Cred ca o sa ii iau cizme de ploaie si adidasi.... Ca sa magazinez linistita, asa de greu gasesc ceva care sa-i intre in picioarele lui.
lorelaim spune:
Buna dimineata fetelor dragi!
Roxana - bine ati venit din vacanta dupa pozele de pe FB si dupa ce scri tu aici inteleg ca v-ati simtit minunat
Miki - bafta la cumparaturi - eu nu mai cutez sa-i cumpar lui Gabisor in avans ca imi creste prunca de zici ca-i voinicul din poveste si raman cu ele nepurtate...
Arturicii - mult succes in continuare
Noi am avut o vacanta de Pasti f calma si relax. Nu am gatit absolut nimic special. In schimb am fost de cateva ori la gym intreg familionul si am inceput sa o invatam pe copila un picut de badminton (ca nu ne-a dat voie sa jucam daca nu o invatam si pe ea ). Acum suntem pe ultima suta de metrii inainte de examenul de centura portocalie la karate (31 mai) si profu i-a bagat in viteza. Asteptam cu nerabdare si sfarsitul scolii (sa putem rasufla usurati ca am scapat de CP ) - in speranta ca la anul va fii mai bine. In vacanta de vara (in iulie) vine mama (in sfarsit!) si o aduce si pe copila cea mare a fratelui meu (care e exact cu 2 ani si 1 zii mai mare ca Gabisor) deoarece cele doua verisoare nu s-au intalnit decat o data - acum 5 ani in Ro... Gabisor de-abia asteapta sa se joace impreuna.
Va tzuck si va urez sa va straluceasca soarele in suflete... dar si in gradini