LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
![]() |
. Scuze
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
floricule - si micsu' reactioneaaza asa la supozitoarele cu novocalmin si nurofen; doar la cele cu paracetamol nu protesteaza
iar cu febra... stiu ca bianca foloseste altceva , ca vladimir nu reactioneaza la novocalmin - DICLOGESIC upozitoare pt copii
in rest nu stiu ce sa spun
tin pumnii sa se faca bine rareselu'
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
mi-ai luat vb din gura... adica dr ptr febra nu ia dat nik? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
Ba da. I-a dat paracetamol. Dar nu a avut nici un efect. El mi-a recomandat supozitoare. I-am pus unul aseara la culcare. Dupa vreo 3 - 4 ore frigea si mai tare. I-am dat, de la mine putere, 8 ml de Panadol, apoi dimi i-am mai pus un supozitor. Cand am venit de la serv mi-am pus mainile in cap. Si atunci i-am pus jumate de novocalmin.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

adrisimo28 spune:
floric, leacuri babesti ai incercat?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Gianina34 spune:
cand avem febra mare noi alternam supozitoarele de paracetamol si nurofen la 4 ore si intre, punem si 1 de novocalmin (pana acum la noi a fost suficient 1/seara, nu stiu daca se poate si mai des/24/ore)
nu cred ca-i bine ca i-ai dat panadolul asa repede; alterneaza cu nurofenul
Floric spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 floric, leacuri babesti ai incercat? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
sosete cu otet si apa, suc de ceapa cu miere (stiu retetade la Bogdana). Ceai de tei, cimbru, miere si lamaie. Si i-am dat azi, inainte de culcare, Homeogene. Ma gandesc ca poate il daore si gatul de atata tuse.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Gianina34 spune:
floricule, acum ce temperatura are? ca-i tare important sa i-o scazi cum-necum nu mai conteaza
dezbraca-l, mai pune-i sosetele cu otet
am mai auzit si de cartofi curatati de coarja si tinuti in maini ca ar ajuta la scaderea febrei
homeogenele e mai mult pt rosu'n gat
pt laringita, traheita - mai eficient e homeovoxul dar trebuie sa-i dai cat mai multe intr-o zi ca sa se cunoasca ceva (macar 4-5/zi)
dyana27 spune:
pupici

Sunt datoare cu muuulte urari pentru boboceii mici care s-au serbat, dar sa stiti ca zilnic am intrat sa vad a cui zi este si m-am gandit cu mult drag la toti. 

LA MULTI ANI MUTZUNEI MICI SI SCUMPI!!!! 

Noi suntem bine, alergam de zor pe afar cat de mult putem, bona e ok, a venit doar o zi, incepe de saptamana viitoare la program intreg, dar sunt sigura ca o sa mearga bine.
Cu serviciul in schimb am mari probleme , azi s-au mai intamplat cateva chestii care chiar mi-au pus capac, sunt decisa 100000% sa nu mai stau acolo, si chiar caut sa plec pana saptamana viitoare; si stiti ca eu am mare incredere in gandurile de la ceilalti asa ca mai solicit din inima o spirala![]()
![]()
, un gand bun si pentru mine sa nu mai fie nevoie sa calc pragul acelui loc blestemat!!!!!!!
Sunt putin data peste cap, recunosc, dar imi pastrez optimismul si curajul si increderea in mine. Sunt uimita cat de usor este sa dispara toata bunatatea din sufletul unor oameni, sa fie acoperita de tot ce e rau in lumea asta!!! Si tot ce-mi doresc este sa fiu exact opusul lor!!!!!!!!!
Va pup de mii de ori, va multumesc si sunt recunoascatoare ca sunteti aici, ca va cunosc si am cui sa spun ce am in suflet!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
IANUARIE 2011
simonapro spune:
La multi ani Vladimir Theodor 
La multi ani Alexandros Luca 
Sa aveti o viata senina si fericita 
Mamicilor: multe 
Insanatosire grabnica bolnaviorilor! Si Lucu meu e mucios, dar nu i-am pus decat ser deocamdata, sa vad ce o sa mai fie, am noroc ca-si sufla singurel nasul.Dar in schimb lui Sebi parca nu-i mai treca raceala, tot pe nas vorbeste si mai si tuseste din cand in cand.
Kea: aceeasi criza o avem si noi, cand sunt acasa, nici la baie nu pot sa ma duc, plange in continuu dupa mine. Dimineata plange el ca plec, ma apuca si pe mine.
Nu va spun ce dor mi se face de ei, pe Luc mi-l mai arata nepotica mea pe camera sau imi mai trimite poze, cand sunt la munca, ia uitati poze cu tunsulici:https://picasaweb.google.com/symona0323/Luc2Ani#5587996849763678018
Noi bem lapte de vaca luat de la sursa, doar dimineata o cana plina si mai rar seara cu cereale.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Dyana: facem spirala, sa fie bine si sa-ti gasesti ceva mult mai bun 
Acelasi lucru patesc si eu la munca, m-am bucurat ca o sa am o sefa noua, care o stiam o tipa la locul ok, dar din pacate s-a schimbat foarte mult, cat am stat eu acasa. Ieri eram foarte suparata, azi sunt ceva mai optimista, sper din tot sufletul sa-mi gasesc si eu altceva de munca
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)