LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 11
bebe_shtrumf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel cica miine noapte schimbam ora, asa ca io o sa ma trezesc, de duminica, la 4 in loc de 5 ![]() urasc schimbarile de ora ![]() Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
ca mare dreptate ai si pe mine ma enervozeaza schimbarile astea.
ce mult seamana fetita ta cu o finutza de a mea, pacat ca nu am poze cu alessia sa o fi vazut.
www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank"> Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!" -25.02.2009 |
nu merge link poze pe fb, ce nik ai?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
nu merge link poze pe fb, ce nik ai? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
oana fluieraru
insa cred ca sunt cu protectie acum mi-a pikat faza.
caci eu sunt in asteptari cu nepotica e la instit parhon din buc, si sunt ametita...
d-aia voi nu le puteti vedea si yo da
nu?
in fine
cred ca din cauza asta.
www.facebook.com/home.php?sk=myuploads" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf insa cred ca sunt cu protectie acum mi-a pikat faza. |
nu din cauza asta, si eu le am protejate si am putut da poze, deschde albumul si vezi jos de tot scrie distrbuie aceasta legatura.......
Floric spune:
Fetelor, turbez cu zile. Am ajuns acasa pe la 1. Cat credeti ca avea Rares temp, masurata la subrat??????
39,9

Am sunat pe dr la cabinet si uimitor asistenta mi-a dat nr de mobil (stiti ca mi-a spus la inceput ca NU se dau indicatii online)...si chiar mi-a si raspuns. Numai ca in stilul caracteristic dr mi-a spus ca nu trece febra dupa o zi de antibiotic (corect am zis eu) dar cand i-am spus cat are....a cam stat pe ganduri. Apoi mi-a recomandat sa incerc cu un supozitor de Novocalmin. Si oricum cam pe maine seara va scadea si febra.

A
Acum iar doarme. SA zic ca i-a mai scazut dupa juma de novocalmin (apucasem sa ii pun pana sa vb cu dr la tel) dar nu de tot. Si inca ceva...ori il deranjeaza, ori il doare cand ii pun supozitorul ca plange si se zbate...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
anamariame spune:
Floric, da-i picaturi de algocalmin pe viitor, in loc de supozitor.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)Am editat picaturile, ca dorm 
anamariame spune:
Si ai grija sa nu mai urce febra atat de mult, exista risc mare de convulsii. Da' eu am alta intrebare pt dr tau
: ce treaba are antibioticul cu febra? e antitermic?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Floric, daca antibioticul e dat corect el incepe si isi face efectul dupa 24036 de ore. Adica cam atunci nu mai face febra..ca de scazut febra, scade tot cu antitermice: panadol, nurofen, novocalmin, diclogesic
Bafta si sanatate!
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Si ai grija sa nu mai urce febra atat de mult, exista risc mare de convulsii. Da' eu am alta intrebare pt dr tau |
mi-ai luat vb din gura... adica dr ptr febra nu ia dat nik?
Floric spune:
| citat din mesajul lui anamariame Si ai grija sa nu mai urce febra atat de mult, exista risc mare de convulsii. Da' eu am alta intrebare pt dr tau Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nu stiu. O fi avand vreo legatura, zic si eu. Ma gandesc ca febra mare o fi data de vreo infectie si d/aia zic ca ar avea legatura.
Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

Izia, 23 mars 2009