LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 meniul de astazi; 9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartine cu cascaval; Ou fiert 11-Fructe asortate 12.30-Rulouri de cartofi umplute cu branza de vaci si smantana; Perisoare din piept de pui cu sos de legume; Chec cu fructe 16-Placintele cu morcovi si nuca Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
da tu o duci cu burtica goala la gradi?
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui chatonel pai daca asa mi le da si mie berbantu, cu tiriita, ce sa fac? :) mai sint citeva in continuarea aceleia, e deajuns sa click pe poza urmatoare. |
eu alte poze nu am vazut oricate clik-uri am dat
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
eu alte poze nu am vazut oricate clik-uri am dat Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
scuze, ai dreptate, pt ca am limitat accesul la poze.
Uite linkul albumului, am pus ultimele poze la inceput
https://picasaweb.google.com/108584589176305637812/2Ani?authkey=Gv1sRgCMSsnvOw0oLAMg&feat=directlink
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui chatonel scuze, ai dreptate, pt ca am limitat accesul la poze. |
arati bestial, imi place aiciNu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
chatonel spune:
merci, merci, adrisimo 
deci s-a meritat sa ma chinui la slabit ... ma chinui si acum, sa ma mentin si sa mai dau jos umpic, dar nu mai e stress ![]()
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui chatonel da tu o duci cu burtica goala la gradi? |
da, nu mananca nimic acasa
la gradi ajungem pe la 8 iar la 8.30 le dau sa manance celor matinali
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
o fi astia? Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
din ce-am spionat eu, cei de la gradi cred ca aveau mai multa smantana pe deasupra
in rest, despre asa ceva e vorba
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 hai mai chatonel, asa se spune acum? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
serios, ma doare costita de azi-dimi, ori topaielile noastre dateaza de doo zile...
chatonel spune:
cica miine noapte schimbam ora, asa ca io o sa ma trezesc, de duminica, la 4 in loc de 5 
urasc schimbarile de ora 
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 nu mananca nimic acasa la gradi ajungem pe la 8 iar la 8.30 le dau sa manance celor matinali Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
wow! pai tu ai fetita rabdatoare, a mea de cind se trezeste zice "ticu" (lapticu), "piine", "gateau"... numa la mincare ii e gindul.
Asa ca ii dam lapticu in pijama, apoi piinea, cind e gata imbracata.