LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
las-o la program lung, e pacat sa faca somnul de prinz bucati iar tu, ai sa vezi ce repede te obisnuiesti sa ai timp si pentru tine, sa vezi ce bine e ![]() ![]() |
Ce bucatzi!? Ce, crezi ca mai adorme cand vine acasa!?

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel fetelor, eu cred ca mi-am rupt o coasta, ca ma doare ca naiba... o fi coasta aia de drac? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Radiografie si aflam sigur!
Ai cazut? 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Nicky09 spune:
LA MULTI ANI! Vladimirescu, sa cresti mare, sa te faci un smecher fara de pereche, sa fii sanatos si norocos!
LA MULTI ANI! Alexandros, sa fii vesel si plin de energie ca intotdeauna, sa ii aduci mamei numai satisfactii si sa fii sanatos!
Pupici si flori mamicilor sarbatoritilor!

Dorim o zi buna bolnaviorilor, ii pupam sa le treaca raul cu sau fara antibiotice.
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Radiografie si aflam sigur! Ai cazut? ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
n-am facut nik, cred ca m-am sucit aiurea in somn...
nu serveste la nik sa stiu sigur, oricum nu am ce-i face la costita, cica se repara singura daca e rupta. (a avut barbatu-meu una rupta la ski acu doo luni si asa i-a zis medicul, si asa s-a si intimplat).
carla28 spune:
lui Alexandros mamica fericita de Aris sa stiti ca m-am gandit de multe ori la voi
lui Vladimir cel frumusel si dezinvolt si multe
si
Biancai pentru modul lor de viata care imi place tare mult.
Am admirat poze frumoase su Stefan , Ariana si Izia .
Leloo felicitari pentru Tudor si iti tinem pumnii sa fie totul bine.
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui chatonel n-am facut nik, cred ca m-am sucit aiurea in somn... |
hai mai chatonel, asa se spune acum?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
denisamada - parerea mea ar fi sa o lasi sa-si faca somnul ca tare mult conteaza sa fie odihnita dupa aceea cand e acasa, sa va puteti bucura la maxim una de alta
kea- sa ne spui cand faci amnio, sa tinem pumnii stransi-stransi
Gianina34 spune:
micsu' a facut ieri simulare de cutremur![]()

cica stau bine - 1.26 minute
Gianina34 spune:
meniul de astazi;
9-Ceai de fructe cu lamaie; Tartine cu cascaval; Ou fiert
11-Fructe asortate
12.30-Rulouri de cartofi umplute cu branza de vaci si smantana; Perisoare din piept de pui cu sos de legume; Chec cu fructe
16-Placintele cu morcovi si nuca
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 meniul de astazi; 12.30-Rulouri de cartofi umplute cu branza de vaci si smantana; |
o fi astia?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Izia, 23 mars 2009