LMA!!!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***315***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
LA MULTI N=ANI si de la noi!
| Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Vladimir Theodor!!!![]() La multi ani Alexandros Luca!!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
Nu pot sa nu-mi fac putin timp pentru a ura multa multa sanatate si fericire pentru doi ghiocei deosebiti:
Vladimir cel luminos ca un soare, vesel ca...veselia
si frumos ca...maica-sa
si
Alexandros cel cuceritor si precoce, schior avansat si sofer cu vechime!
LA MULTI ANI! si multi pupici mamicilor lor, doua tufete mishto rau, Bianca si Aris (mai vino, Aris, pe la noi!
)
ramona7575 spune:

La multi ani Vladimir si Alexandros , sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri minunati 

denisamada spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
n-am facut nik, cred ca m-am sucit aiurea in somn... nu serveste la nik sa stiu sigur, oricum nu am ce-i face la costita, cica se repara singura daca e rupta. (a avut barbatu-meu una rupta la ski acu doo luni si asa i-a zis medicul, si asa s-a si intimplat). |
Pai, nu ai ce face, dar macar alunji incertitudinea! De la sucit in somn e destul de putin probabil sa se rupa, totusi... acum... depinse si de pozitia de somn.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 denisamada - parerea mea ar fi sa o lasi sa-si faca somnul ca tare mult conteaza sa fie odihnita dupa aceea cand e acasa, sa va puteti bucura la maxim una de alta ![]() |
Of... mie-mi spui ce m-a kinuit azi!? Ca am avut de facut niste vizite si ea era cu fundu'n sus si atmosfera rigida...

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Venim si noi cu menu-ul!
MD – ceai cu lamaie, sandwich cu unt si miere
gustare - fructe
pranz - ciorba de curcan cu legume si mazare cu carne de curcan
gustare – branzoaice (Aici am inlocuit cu branzik de la MegaImage)
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
da tu o duci cu burtica goala la gradi? |
Eu ii mai dau niste fulgi cu lapte dimineata, ca ei au masa pe la 9:30 si cum ne trezim pana in ora 6...

Denisa-Madalina
fericita de
denisamada spune:
Vazut pozici cu Dragoana! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
VLADIMIR, ALEXANDROS

Bianca, asteptam ceva de beut 
Aris , ne e dooor de tine !!!! 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Noi suntem bucuroase ca e wkd chiar daca il vom petrece cam singurele pt ca Pisi are asociatii nemti aici si tre'sa se ocupe de entertaimentul lor![]()
Dar nici noi nu ducem lipsa de activitati, maine avem o petrecere, dimineata ne bem cafeaua la locul de joaca iar duminica avem program de plimbareli ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ai cazut?