Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
pup] si
da Yaia,Melissa e prea micuta sa o primeasca la camin sau gradi:(((
Ebonee face cate o ora din fiecare cand iasa de la camin,nu cred ca e prea solicitata daca mai are chef si de joaca pe afara inca vreo ora doo,mai ales ca acum ziua e mai mare
nu vreau sa o las prea "libertina" fiindca are o minte uuuhhh,invata imediat ce i se cere,stie o gramada de poezii,cantecele,nici nu le mai stiu nr. isi scrie numele si acu munceste sa invete sa il scrie pe al Melissei si al lui Benyamin ii plac grozav de mult numerele si sa "citeasca" adica sa ii citesc eu

da,suntem din sv si e tare pacat ca nu ne putem intalni la un suc tu unde vii in tara?

ajutor am cu,copiii foarte mult,insa acu mi-am revenit binisor dupa operatie si ma ocup eu cat mai mult de ei,fiindca nimeni nu o face ca mine

Dani, tu o cunosti cel mai bine si daca o vei vedea obosita, sunt convinsa ca o sa o lasi sa se odihneasca o perioada. Bravo ei ca e fata isteata si harnica.
Noi ne oprim in zona Onesti - Moinesti - Bacau. Probabil cel ami mult o sa stam la sora-mea la Moinesti, dar sigur merg si acasa, in Onesti. Desi e drumul bun pana la suceava, e departe totusi pentru copii, ca ei obosesc repede. Lasa, cand or fi mai mari si rezista, venim la manastiri in nord si iti dau de stire, daca oti mai fi pe-acolo.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

asa si prajitura de la agapitos cum te intalneste?

Mergi la inceput

Citat:

Am uitat sa dau raportul de 1 an al Alexiei(am fost azi dimineata):
- 9,5 kg
- 75 cm
- 45,5 cm circumferinta capului

Nu am facut vaccinul de 1 an, il vom face dupa ce terminam tratamentul cu antibiotic, avem programare pe 6 mai deocamdata.

Felicitari Alexia !

acum chiar incercam sa-mi amintesc ce a ales Seb la mot ca a inceput sa ma lase memoria ca deh , nu mai e antrenata !

tu i-ai taiat motul Alexiei?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Multumesc mult dragele mele,sper si eu sa am o sarcina usoara ca sa ma pot ocupa cum trebuie de Vlad is sa pot merge la scoala.Vad ca apar incet,incet greturile dar macar sa nu fie la fel de crunte ca la Vladut
Off Yaia zau daca stiu cand e DPN.Am ramas undeva intr-o perioada tare ciudata cred ca a fost o dereglare sau asa a vrut Doamne Doamne.Joi merg la control si poate atunci voi afla exact ce si cum.Cred ca am cam 6 saptamani ca asa arata valoarea bthcg.
In rest incerc sa ma odihnesc atunci cand am timp si sper de acum sa fie cald si sa stam cat mai mult in curte.

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

Felicitari pentru sarcina ! Sa fie ce vreti voi dar sanatos !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

am pus cateva pozici care le aveam pe tel,sper sa va placa
http://family.webshots.com/photo/2076492250101671646QlsiyB?vhost=family&vhost=family

_
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

MINUNATE !

Mergi la inceput

Rox sanatate lui Andrei , sa nu se mai repete episodul ! Si Alex sa se obisnuiasca repede cu aparatul !
Si tu nu ai stres suplimentar la serviciu cu sefa cea noua !

Mergi la inceput

aoleu
si eu sa urez
Annisia
Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:

- 9,5 kg
- 75 cm

Nu am facut vaccinul de 1 an, il vom face dupa ce terminam tratamentul cu antibiotic, avem programare pe 6 mai deocamdata.

Felicitari Alexia !

acum chiar incercam sa-mi amintesc ce a ales Seb la mot ca a inceput sa ma lase memoria ca deh , nu mai e antrenata !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

la fetite se rupe turta, duamna!da'ce cauti la ora asta pe forum, ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani, Anisia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Citat:

- 9,5 kg
- 75 cm

Felicitari Alexia !

la fetite se rupe turta, duamna!da'ce cauti la ora asta pe forum, ai?

Alina,

Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

neaparat sa fac o fata si parol , nu mai gresesc !
ti-am zis ca sunt un pic dereglata , nu citisi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, sa va traiasca printesa si sa va aduca multe bucurii si fericire!!! Ce repede a trecut timpul! Multa sanatate si sa isi revina rapid Alexia, sa scape definitiv de otite! Incearca sa ii dai extract de frunze de maslin, dar sa fie direct din frunze, nu din prafuri, sigur gasesti la magazin naturist. O sa o ajute la imunitate si cu febra. Felicitari si lui Tudor pt absolvirea cursului, abia astept sa vad pozele. Eu nu am apucat inca sa iau protectii pt Lisa sa isi incerce si ea rolele si acum vine ploaie, frig etc :( Spor la pitrocit excursia in Ro si sa va iasa toate cum vreti voi!

Daca e si la ala de casa, sigur e lactoza si uneori ia mai mult pana organismul invata ce sa faca cu ea.

Multumim mult de urari si sugestie, mami de canguri draguti!

Aici se gaseste lapte de vaca fara lactoza (ca aici multi au intoleranta la lactoza). Poti incerca sa-i dai din ala sa vezi daca lactoza e de vina sau nu. Poti face din el iaurt si branza...

Mergi la inceput