Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (424)
Raspunsuri - Pagina 18
mihailescu teodora spune:

La multi ani,Annisucooooo
!!!!
Tot ce e mai bun,doar pentru tine:sanatate si fericire!!!!
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Erina, bafta cu punerea in aplicatie a planurilor de renovare. Si nu numai. Pup copilasii-dragalasii! ---------------------------------------------------------------- www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Merci Adimercedes. Nu e renovare e amenajare nou-nouta.
Am cumparat aseara gazon, am vazut si deck pentru gradinita de aici din Bucuresti.
Esti o insipratie cu mobilizarea pentru sala. Vreau si eu sa fiu asa!!!
Ajung de maximul 2 ori pe saptamina plus ca fac pilates , bosu din astea la climbing hill era sa imi dau sufletul...ce am mai alergat cite 5 km pe banda in rest nimic...-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
La multi ani Annisia!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Yaia, ar fi excelent sa gasesc ceva pe aproape. Oricum intre operatie si vacanta de Paste cred ca numai bine ca nu merge in colectivitate pina in iulie.
Daca suntem in zona, ne vedem cu mare drag. Ai numarul meu de mobil. Imi poti trimite un nr. de mobil din tara si stabilim.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Annisia! Sa fii mereu fericita!
Yaia, inteleg ca numai sarbatori au fost in familia voastra, bravo, asa si trebuie!
Adi, ma bucur mult ca a trecut febra si tusea, sa nu mai auzim de virusi
Luiza, voi sunteti bine? Sper ca da
Erina, si eu zic ca e mai bine sa stea departe de colectivitate in perioada pre si post operatie. Eu am tinut-o pe Sara 3 saptamani dupa, dar era plina perioada de viroze la gradinita
De-aia ziceam ca foarte buna e perioada voastra si mai ales ca nu e presata sa se intoarca in colectivitate
Inteleg ca norul radioactiv e deasupra noastra, dar nepericulos, urmeaza gaura aceea mare si apoi explozii solare.Ma intreb cand mai putem sta relaxati afara?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:

Annisia
, sa fii sanatoasa si fericita! 
Adi, tare stiintific e procesul tau de slabire si planul de la sala, dar sincer pe mine m ar speria ceva asa riguros. De altfel nici o dieta nu suport, e chestie mai degraba psihologica sa nu ma simt cumva constransa. Cat despre durerile Alexandrei, nu poate fi vorba de ganglioni dat fiind ca analizele sunt perfecte, eco e perfecta. Poate fi o mica problema de tranzit, insa cu siguranta e una de lipsa de atentie.
ceamica spune:
am revenit ! ma simt puternica
, dar tot vreau sa merg la ginecolog , cred ca am capatat niste dereglari cu gradinita asta ....
Multumesc pentru urari , nu ma tine mai mult de o zi , de fiecare data fac 38,2 si gata , a doau zi nimic nimic . Practic suna ca o atentionare din partea organismului sa speram ca e doar de la stresul acesta cu gradi.
Adimercedes nu mi-am facut niciodata analiza completa la vit D , stiu de legatura dintre lipsa ei si frecventa bolilor , nu e nimic dovedit concret din pacate. De racit eu chiar nu am racit decat ffffff rar , chiar ma gandeam ca nici o boala nu se lipeste de rautatea mea
Si uite asa , a doua zi eram nauca si cu febra. Recunosc ca mai mult eu sunt stresata cu gradinita decat Sebastian si cred ca si asta si-a pus amprenta. Multumesc pentru idee insa
.
Jos palaria pentru program , eu am facut dar cateva sedinte de 10 min de pilates si deja ma stresa ideea ca iara am program
. Si ar tb sa ma motiveze ideea ca vine vara, vine marea
, vin pantalonii scurti si costumul de baie ...
Astazi pentru prima data NU a avut ce sa mai comenteze despre copilul meu.
Insa am eu comentarii : copilul meu picteaza numai cu negru , f rar cu verde si albastru. Ma gandeam daca asta e motiv de ingrijorare dat fiind ca acasa picteza numai cu galben , albastru ,verde , rosu . Ma refer la culorile tempera . Culorile sunt alta poveste, desi si acolo ma intreaba unde e negru , dar nu foloseste. Este oare acesta modul lui de a exprima revolta fata de situatia din gradi? sau este doar asa o fascinatie pentru culoarea respectiva la fel cum avea si cand era mai mic de nu vroia sa se imbrace decat in albastru?!
Am sesizat azi cand am vazut pictura lui desi recunosc ca el mi-a aratat-o f fericit si mandru de realizarea lui. Eu insa...
ceamica spune:
Sanatate multa Maria
! Sanatate Olivia !
Mandarinutza , nepotica mea a patit exact ca Filip si au trecut-o pe lapte fara lactoza pe care il bea relaxata si in ziua de azi. Ei i-au dat pana la urma si a functionat iaurtul de la mili , crema de iaurt parca -cel cu bifidus . Acum la 4ani si juma a inceput si cu branzica si vad ca o tolereaza . Poate ca si la Filip o sa mearga treptat , cei drept cu trepte uriase!
ceamica spune:
Andries bine ai revenit ! tin pumnii sa rezolvati priblema cu Mirciulix 
Mini domnisoara Sofi felicitari pentru bautul din paharel ! Cum e Gabriela , te uimeste una pe-o parte si cealalta nu se lasa mai prejos !

Elena mi-l si inchipui pe David cu gurita curioasa umbland la butoane
. Pupacim pe Daria si sa scape mai repede de probleme . Am vazut ca v-ati hotarat pentru mai. Tinem pumnii !
De abia astept sa-mi clatesc si eu ochii cu amenajarea
. Spor la treaba !
ceamica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui carpatina La multi ani ceamica!Sa-ti fie toate bune si la locul lor! N-am apucat sa te felicit chiar de ziua ta, dar m-am gandit la tine.. se pune, nu-i asa? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc

se puuuuune !cum altfel
Te-ai gandit la mine?
Stiu cel putin doua persoane fericite ca la voi a venit buni

Adam Joshua 07.10.2009