Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Daca tot suntem la capitolul emotii,sentimente,vreau sa va spun ca pe mine "incidentul de ieri" nu m-a dat la o parte(daca se dorea dezbinare),eu sunt aici langa voi,ma bucur foarte mult ca sunt alaturi de voi,alaturi de niste mamici extraordinare

Ele, la cele 2 fete frumoase

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "

pana la urma ar fii o copilarie sa ne dezbinam pentru asa ceva(alta copilarie)si eu si eu sunt alaturi de fete fara nici cea mai mica umbra de indoiala!

Mergi la inceput

roxy wbla inceput e mai greu sa asterni cuvintele..noi ne bucuram sa stim de pufuletica si de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Pentru mamele de pufi cu fratiori mai maricei...cateva idei si improvizatii pentru joculete (in scop educativ, relaxant, stimulare polisenzoriala etc)

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

am vazut colajele... SUPERBEEEEE!!!... m-au coplesit niste emotii, s-a facut pielea de gaina pe mine, la propriu... mi-am amintit ca bebe A. s-a hotarat mai greu sa vina, dar pot sa o spun cu tot sufletul ca a meritat ASTEPTAREA... e mai mult decat mi-as fi putut imagina vreodata ca o sa simt cand voi fi mama... si ca o sa traiesc clipe atat de minunate in fiecare zi

Felicitari inca o data mamicilor care s-au ocupat de faurirea colajelor si tuturor mamicilor de pufi!!!! ... sunt cei mai frumosi, isteti si mai dragalasi copii si sunt ai nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

vazut colajul! placut! mai mult decat primul ... doar ca prea mult a durat pana sa vedem pufii... excelente teme muzicale! si textele, chiar m-au amuzat.

Multumiri echipei de "emisie", au facut o treaba foarte buna! Alicredo, acum bem sampnanie in cinstea ta! Felicitari!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

si eu vreau sa vad colajul unde il gasesc? l-am cautat si pe mail si pe cont si nimic..poate nu am cautat unde trebuie...

Mami de Diana - 31.12.2009 -

povestea nasterii micutei Diana

Mergi la inceput

stiti voi cumva daca s-a anuntat myky791 ca se retrage ?nu e nici ea nici catalin in lista de pe prima pag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

stiti voi cumva daca s-a anuntat myky791 ca se retrage ?nu e nici ea nici catalin in lista de pe prima pag

Raulica

si eu m-am gandit la ea ca nu i-am vazut pufuletele in colaj, desi i-am vazut poza in albumul pt colaj... s-a retras intre timp?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

VICTORIEEE.... am reusit sa vad colajul (cu explorer, nu cu google chrome cum ma tot chinuiam)

Foarte foarte emotionant si frumos realizat, imi place la nebunie

Mamici dragi care ati muncit sa faceti acest filmulet, va multumesc

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Vreau si eu ..imi zice si mie cineva unde il gasesc?? va rooog . am tot cautat si nu vad nimic

Mergi la inceput