Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 8
happyella spune:
salutare!
ne-am intors de la vaccin... a plans un pic cand i l-a facut, dar i-a trecut repede ... pana acum e ok, vioaie, cu chef de joaca... sper sa nu faca febra... cred ca i-a facut infarix penta, nu hexa... pufii vostri de care au facut?
am citit si eu ce s-a intamplat aseara... am ramas fara cuvinte... trebuie sa ai mult timp si multa rautate sa faci asa ceva... pacat, ca aveam o galerie foto asa frumoasa ![]()
sorina
.... azi am mai intrebat inca o data pediatrul ref la flour si mi-a zis ca nu recomanda ca ar fi cancerigen (in cantitate mare) 
miremia ai PM
dintre activitatile preferate de A. ar fi :
- butonatul telecomenzii in fata TV (apasa pana se schimba canalele),
- de-a v-ati ascunselea dupa usa sau vreun perete,
- scos haine din dulap si plimatul lor prin casa
- ne jucam impreuna cu mingea, eu dau la ea, apoi ea la mine
- mai nou e atrasa de cartile cu animale (le analizeaza cu atentie si 'vorbeste' cu ele in timp ce eu i le arat si ii spun cum face fiecare)
miremia spune:
Sa zic si eu despre colaj.

Eu m-am indragostit de varianta cu fundal sonor mai lent, sa o citez pe Andra (la Romanii au talent) ma fac gaina cand aud prima piesa. 

MULTUMIM Alicredo pt munca depusa, MULTUMIM gazela pt vorbele dulci, MULTUMIM alexutza pt supervizare
si MULTUMIRI mame de pufuleti pt ca existati!![]()
![]()

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Dandana ai PM
Eu o duc saptamana viitoare la stomatolog,sa vedem ce imi zice....
Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . "
simplicity spune:
Si mie tot varianta lenta mi-a ramas la sufletel,e un colaj super reusit;foarte emotionant,cuvinte care iti merg la inima,muzica care iti imbie sufletelul....pufii care te coplesesc cu frumusetea lor;Alicredo stiu cat suflet ai pus ca sa faci acest colaj, multumim frumos atat tie cat si celorlalte mamici care si-au pus amprenta asa frumos in realizarea acestui colaj
Felicitari 
Mami de
simplicity spune:
Daca tot suntem la capitolul emotii,sentimente,vreau sa va spun ca pe mine "incidentul de ieri" nu m-a dat la o parte(daca se dorea dezbinare),eu sunt aici langa voi,ma bucur foarte mult ca sunt alaturi de voi,alaturi de niste mamici extraordinare
Ele,
la cele 2 fete frumoase
Mami de
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Si ca sa mai inveselim un pic atmosfera Aveti o surpriza pe contul comun! ![]() ![]() de Yannis |
pe care cont comun???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplicity Daca tot suntem la capitolul emotii,sentimente,vreau sa va spun ca pe mine "incidentul de ieri" nu m-a dat la o parte(daca se dorea dezbinare),eu sunt aici langa voi,ma bucur foarte mult ca sunt alaturi de voi,alaturi de niste mamici extraordinare Ele, la cele 2 fete frumoaseMami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Prietenul nu iubeste prietenul ci obiectul prieteniei . " |
corect

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
simplicity spune:
Vin si eu cu o sugestie....pe contul de pe picasa toate albumele sa aiba setarea "private" nu public sau oricine are linkul...ce ziceti?e mai sigur asa,parerea mea 
Mami de
rox_y spune:

Salutare mamici de pufuleti
Bun gasit in noua casuta
am disparut ca magarul in ceatza.V-am urmarit din cand in cand pe forum, m-am delectat cu poze de la cei mai frumosi pufuleti.
Nu am nici un motiv de disparitie....doar ca mie nu imi ies asa usor cuvinte de lauda despre bebe Diana...face aceleasi lucruri ca orice bebe de varsta ei, e cuminte, "vorbeste" mult, "citeste" cu degetelul cartile de povesti, pune cuburile fiecare in cutia lui, se joaca cu bebelus - ii plimba in carucior, le da de mancare-, mananca foarte bine.
Cu intarcarea stam aproape perfect..teoretic e intarcata...cand suntem numai noi doua..atenteaza la sani mei si ma tzatzie de numa (asa pe post de suzeta ca lapte nu mai este)..nu stiu cum sa fac sa renunte.
Am reusit sa fac sa doarma toata noaptea..dar nu in patutul ei. Adica doarme sa zic pana la vreo 5-6 iar apoi o iau cu noi in pat si dormim pana la 7-8 jumate.
O iubesc foarte mult.Cel mai mult ne place sa ne jucam de-a v-ati ascunselea.
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
rox_y spune:
eu inca sunt la faza de "nu pot sa cred" ce s-a intamplat pe mail si pe contul de poze. Am ramas masca.
Multumiri multe fetelor care s-au autosezizat in legatura cu acest caz..si multumiri fetelor care s-au ocupat de colaj.Abia astept sa-l vad.
By the way..pot sa primesc si eu un PM cu detalii despre contul de poze. 

Mami de
Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana

de