Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 7
Eleysa spune:

Buna ziua dragi mamici si pufuleti!!!
Imi pare bine sa va gasesc in casa noua...frumos aranjata si pregatita sa ne gazduiasca in urmatorii 3 ani din viata pufuletiilor nostri. Nu ma avant acum sa spun cuvinte mari pentru ca profit putin de faptul ca pufuleata mea doarme si e si vremea care e afara ca sa va spunem ca noi suntem bine, sanatoase, desi am tras destul de tare cu o raceala si deranjeala la stomac, dar trecand peste toate astea pot sa ma laud ca viata cu un pufulete de 1 an este considerabil mai frumoasa si mai bogata in evenimete dragute decat pana acum. In fiecare zi ma uimeste cu cate ceva nou, este o dulce si o cumintica (da Doamne sa o tina cat mai mult!), face cele mai nastrusnice mutrite si imi face viata infinit mai frumoasa
.
Nu o sa scriu mai multe ca si asa am scris prea mult, dar chiar nu vroiam sa ne dati disparute de tot. Nu prea mi-a iesit schema pe care mi-o propusesem si vreau sa o las mai moale o perioada cu forumitul....d-asta si pentru ca ma straduiesc sa o intarc pe pupaza ...iar statul la calculator ii ofera o pozitie propice pentru a se "autoservi" de la tzitzi.
Mai vroiam sa va rog pe voi sa imi stergeti si mie albumul de pe picasa, am inteles ca au fost niste incidente si nu as vrea sa fie vizibil sau mai stiu eu ce pe acolo 
. Iar daca ne mai considerati ca meritam am dori si noi parolele cele noi, caz in care as putea si eu sa sterg albumul
.
Hmmm...gata se aude pupaza.
Am fugit!
Va pupacesc pe toti
!
Mamica mandra de odorul ei
ayanna_xem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Si ca sa mai inveselim un pic atmosfera Aveti o surpriza pe contul comun! ![]() ![]() de Yannis |
Supeeeeeeeeeerb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pentru Alicredo si fetele care au ajutat...
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui miremia Puteti sa mai verificati o data contul comun. ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Da, da...sentimentala Mirela prefera varianta initiala facuta de Alicredo
Asa ca acum sunt 2 surprize !!! LOL!
de
Yannis
Annaiss spune:
buna ziua si de la noi
desi e urat noi am iesit un pic pe afara azi sa facem niste comisioane.
mai mult am stat in masina , dar decat in casa...
am platit pt pasapoarte, aveti idee la sediul din Pipera merge mai repede, ne gandeam sa mergem acolo ca e mai usor cu parcarea.
sunt uimita ca si voi de ce s-a intamplat cu contul de poze
nu pot sa cred ca o mamica a facut asa ceva.
Eleysa spune:
Wow...am adormit-o pe pitica la loc ...si am reusit si eu sa vad surpriza 

....

Mii de multumiri fetelor care s-au ocupat ...este absolut superb si cu siguranta o amintire care ne va umple ochii de lacrimi de fiecare data cand ne vom uita 

Mamica mandra de odorul ei
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Annaiss buna ziua si de la noi ![]() desi e urat noi am iesit un pic pe afara azi sa facem niste comisioane. mai mult am stat in masina , dar decat in casa... am platit pt pasapoarte, aveti idee la sediul din Pipera merge mai repede, ne gandeam sa mergem acolo ca e mai usor cu parcarea. sunt uimita ca si voi de ce s-a intamplat cu contul de poze ![]() nu pot sa cred ca o mamica a facut asa ceva. mamica de elfa Arya Miruna |
Eu am fost in centru. A fot ok, am gasit parcare (daca nu gasesti e una cu plata chiar inainte sa faci dreapta pe N Iorga (parca era 10 lei indiferent cat stai, dar deh cu copilu mic dupa mine si 40 de grade afara, nu m-am gandit o clipa sa nu dau). Pe la pranz nu era chiar nimeni acolo, am intrat imediat. In Pipera nu am idee
de
Yannis
Annaiss spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Eu am fost in centru. A fot ok, am gasit parcare (daca nu gasesti e una cu plata chiar inainte sa faci dreapta pe N Iorga (parca era 10 lei indiferent cat stai, dar deh cu copilu mic dupa mine si 40 de grade afara, nu m-am gandit o clipa sa nu dau). Pe la pranz nu era chiar nimeni acolo, am intrat imediat. In Pipera nu am idee de Yannis |
mersi mult alexutzzza

nu stiam de acea parcare cu plata, asa mai merge
dandanaG spune:
revin ![]()
se poatesa primesc si eu parola? daca nu, nu e cu suparare dar mi-ar fi placut sa vad si eu colajul 

Dragos Andrei
alexutzzza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Annaiss
mersi mult alexutzzza ![]() nu stiam de acea parcare cu plata, asa mai merge mamica de elfa Arya Miruna |
Cu placere, asta era asta vara prin...iunie?... dar nu vad de ce nu ar mai exista parcarea aia ca era intr-un punct strategic
Bafta!

de
Yannis