Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 10
tomaca spune:
Buna fetelor,
Chestiunile astea ce se intampla pe conturile comune pentru mine sunt niste SF-uri greu de inteles si la propriu si la figurat.
Cand se definitiveaza lucrarile, imi puteti spune si mine unde pot vedea colajul?
Merci
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Povestea Trandafirasului Raisa
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu stiti voi cumva daca s-a anuntat myky791 ca se retrage ?nu e nici ea nici catalin in lista de pe prima pag ![]() Raulica |
Da, s-au retras
Povestea unui Dor

sorina_bz spune:
Rox_y, Al3csa, Tomaca..aveti pm.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui happyella salutare! ne-am intors de la vaccin... a plans un pic cand i l-a facut, dar i-a trecut repede ... pana acum e ok, vioaie, cu chef de joaca... sper sa nu faca febra... cred ca i-a facut infarix penta, nu hexa... pufii vostri de care au facut? sorina .... azi am mai intrebat inca o data pediatrul ref la flour si mi-a zis ca nu recomanda ca ar fi cancerigen (in cantitate mare) ![]() |
Infanrix penta, si noi.
si sa nu aiba nici un fel de reactie aiurea!Cat despre fluor...sper sa nu fi facut vreo tampenie cu mana mea...asa se recomanda, acum 10 ani..offff...nu mai stii ce sa crezi...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui simplicity Daca tot suntem la capitolul emotii,sentimente,vreau sa va spun ca pe mine "incidentul de ieri" nu m-a dat la o parte(daca se dorea dezbinare),eu sunt aici langa voi,ma bucur foarte mult ca sunt alaturi de voi,alaturi de niste mamici extraordinare Ele, la cele 2 fete frumoase |
Simply...tare frumos ai spus...

Subscriu, ..la ambele puncte...

rox_y spune:
Miremia,Alexutzzza, Sorina...

pt PM
am vazut colajul(imi place cel cu fundalul lent)..super super super!!
Mami de
Diana - 31.12.2009 -
povestea nasterii micutei Diana
al3csa spune:
Multumesc si eu pt PM mire si sorina 
Si eu vazut colajele.. tot primul imi place si mie mai mult
... Of doamne ce ne-au mai crescut pufi ... cand mai fetelor?? cand?? 
tomaca spune:
Am vazut si eu colagele. Multe multumiri fetelor care s-au ocupat. Merita toate laudele.
Povestea unui Dor
sorina_bz spune:
Pe mine m-a lesinat tema sonora din "Anastasia", din colajul cu "dur d'etre bebe", de la momentul aparitiei pufilor....de-acolo mi s-a tras boceala...vorba Mirelei
...gaina ma fac, cand aud piesa aia...
nyny spune:
| citat din mesajul lui rox_y Miremia,Alexutzzza, Sorina... ![]() ![]() pt PMam vazut colajul(imi place cel cu fundalul lent)..super super super!! Mami de Diana - 31.12.2009 - povestea nasterii micutei Diana |
Si mie tot cel lent imi place mai mult
Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei

Ele,