Pufi de ian-feb 2010 (5) - LMA Alicredo!
Raspunsuri - Pagina 11
al3csa spune:
Eu piesa aia am auzit-o la nunta unei prietene ... era "valsul miresei" da iti da fiori melodia ..
tomaca spune:
nu stiu ce si-a dorit persoana care a actionat pe la butoane, dar nu pot decat sa constat ca s-a mai animat scrisul. Sa se fi transformat intrun catalizator fara voie?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
Povestea Trandafirasului Raisa
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomaca nu stiu ce si-a dorit persoana care a actionat pe la butoane, dar nu pot decat sa constat ca s-a mai animat scrisul. Sa se fi transformat intrun catalizator fara voie? |
Ar fi tare frumos..
Cred ca este si meritul colajului..
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
haircut spune:
Salutari si de la noi!
Il avem pe tati acasa si ne gasim de lucru continuu....
Sunt si eu cu un gust amar dupa intamplarile de ieri
in mod sigur nu a fost o greseala....Multumim, Mire, pentru prezenta de spirit
Si eu vreau PM, daca e disponibil colajul

de-abia-l astept 
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui haircut Si eu vreau PM, daca e disponibil colajul ![]() ![]() de-abia-l astept ![]() |
Ai pm.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Annaiss spune:
am reusit si eu acum sa vad colajul, este superb
ambele variante
alicredo,miremia, Alexutzzza, Decenuela ,( si imi cer scuze daca am omis pe cineva), multumim pentru efortul depus

sorina_bz spune:
faceam o proba, sa vad cum m-am coafat.![]()
edit: am vazut.
miremia spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz faceam o proba, sa vad cum m-am coafat. edit: am vazut. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Iti sta bine.
Felicitari pt stelute!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
evyme spune:

Si noi pe aici... Urat ce s-a intamplat aseara, chiar m-am mirat, ca am intrat sa vad daca e gata colajul si am vazut ca apar pufi amestecati in albume...
Dinspre noi, vesti nu prea grozave cu casa, raiffeisen-ul ne-a dat aprobare pe o suma cu 10000 euro mai mica decat cea spusa initial, asa ca acum alergam sa cautam alta, daca o exista vreo alta... Mai rau este ca din dorinta de a grabi intreg procesul cu creditul, am dat deja avansul la dezvoltator, si nu stim daca vom reusi sa-i recuperam in caz ca nu gasim alta banca sa ne dea banii... Am fost in butoi rau de tot, acum incerc sa ma agat de margine, sa ma mentin la suprafata... Sper sa nu se intample chiar ce e mai rau, eu deja incepusem sa visez la casuta aia, ma uitam dupa mobila si alte cele...
Nu am reusit sa ajungem duminica si noi la shooting din cauza de raceala atat la mine cat si la Sebi (el nu prea mai avea simptome, dar n-am vrut sa risc imbolnavirea altor pufuleti, asa ca m-am tinut deoparte). Oricum, rezultatul a fost SUPERB!!! Mi-a parut atat de rau ca nu am fost si noi printre papuselile alea... Asta e, poate data viitoare (daca o mai fi).
Si daca tot m-am apucat sa va scriu, sa se laude si cioara de mine cu ceva... Vorbeam la telefon zilele trecute si Sebi se tot agata de mine si maraia. Daca a vazut ca nu-l bag in seama a iesit din dormitor si a inceput sa maraie pe hol, in fata usii de la baie. I-am deschis usa si s-a dus glont la cada, s-a agatat cu mainile de margine si tot ridica piciorul, ca si cum ar fi vrut sa treaca parleazul dincolo. Mi-am apropiat nasul de fundul lui si am simtit o mireasma incantatoare... Domnul facuse caca si vroia sa-l spal ![]()
Nu indraznesc sa va cer parolele noi, pentru ca stiu ca nu le merit, dar tare mi-ar placea sa vad si eu colajul, poate va ganditi la o varianta sa ajunga si la mine 

toti pufuletii si un tir de
pentru toate mamicile care au contribuit intr-un fel sau altul la realizarea colajului, sunt convinsa ca a iesit ceva frumos...
din 10.02.2010
fericita
de
Sebastian Mihai
Eu te iubesc ca te iubesc si te iubesc ca te iubesc!
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Iti sta bine. Felicitari pt stelute! |
Multumesc..

Aha..foarte tare...stelutele nu le vazusem..

Am steluteeee