Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
zumzu spune:
Si eu vreau colacellll.
mai facem o comanda? Dar pe la noi nu se gasesc? ca as da si mai mult.
bebele meu ieri s-a intors pe burta. Nu mi-a venit sa cred, tb sa am mare grija. Eram noi toti 3 in pat, noi cu spatele la el ca ne uitam la oferte de botez si tot il auzeam ca icnea pe-acolo. Si cand colo..el era pe burta si nu mai reusea sa se mai intoarca la loc.
si eu vreau sa fac comanda azi de un centru din ala de joaca iar jucarioarele alea lamaze de pus in picioare mi se par super tari. o sa luam si noi. nu stiam de ele
Mamica de
Darius Alexandru 2.01.2011
dangabriela spune:
Buna dimi , la amiaza!![]()
Eu am avut o noapte super, prima dupa nastere!!

Ieri am stat cu bebe afara , in total vreo 3 ore, in 2 reprize si aseara a dormit de la 20.30 pana la 2 noaptea. A papat , s-a culcat si s-a mai trezit la 5.30. Apoi iara papa , iar somn. Acum doarme si nu-s cum sa-l trezesc ca sa-i dau papa si sa mergem afara! Nu vreau sa cobesc, dar bine ar fi sa-l tina tot asa!
Pup la voi, merg sa vad pozicile noi !
ziki spune:
mai facem, ca eu cred ca o sa se mai stranga...
alea se pun si pe picioarele lui, si la manute, ca si asa le place sa si le analizeze intruna, sau ca niste marionete, pe mainile cui vrea sa se joace cu bebe.
MAYANE, asa e, sunt cam scumpicele. daca stii sa faci, e perfect. mai ales ca nu e cine stie ce material unic. si de lipit alte treburi colorate..
dar nah, pt cine nu se pricepe, bune si cumparate ![]()
FLUTURAS ai PM 
tu esti pe FB? 
edit. nici eu nu vreau sa cobesc, dar al meu doarme de rupe ![]()
bat in lemn, noaptea nu a stat nici o clipa treaz - doar mananca si se culca la loc. eu nu il las sa apuce sa zbiere, nu stiu de ce - desi am citit ca ar trebui sa nu sar la primul icnet. Aseara l-am pus in patut si a trebuit sa-mi marturisesc in barba ca de fapt EU voiam sa dorm cu el si nu invers. ma asteptam sa bazaie fara mine, dar .. nu. in schimb eu am stat, m-am perpelit, m-am jucat jocuri pe telefon pana sa adorm.
eu dorm in camera fii-mii, in patul ei, ca sa ii las pe tati si pe ea sa se odihneasca. dar observ ca nu va fi multa vreme nevoie de serviciile mele si saptamana viitoare o sa dorm si eu cu tati, si copchiii impreuna 
Copilului mic da-i radacini, celui mare – aripi sa zboare
sanziana
de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]
roxx26 spune:
Vedeti linkul pus de deea_sav. Gasiti colacei pe Bazar DC!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
sunshine_rox spune:
Mirela sa stii ca si a mea mananca mai putin comparativ cu cat manca inainte plus ca mananca mai rar, inainte papa la 3 ore acu mananca si la 4 si la 5 dc o scot afara ca doarme, iar noaptea nu s-a mai trezit de 3 nopti sa pape la 3, mananca la 9 jumate si apoi se mai trezeste pe la 5 5 jumate; de luat in greutate mi-a luat cam 400 gr in 2 saptamani fata de aprox 600 cat lua inainte, dar doctorita mi-a zis ca nu e o problema, mai ales cei nascuti prematuri, ca recupereaza foarte repede si apoi incetinesc cresterea; mi-a spus ca o sa isi revina cu mancatul, au si ei perioade
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Lorich spune:
Shine am vazut filmuletul pe FB si comentez aici ![]()
mai intai "Like!!!"
apoi, la baby spa asta facea, asa ...ca chestie speciala, o ducea pe Ana cu picioarele spre marginea cazii si asta o facea pe pisica sa impinga din picioare. Am vazut ca si voi ai facut asa.
Apoi, ca sa faca din maini, picioare miscarile alea de inot, ii tii "contra" la palme sau talpite.
Cu urechile in apa sa nu aveti nicio grija! Mi-a zis tipa aia,ca doar daca e ff frig afara si iesi imediat cu copilul afara e risc de otita, altfel nu, nu e necesar mare stergere; noi la baby spa am fost si pe frig, si doar prima data i-am sters urechile cu coltul prosopului, apoi am uitat ca m-am luat cu altele. Nu a patit nimic in nicio data!
Sper sa inauguram si noi colacelul cat mai curand!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
Lori..da,fac si chestia cu tinutul la talpi..adica l-am facut mult in prima luna,il stimuleaza sa impinga picioarele..sa simta diferenta cand da din picioare..sa vada el ce ''progrese'' face.
cand avea el 6 sapt si eu faceam intoarceri cu el in apa,pluta..innot,ziceau oamenii care au vazut pozele ca-s nebuna![]()
asa faceam si cu fata..si e mare ''balacioasa'' acu..daca o ''uiti'' la mare nu se supara
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
zumzu spune:
gata. am comdat si eu colacel.
si mi-am luat si sosetzele din alea lamaze si un centru de joaca. de-abia astept. eu mai mult decat bebe![]()
Mamica de
Darius Alexandru 2.01.2011
Lorich spune:
zumzu asa e! In primii 2, chiar 3 ani, ne bucuram noi mai mult de jucarii, in special cand le alegem.
Felicitari Darius pt intoarcere!!E mare progres, precoce puiu tau!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011