Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*
Raspunsuri - Pagina 12
doniro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 Doniro eu la oftapro am avut o experienta negativa, ca mi-au prescris dioptrii gresit si nu mi-u facut fund de ochi, fara de care la astigmatism nu se poate. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Ce aiurea... Si costa si o gramada de bani, iar programare se face cu 2 luni inainte...
Bine ca te-ai lamurit macar.Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui roli25 Doniro eu la oftapro am avut o experienta negativa, ca mi-au prescris dioptrii gresit si nu mi-u facut fund de ochi, fara de care la astigmatism nu se poate. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Eu cu Boda la ei am fost cativa ani la rand. Acum am sarit insa controlul de aproape 2 ani, copilul insa nu pare deranjat de ochelarii vechi.
doniro spune:
| citat din mesajul lui codrutaa Doniro, ai decis cum faceti cu gradinita? Eu nu stiu ce sfat sa iti dau, dar sunt convinsa ca vei lua cea mai buna decizie. Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
Da Codruta, am decis pt moment sa il mai tinem acasa cand putem, pe la ai mei si pe la soacra cand nu avem incotro, iar din toamna merge la gradi. Urmeaza sa discut cu educatoarea Dariei care a mai avut frati in aceeasi grupa si sa vedem ce ma sfatuieste.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
ceska777 spune:
Salutari de pe la noi.........
Nu stiu cum ar fi cu norma intreaga dar si juma de norma si mai ales programul aiurea ma scot pe tusa. Acum am vopseaua in cap ca altfel nu mai apucam la comp...
Noua ne-a sosit luni cadoul de Paste pt gaza si eu nefind acasa copilu a combinat tatal total neinspirat sa ii arate ce e in cutie.......sa monteze ....si iaca asa conduce de doua zile tractorul......http://dudu-micsicapos.blogspot.com/2011/03/in-natura.html
Merg sa citesc din urma in capitolul asta.....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui roli25 Sunt stresata cu ochelarii astia in sensul ca vreau sa fiu sigura ca nu va primi dioptrii gresite, cum mi s-a intamplat mie de cateva ori, adult fiind...ca astigmatismul asta e tare pacatos ![]() Sapt viitoare il duc si la Nascutzi sa vedem ce zice. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Este o dr. f. buna ...mergi cu incredere !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTEPovestea nasterii
Ioanact spune:
Buna seara!
Va trimit www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural/" target="_blank"> un link interesant.
Noapte buna! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
roli25 spune:
F.interesant si util!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
Buna!
Poftiti www.petocuri.ro/uploads/pics/cafea_organica2.jpg" target="_blank"> o cafea!
roli da, este interesant si util, insa noi nu prea respectam. 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
buna fetelor
ati scos copiii astazi afara? eu am iesit desi astia tot vehiculeaza pe la tv sa stam in casa daca putem ca-s radiatii .. cert e ca de ieri, am o durere de cap .. 
referitor la ce povesteste eva, am sa fac niste investigatii .. cu coltul, hai ca mai merge, insa, daca chiar le-a desenat bulina neagra pe frunte, e nasol ..
roxana posibil sa nu-mi fi explicat eva cum trebuie, insa, ma voi interesa. eh, sunt cateva chestiuni care nu-mi convin aici, dar am incotro .. pe la stat, lucrurile nu sunt perfecte, din pacate ..
ceska super tractorasul .. sa-l stapanessca sanatos. sa inteleg ca acum iepurasul trebuie sa mai aduca ceva, nu? intersanta ideea cu masinuta .. poate gasesc si eu una cu doua locuri ..
alina super linkul, multumim! totusi, eu n-as lasa temperatura sa ajuna la 40 .. in rest, super sfaturi si explicatii.
voi v-ati facut planuri de vacanta? v-ati antamat ceva?
o zi buna fetelor
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
doniro spune:
Elle, noi o sa mergem anul asta la bulgari, Albena, Laguna Beach; am luat biletele deja, mergem in august la sfarsit. E o solutie pt bugetul nostru f limitat 
Roli, vroiam sa te intreb daca stii ceva de nebunia cu clasa pregatitoare in 2012 (Marc fiind acelasi leat cu Daria). Eu sunt stresata rau ca va trebui sa o duc la anul la scoala la program 8-11... asa o fi??
Scuze fetelor pt off topic 
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE