Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*
Raspunsuri - Pagina 13
roli25 spune:
Doniro si eu am aceeasi problema cu anul 2012. Mie deja mi-a zis educatoarea lui Marc ca tb sa dea situatia pt scoala. I-am zis ca eu tare as vrea sa faca pregatitoarea la gradi, da cica nu stie nimic deocamdata.
Ellenuta noi ne-am rezervat in Bg unde an fost acu 3 ani si ne-am simtit minunat. E si f. ieftin.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Ma asteapta 1 luna de vis...sotu si-a rupt mana
...va dati seama cum o sa arate diminetile mele in care va trebui sa imbrac 3, nu 2 ca pana acu, sa-i duc pe pici la gradi (pe care nu are cum sa-i tina de mana la traversare si sa-i dezbrace la gradi) si sa ajung la 9 fresh la birou...care birou e la 1 ora si jumate de casa !!!!
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
Roli,
cred ca e nasol de tot dar trebuie trecut si prin asta. Noroc ca vine vremea buna............Pt mine vara e o placere sa ma trezesc devreme. Azi am fost desteapta la 5:20 . Se pare ca ceasul meu biologic chiar a trecut la ora de vara cu desteptari matinale rau.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
codrutaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Roli, cred ca e nasol de tot dar trebuie trecut si prin asta. Noroc ca vine vremea buna............Pt mine vara e o placere sa ma trezesc devreme. Azi am fost desteapta la 5:20 . Se pare ca ceasul meu biologic chiar a trecut la ora de vara cu desteptari matinale rau. Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Eu de-o viata tot incerc si nu reusesc!(sa fiu desteapta)
codrutaa spune:
Si acum : buna ziua !
Roli, imi pare rau de patania sotului. Un pic de ajutor din partea bunicilor nu se poate? Ca tare greu iti va fi.
Elle, eu nu mai stiu ce sa cred cu radiatiile astea, ba is periculoase, ba nu-s... Parintii mei au scos-o cu batic pe cap si uneori cu ochelari de soare(cat a avut chef sa-i tina). cat despre planuri de vacanta, suntem la stadiul de vise.
Noi ne pregatim de plecare la pitix, abia astept sa se faca ora 4. Cu "bijuteiii pentiu fetite mici". Asta a comandat.
A cumparat cineva Beados pentru copii? Alexia isi doreste de iepuras, si nu is tare ieftine plus ca mi se par cam complicate pentru varsta ei. Da publicitatea asta la TV ne omoara. Tot ce vede ii trebuie!
doniro spune:
Uff, Roli, imi pare rau. Poate te inteleg cei de la serviciu daca intarzii si tu cateva zeci de minute, nu stiu ce sa zic...
Ref cls pregatitoare, om trai si om vedea pana la anul, poate isi dau seama alesii nostri ca e stupid ce vor si se mai schimba cate ceva...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
Laura Ioana spune:
Buna gagici
Elle
suntem bine. Thea e moarta dupa gradinita, trag de ea si o amenint ca plec fara ea cand ma duc sa o iau la ora 17, ca altfel nu vrea sa mai plece....dar nu prea stie/vrea sa-mi povesteasca ce-i si cum pe acolo, ba am observat ca mai si exagereaza (la o zgarietura pe frunte a avut 3 povesti diferite si in fiecare poveste un alt coleg o lovea). Nush ce ma fac in vacanta de vara, ca si in weekend ma zapaceste ca vrea la gradi.
A inceput don'soara sa se lege de oameni (necunoscuti) prin magazine sau in scara blocului, mai precis ii face uratzi
Voi i-ati dat pe copii la ceva sporturi sau activitati extra?
Doniro
e posibil ca Eva sa stie ce spune, ptc si la Thea la gradinita este o educatoare la pregatitoare de la care am vazut plecand din clasa copii cu ditamai bulinele negre facute cu marker-ul pe frunte

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
roli25 spune:
Codruta, de la mama am tot ajutorul, de la soacra-mea tb sa cersesc
.
Ref. reclame tv..de ce se uita? Mie una mi se pare ca reclamele astea ne tampesc pe noi ca adulti, da pai pe pici...eu nu-i las decat cu restrictii la tv (rar, putin si sub supraveghere). Si pe mine ma batea la cap Marc intr-o vreme ca de ce nu-i dau Danonino, i-am explicat ca ce ii dau eu e mai bun si am incheiat subiectul.
Laura, eu ma gandesc la inot.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
Ven spune:
Ii primesc asa de mici la inot oare? La noi in oras auzisem ca numai de la 5 ani in sus se primesc copii. Trebuie sa verific exact. In Buc cum e? Multumesc!
Ellenuta spune:
cu intarziere urez si eu ..
La multi ani, Cati!!
Sa ai parte de multa fericire si bucurie, sa fii sanatoasa si vesela mereu!
si mai intra pe la noi!!!! 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun