Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *283*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, cati_magureanu!
Multa sanatate si fericire!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui codrutaa

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Roli,
cred ca e nasol de tot dar trebuie trecut si prin asta. Noroc ca vine vremea buna............Pt mine vara e o placere sa ma trezesc devreme. Azi am fost desteapta la 5:20 . Se pare ca ceasul meu biologic chiar a trecut la ora de vara cu desteptari matinale rau.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Eu de-o viata tot incerc si nu reusesc!(sa fiu desteapta)

Codruta mami de Alexia (21.01.2008)

http://community.webshots.com/user/codrutaa

Razi, tu, razi dar in diminetile cand ma trezesc la 5 odihnita si e lumina afara si pare sa devina o zi faina ma simtz mai desteapta. Am chef de treaba si sunt bine dispusa....

Laura_ioana,
noi am fost 9 luni anul trecut la scoala de muzica, acum suntem in pauza de activitati extra. Am citit ca abia la 5 ani mi l-ar lua la karate aici in sat. As putea momentan sa merg inca cu el la gimnastica mama-copil dar nu ajung in fiecare miercuri....
La frica gazei de apa lucram la baie, a inceput sa ma lase sa il clatesc pe par (mai lungut) cu dusul, sa faca dus in loc de baie cand ne grabim dar inca nu il pot convinge sa stea pe spate in cada......... doar pe burta.
Vedem la vara cum se comporta iar la bazin si daca au curs pt copii asa mici.......

La noi e o vreme superba, ieri au fost la noi 22C in Stuttgart 25C. Au inflorit toti ciresii ieri ningea cu petale in livada........

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buna zuzici
Ceska Roli si mie mi-ar placea sa o dau la inot, dar nu cred ca mi-o primeste asa mica. Poate ne-om lua noi abonament ca sa mergem impreuna cu ea, dar nush ce "tehnica" sa abordez, ca-n vara ii era frica sa stea cu aripioarele fara sa se tzina de noi.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

raportam si noi niste muci din aia urati rau .. parca la eva s-au mai limpezit, insa, la anna e jale .. tare mi-e teama de o otita. daca fac asa des mucii astia urati, cu puroi .. oare or fi provocati de ceva .. n-am ajuns sa-i fac evei exudatele ..

in rest, toate bune .. am fost singura cu asta mici in weekend, mi-au cam mancat urechile, dar le-am facut fata ..

in prezent, caut un cadou dragut ptr sotz caci e ziua lui peste 1 saptamana, inca n-am gasit ce vroiam, insa m-am "cadegorisit" singura cu un ruj revlon si in curand cu noua mea iubire, parfumul lacoste pour femme .. e super desi nu e fitza de marca! am fost si pe la h&m, au hainute dragute, chiar am vazut niste bluzite de vara si pantaloni, insa nu dau banii acum pe haine caci inca sunt in procesul de slabire si n-are rost .. iar ptr copii, au rochite, colanti tare simpatice ..

roli of ce ghinion .. imi pare tare rau si sper sa te descurci. cum a fost azi?

codruta si pe mine ma tenta beados, insa, am renutat din cauza annei .. inca baga totul in gura si mi-e teama ..

laurici ce figura e thea ..

va pup .. fug s-o iau pe eva de la gradi.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Salutare!
Elle, am fost si eu chiar ieri la H&M, i-am luat Dariei niste colanti si o rochita, as fi cumparat jumatate din magazin, mai ales pt ea... nu mai zic de mine . Imi place magazinul, au hainute pe stilul meu marea majoritate, dar ai naibii nu le dau gratis

Roli, cum sunteti?

Noi l-am dus pe Victor la ai mei, il luam acasa in week-end, ai mei sunt f incantati de el, ii uimeste cu replicile lui si cu logoreea de care sufera; vorbeste absolut incontinuu . Mie mi-e dor de el deja de mor!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ne chinuim, adica eu, ca tb sa fac totul, inclusiv baie sotului.
Deocamdata e doar Andrei acasa, cand o veni si Marc, cum m-oi descurca cu 3 copiii nu stiu ... cred ca nu mai apuc nici sa ma culc noaptea.
Azi a reusit sa-l duca pe Andrei la gradi. Eu i l-am pregatit de dimi si la gradi Andrei l-a ajutat, s-a imbracat aproape sigurel.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Fetelor, nu vine nimeni cu noi in Bg la sf. lui iunie? Prietenii nostri nu mai pot veni. E un apartament cu 39 Eur/zi cu mic dejun bufet (sau 69 E cazare cu toate mesele).
www.asti.bg

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

Pe mine m-a dezamagit H&M-ul...eu cumparam des hainute pt Sara de la H&M din Austria si din Suedia si alegeam mai ales ce era la promotie , astfel i-am luat blugi cu 7 Euro , bluzite din in cu 6 Euro , tricouri cu 4 euro ,rochite cu 9 Euro , etc ...deci preturi de preturi. In magazinul din Unirea , in prima zi de functionare , n-am gasit nimic la promotie , in afara de niste pantofiori de 40 Ron n-am luat nimic...erau intr-adevar lucrusoare frumoase , dar nu la preturile pe care le stiam eu. La raionul "ladies" nu m-a dat nimic pe spate , destul de scumpe si nu cine stie ce calitate. Ochisem niste rochite dragute in prima zi , dar , dupa ce am stat 20 min. la coada la cabina de probe ,am renuntat sa le mai probez , cu gandul ca voi veni in alta zi si poate va fi mai neaglomerat. Am fost aseara , nu mai era aglomerat , dar nici rochitele nu le-am mai gasit

Roli , nasol cu accidentul sotului ...multa sanatate ii doresc . Despre Bulgaria , eu caut ceva la sf. lui august . Mi-ar placea la Duni , insa nu prea ma incadrez in buget ...cred ca tot Sunny Beach va fi si anul acesta.Vroiam sa te intreb de Zornitza Sand ( parca acolo ai fost anul trecut ) ...cu ce agentie ati fost si cat v-a costat ?

Cu innotul , v-am mai povestit ce mi-a zis un instructor ...copilul pana in 5 ani nu este capabil sa-si coordoneze miscarile astfel incat sa innoate in adevaratul sens al cuvantului , asa ca cine zice ca reuseste sa invete copii de 3-4 ani sa faca ture de bazin , cu siguranta minte. Pana la varsta de 5 ani , instructorii pot sa faca diferite exercitii de acomodare cu apa in piscina pt copii ,sau doar cu colac /aripioare in piscina pt adulti.Nu sunt cursuri de innot propriu-zise.

La Sara la grupa este un caz de hepatita A , asta dupa ce , sapt trecuta au facut dezinfectie in urma unui caz de scarlatina . Desi Sara a facut prima doza de Havrix , am inteles ca nu este protejata decat in procent de 60-70 % si nu stiu daca nu ar fi bine s-o tin o vreme acasa...mi-e tare frica sa nu se captuseasca si ea .

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Mie la H&M mi-au placut hainutele pt copii, cele de adulti nu m-au dat pe spate, si aveau si preturi mari. Am luat colanti pt Daria cu 20 si 25ron si o rochita frumoasa cu 30ron. Nu e ieftin ca braga, dar sunt preturi de bun simt. E aiurea ca noi in Romania nu avem in niciun magazin adevarate promotii, e mai mult praf in ochi. Cand era sotul meu in SUA am vrut sa imi ia de acolo jeans Levi's. Cand i-am zis ca aici erau 100eur si acolo erau la reprezentanta 20eur, s-au crucit prietenii lui americanii, mai ales stiind cat castigam noi si cat ei...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Roli , nasol cu accidentul sotului ...multa sanatate ii doresc . Despre Bulgaria , eu caut ceva la sf. lui august . Mi-ar placea la Duni , insa nu prea ma incadrez in buget ...cred ca tot Sunny Beach va fi si anul acesta.Vroiam sa te intreb de Zornitza Sand ( parca acolo ai fost anul trecut ) ...cu ce agentie ati fost si cat v-a costat ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

[blue]Povestea nasterii

Am fost cu agentie din Brasov si am platit 298 eur pt toti 4 cu pensiune completa, dar era un pret de sfarsit de sezon.
La pretul ala, n-aveam ce comenta, mai ales ca nu ne permiteam oricum sa dam mai multi bani, dar ca locatie nu m-a incantat...adica nu aveai ce face prin jur.

Mergi la inceput