Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
happyella spune:
neatza fetele!
multumim de caffa dece si haircut
dece imi pare rau de febra... maine mergem si noi la infarix, ma cam ia cu fiori... in caz de ceva reactii treb sa cumpar supozitoare cu paracetamol ca au expirat
vazut si eu poze 

FOARTE FRUMOASE ... poate mai repetam figura candva si pot sa vin si eu cu matza, sa avem si noi amintiri asa frumoase cu pufii
.... oricum abia astept colajul
alicredo, mire si fetele care s-au mai ocupat
am si eu o intrebare... poate s-a mai discutat si n-am fost pe faza... voi le dati flour la pui si ce anume? noua ne-a recomandat stomatologul, dar pediatrul a zis ca nu e nevoie.... am citit pe net pareri pro si contra si sunt intr-o mare ceatza 
ruxita foarte intersant cum il stimulezi tu pe kay.... A. a invatat ieri sa dea salut si seara am vrut sa-i aratam si lui tati, cu mine a vrut sa dea mana, dar la tati deja isi pierdea interesul .... aka trebuie sa mai lucram ![]()
imi mai aduc aminte si revin
mamidepuiuti spune:
salut voios!
intru si io ca tot omu' curios sa vad gazele si pui de gazele si pauza![]()
...gmilady,en garde!
(zicem ca io-s d'artagnan
)
hai ca glumesc,dar mi-ar facea o reala placere sa va vad

noi suntem pe drumul cel bun cu intarcarea(at least,I hope so
),sper sa-l tina...
va pupirlicesc pe toate,o zi buna!
nyny spune:
Buna dimi...
Dece, Haircut sarumana pt cafea
Dece offf... iar febra? Din pacate trebuie sa trecem si prin d-astea... mama lor de vaccinuri
Bubu mare dreptate ai 

Happyella eu nu le-am dat fluor niciodata. Nu mi-a fost recomandat de nimeni

Sorina, Bea spor la treaba azi... in casa, in curte.
Eu.. la servici. Azi cica sunt 24 grade si de maine incep ploile IAR 
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela sarumana fetili...da, de la vaccin e... a...vroiam sa zic ca ieri dr a zis ca de unde stiu eu ca a fc rujeola????? ca trebuia sa vin sa-i fac analize...ca sa stim daca va mai face sau nu vaccinul la 7 ani...ca ar fi fost posibil sa fie alt virusache...cu acealeasi simptome....desi....nu prea cred...pt ca pe net...sunt chestii sistincte intre rujeola...rubeola...ruseola.... cik cand o fi sa-i fac analize sa-i iau si anticorpi... i-am dat nurofen..mai in plansete..vad ca nu l-a vomat...si i-a mai scazut temp...sa vedem pe parcurs.... am o zi cu multe de rez..cel puti n dimi... sa aveti o zi superbaaaa Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
cand ii pui supozitor tine-i funduletzul strans cateva minute pana se topeste si este absorbit, ca sa nu ti-l mai dea afara
in leg cu anticorpii am auzit doctorii vorbind ca daca ai facut vaccinul ai anticorpii care i-ai avea daca ai facut si boala, asa ca nu stiu ce ar iesi la analize, ma rog... spun asta pentru ca stiu o fetitza care dupa o luna de la vccinul de rujeola a facut exact ca jiji bubitze si febra, si a mers la spitalul de infectioase unde i-au facut analizele si i-a iesit rujeola, dar cei de la DSP nu , ca e imposibil sa fie rujeola ca ar fi doar anticorpii de la vaccin

...
danasor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu gata schimbat spalat curutul.....e rosu....balute...mainile pana in gat.......cred ca ni se pregateste ceva ![]() mi-am adus aminte ca vb de copii stimulati intelectual....cum a zis ayanna...noi nici nu ne dam seama cum ai stimulam......toate o facem......din instinct.....eu vreau si am sa incerc sa fac urmatoarele......sa-l invat bunul simt la maxim cat pot eu si cat incape in el.......il invat sa iubeasca cartile povestile....copilaria......joaca....sa se bucure de orice lucru cat de marunt....sa imparta.....sa ai placa curatenia din jurul lui si el sa fie curat...sa il iubeasca pe dumnezeu...si sa stie ca mama si tata sunt intotdeauna alaturi de el...si il iubesc chiar si atunci cand nu asculta sau face prostioare.....sa ne simta aproape oricand.restul vin de la sine...daca sunt astea in mintea lui si in sufletul lui....poate e putin...nu stiu...mie lucrurile astea imi par de maxima importanta in momentul asta Raulica |
mi-a placut foarte tare ce-ai spus

Annaiss spune:
neata fetele
am reusit sa vedem si noi pozele, sunt superbe

nu prea am reusit sa citesc zilele astea, am stat mai mult pe afara![]()
vroiam sa multumesc si eu : alicredo pentru colaj
si celorlalte fete care s-au ocupat
decenuela imi pare rau pentru noaptea grea
si noi trebuie sa facem priorixul zilele astea si am multe emotii
danasor spune:
Neata fetele
Haircut, Dece
de cafelutza ca mare nevoie e...
sunt vraishte, maica-mea e plecata, sotul ajunge tarziu acasa, mandra vrea atentie non stop, nu scap nici macar cand doarme,
continuu,... ce intarcat...
MP bravo ca sunteti pe drumul cel bun
Nu am vazut pozele, daca o sa vrea cineva sa puna pe contul comun ar fi dragut ![]()
legat de stimulare - fratele meu a mers aproape la 2 ani, era cam grasun, dar la 4 citea ziarul, cat a fost mic citea tot ce prindea, dar cand a crescut a inceput sa iubesca sportul, a facut facultatea de sport iar in prezent are o cariera ce tine tot de sport; adica in nici un caz nu s-a dat inspre partea cu literatura sau stiintza...desi si acum se uita doar la emisiuni gen discovery, e un fel de enciclopedie ambulanta,
oricum Bubu a spus exact ce simt si eu, la fel si Ayanna
,
miremia spune:
Neatza!
dece imi pare rau de febra, macar ati scapat de vaccin. Urmatorul la cat se face?
Alex 

Lali
micul posesor de masele.![]()
Lady 6 dinti a?
Bubu 
ai spus asa frumos...
Danasor o sa fac un album pe contul comun unde sa-si puna fiecare mamica poze de la shooting.
MP succes cu operatiunea intarcare!
Nyny ce fetita scumpa ai, sa mearga ea pe trotineta.
Sorina ati mai iesit la plimbare?
Annais, Happyella ma bucur sa va vad prin preajma.
Colajul e gata, Alicredo saracuta a dormit foarte putin pt ca vroia sa-l termine inainte de perioada ei busy. Multumim inca o data pt efortul depus 

, sunt sigura ca le va placea fetelor.
Noi ne apucam de curatenie si mancare,a poi iesim sa lenevim la soare ca de maine ne ploua.
Vreti sa operez vreo schimbare azi?
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Happyella...eu am dat dianei Zymafluor...e ok, nu are carii, cred ca i-a folosit.
Bubu...despre stimulare tare frumos ai spus, si adevarat!

MP...bafta maxima la intarcare!
Bea...spor sa ai! Masele...nu stiu, nu ma lasa deloc sa vad in guritza...sper sa fi iesit, mai incerc sa vad..Cu degetul am dat, cu gel...nu zgarie nimic, inca...
Ivanelul mergacios si stabil!
Mire...dap, am iesit si ieri..m-a rupt, nu sta in carutz deloc...nici la taica-su in brate nu a vrut...am carat-o mai bine de o ora..
. Spor la treaba azi, si plimbare placuta!
Danasor...imi pare rau de zile grele si aglomerate...Poate vine mama repede, sa mai respiri!
Annaiss...si voi asteptati cu emotii priorix-ul? Si noi....offf, poate va fi fara reactii....
Iar s-a trez...revin cand ma mai lasa!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

de LUCA ... minunea de la miezul noptii...