Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
decenuela spune:
gata..dau repede caeaua si apoi mai scriu.....
neatzaaaaaaaaaaa
cafeeeeeeeeeeeeeeaaaa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
neatza inca o data...
of, of...mi mai...
noi am av o noapte...biguduoasa, asa parca se zice la noi in carier, nu???
jiji a c febra 39.4...la 2 juma...i-am dat nufufen..cam fortat...ca nu vroia...drept urmare....l-a vomat peste tot...apoi i-am bg un supozitot cu paracetamol.....an sanu fie novocalmin...l-am dezbracat, lasat doar i body si am pus sosete cu otet...
a fost ok...acu dimi 38.8..i-am bg un novocalmin...pe care dupa 5 min l-a kk....ce sa fac...? mi-e ca daca ii dau iar ceva oanadol...il refuza si daca il forttez...o sa-l vomite...
of moare si asta...
trimit..
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
haircut spune:
Neata!!!!
Haideti la cafea, repejor, pana nu vin Dece sau Sorina
...
Gmylady, multumim tare mult, sunt super pozele, tati de BBX e tare priceput
sunt foarte frumoase pozele cu ei grupati jucandu-se
super.....eu, ca de obicei, am probleme cu blitzul puternic din studiourile foto.![]()
Alexutzza, m-am distrat de dimineata cu replica pt Dece

Sa aveti o zi superba!
haircut spune:
pana-am pus eu mesajul pe "hartie" a dat DECE cafeaua.....ca de obicei
Imi pare rau de febra lui Jiji...sanatate multa! vaccinul e de vina, nu?
sorina_bz spune:
Buna dimi, sarumana de cafea, Dece, Haircut!
Dece...offf, vaccinul sa fie? Eu i-as mai pune un paracetamol, supoz, macar...daca novocalminul l-a kk...
...mooor de frica, cand aud de temp din astea, cu prefix 39..
Superbe fotografiile...n-am rezistat, si mi-am bagat si eu nitzel nasul, desi nu-mi fierbea oala!
Alexutzza...citit mail! Perfect de acord...mare dreptate ai!
. M-am hlizit, cand am citit mesajul pt. Dece, si de laptele lui Yannis de "noaptea la 07.00"

Lali...
sarumana de info cu hematomul, si iris are sus la premolari 2 buc...bine ca nu curge mult sange...Eram sigura ca doar noaptea se sparg astea...
, si ma cam lua cu frig, cand ma gandeam ca se ineaca cu sange...horror!
Nyny...super dragalasa tre' sa fie Mara, pe trotineta!
frumusetea jucausa!
Noi o noapte mai ok...si-a facut mila de mine...s-a trez de vreo 5 ori, din care de 3 ori a bagat lapte, si a mai dormit pana la 7.40...febra n-a mai facut de la 38-ul ala de ieri dimi...am profitat si am mai shmotruit...ca tanti care venea la noi o data pe sapt sa calce si pt curatenie s-a facut menajera in strainatate
...nu stiu pe unde o sa mai scot acum camasa...
...ma striga.....
O zi frumoasa si linistita......
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
bubu_bu spune:
neata buna!mmmm buna cafeaua decenuela!
a mai intrebat cineva.....voi nu sunteti mai oboite ca atunci cand bebei dormeau mai putin......raul doarme toata noaptea....si eu is obosita dimineata abia trag de mine si seara pe la 8,9 is rupta de somn.....chiar si mai devreme.....am inceput sa iau spirulina.....cica da rezistenta e natural...fix pix....eu va admir din suflet pe cele care mai aveti inca nopti nedormite cap coada
dece imi pare rau de febra lui jiji....doamne ajuta sa scada repede si sa-si revina copilul
sorina ma bucur ca iris n a mai facut febra
imi pare rau de trezirile de peste noapte....curatenia...mai las-o incolo...te mai ajuta fata sotul.....mai faci tu cand poti....lasa ca nu arde
alexutzzza sunt pro
gmilady chiar esti o lady
foarte frumoase pozele am bagat nasul ca nesi sa vad si eu puiutii in actiune...foarte reusite!bbx se vede ca-i gazda...kiti uau ce ochi frumosi......luca la fel tare bland.......mara la fel e ghidusa...are o privire jucausa.....maia o privire de te topeste...nu te poate supara copilul asta
nici o sec...david e un dragalas...ce obrajori rumeni are....pfff e un scump....ce pot sa zic......regret ca stau in provincie acum
lalitica si eu ai dau doar lv...am inceput sa ai dau in preparate de gris,orez,biscuiti cu lapte...am pus in lp putin cate putin dar asta a fost in cateva zile 2,3 si apoi direct doar lv.....si am inceput sa-i dau doar ziua.......in caz ca nu-i prieste sa nu ai fac rau noaptea......
sa reusiti fara probleme
arwen
nu mai stiu ma citesc din urma si revin dupa schimb copilul
decenuela spune:
sarumana fetili...da, de la vaccin e...
a...vroiam sa zic ca ieri dr a zis ca de unde stiu eu ca a fc rujeola????? ca trebuia sa vin sa-i fac analize...ca sa stim daca va mai face sau nu vaccinul la 7 ani...ca ar fi fost posibil sa fie alt virusache...cu acealeasi simptome....desi....nu prea cred...pt ca pe net...sunt chestii sistincte intre rujeola...rubeola...ruseola....
cik cand o fi sa-i fac analize sa-i iau si anticorpi...
i-am dat nurofen..mai in plansete..vad ca nu l-a vomat...si i-a mai scazut temp...sa vedem pe parcurs....
am o zi cu multe de rez..cel puti
n dimi...
sa aveti o zi superbaaaa
Mihaela,
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
Beatrice1982 spune:
Neata!
pozele sunt absolut minunate!!!!!!!!!!
Felicitari pentru bebei si mamaici si pt initiativa lui lady!

nu am ce sa comentez.......................
am ramas gura casca.............
totusi nu stiu cine e pitica din poze???e dulce tare.........

noi...................
v-am zis vine primavara si noi tot pe afara.........
ieri am stat 3 ore afara a venit a papat lapte, a dormit......apoi iar am iesit si ne-am bagat in casa pe la 6 jumate........
am inceput sa facem curatenie de primavara in curte si pe la spate in gradina........
e o mizerie de mama mama..............
ivan se plimba in curte dupa caine, dupa pisica, ii plac porcii, tre sa ii inchid in cusca, altfel tot acolo sta si baga mana si mi-i frica sa nu i-o muste...........
apoi se joaca cu ce apuca.,,...........
are stabilitate buna............merge bine, mai trage cate o tranta, dar slava domnului pana acum nu i s-a intamplat nik.........
tre saa dun tot ce nu e safe, ca o sa umble si mai mult, si se baga peste tot., si tto cate un furcoi si cate o grebla si cate un cui si din astea.........so tre sa facem curat curat peste tot!!!!!!!
ieri am scos o gramada de haine si le dau la cine trebe ca deja atatea sunt si nu le mai purtam eu am o goraza care nu mai mi-s bune...........ieri a fost second hand pe aici............
asa ca tot in miscare
azi cred ca merg la dr cu el, dar pe mine ma duc , pe el nu am unde sa il las, ca ma doare tare rau o ureche si cred ca am fc otita de la apa..........ooooffffffffffffffff
ce sa scriu din amintiri??
haircut eu am vazut in poza cum ii ies M..ei maselele.............nu e maraita?
nu a fc febra?
dece iar febra?
de la vaccin, asa-i?????????
of offfffffffffffff mititelul jiji..........
sorina nici o masea la orizont?????????????
na, gata ma duc...............
v-am pupat o zi frumoasa
p.s. de acord cu alexutza.........
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu_bu neata buna!mmmm buna cafeaua decenuela! ![]() a mai intrebat cineva.....voi nu sunteti mai oboite ca atunci cand bebei dormeau mai putin......raul doarme toata noaptea....si eu is obosita dimineata abia trag de mine si seara pe la 8,9 is rupta de somn.....chiar si mai devreme.....am inceput sa iau spirulina.....cica da rezistenta e natural...fix pix....eu va admir din suflet pe cele care mai aveti inca nopti nedormite cap coada ![]() dece imi pare rau de febra lui jiji....doamne ajuta sa scada repede si sa-si revina copilul ![]() sorina ma bucur ca iris n a mai facut febra imi pare rau de trezirile de peste noapte....curatenia...mai las-o incolo...te mai ajuta fata sotul.....mai faci tu cand poti....lasa ca nu arde![]() |
Bubu

...super idee cu spirulina...o sa incerc si eu, ca sunt cam zombie...am luat si Vitamax, si magne-b6...nu stiu ce sa zic...mai incerc...Cu curatenia...ai mare dreptate, dar au fetele mele un spor la facut jaf...nu le dovedesc! Eu strang intr-un loc, si ele intre timp murdaresc in trei locuri...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
bubu_bu spune:
gata schimbat spalat curutul.....e rosu....balute...mainile pana in gat.......cred ca ni se pregateste ceva
mi-am adus aminte ca vb de copii stimulati intelectual....cum a zis ayanna...noi nici nu ne dam seama cum ai stimulam......toate o facem......din instinct.....eu vreau si am sa incerc sa fac urmatoarele......sa-l invat bunul simt la maxim cat pot eu si cat incape in el.......il invat sa iubeasca cartile povestile....copilaria......joaca....sa se bucure de orice lucru cat de marunt....sa imparta.....sa ai placa curatenia din jurul lui si el sa fie curat...sa il iubeasca pe dumnezeu...si sa stie ca mama si tata sunt intotdeauna alaturi de el...si il iubesc chiar si atunci cand nu asculta sau face prostioare.....sa ne simta aproape oricand.restul vin de la sine...daca sunt astea in mintea lui si in sufletul lui....poate e putin...nu stiu...mie lucrurile astea imi par de maxima importanta in momentul asta