Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
nyny spune:
N-am rezistat si mi-am bagat si eu nasul in poze... n-am cuvinte... sunt SUPERBE 
.. da nici nu aveau cum sa iasa altfel la ce modelele de pufuleti si de mamici s-au pozat acolo. SUUUUPER
Mamica fericita de
Mara si de
David
Povestea Marei
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalitica2000 Eu am o noua problema si anume nu prea mia vrea sa bea lapte dimineata. Seara imi bea in jur de 200ml, dar dimineata mai mult de 100 ml nu vrea si si ala chinuit. Azi de exemplu a baut 40 si pe urma nimic. I-am lasat pana la urma sticla cu lapte in pat si am iesit din camera si la 9 cand am intrat la el in camera adormise cu sticla langa el si mai bause vreo 80ml, asa ca cred totusi ca asa voi face de pe acum. Am incercat sa-i introduc si eu LV dar nu-l bea neam. Oare sa il combin cu LP, credeti ca o fi bine? Nu mai stiu fetelor, cele care ati trecut pe LV, cum ati procedat? Lali de David luptatorul nostru |
Cu David inca nu am avut astfel de probleme, dar Mara asa a renuntat la lapte cand avea 1 an si 10 luni. Nu mai vroia sa bea dimineata. Imi cerea sa-i dau, dar cand ma vedea cu biberonul nici nu vroia sa puna gura pe el. Incet incet a inceput sa imi refuze si seara cerealele cu lapte si uite asa in cateva saptamani n-a mai vrut nici LP, nici LV... Deloc ! Nici acum nu pune gura pe lapte, nici sa n-auda sau sa vada. Si eu am incercat toate variantele posibile atunci dar nu a mai vrut sub nici o forma.
Sper sa nu patesti si tu la fel. E prea devreme. Poate este doar o perioada trecatoare.

Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui nyny N-am rezistat si mi-am bagat si eu nasul in poze... n-am cuvinte... sunt SUPERBE ![]() .. da nici nu aveau cum sa iasa altfel la ce modelele de pufuleti si de mamici s-au pozat acolo. SUUUUPERMamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
Subscriu!
nyny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Nyny..sorry de dimineata urlatoare....mama lor de dinti! de intrebare...nu, n-a mai facut febra, doar dimi un 38.Am fost si noi afara..m-a rupt...numai pe jos, de mana, sau la mine in brate...n-a vrut nici la taica-su, nici in carut. Cred ca e cazul sa vand carutul ala...poate nu-i place culoarea.. ...niciodata n-a stat in el...e nou-nout.Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Asta e marele meu noroc... ca sta in carut. Asta vara ii puneam pe amandoi. Impingeam ca Berila dar ajungeam imediat in parc.
Acum sunt o doamna... azi de exemplu eu impingeam carutul lui David iar Mara mergea pe langa noi cu trotineta. Am facut mari progrese. Mi-a crescut inima in piept cand am vazut-o ce bine se descurca... o mana de om stie si ea sa mearga cu trotineta.
offf ce trece timpul asta
Mamica fericita de
Mara si de
David Povestea Marei
lalitica2000 spune:
| citat din mesajul lui decenuela buna seara,buna searaaaa incep prin a spune ca avem niste copii( al meu e bebe...dar pt ca vb la modul general multumim lady si tati de bbx de amabilitatea si efortul pe care l-ati depus sa ne...trageti in poze...desi jiji n-a fost f zambaretz....cred ca sunt cele mai frumu poze pe care le am cu el ( mi-a mai fc vecinu-grec cateva frumoase) je am av o zi di vis... pt ca a fost matinal....la 11 .cand sa iesim si noi afara...a picat ca un bolovan...a dormit vreo 2 ore juma...cu intreruperi dupa care ne-am dus la infarix...scapat cu putin plans la intzepat....am mai zabovit afara... i-am dat un biscuite...la al doilea cred ca l-a bg juma in gura...si s-a inecat..a aruncat niste bucati dar una cred ca-i ramasese in gat si facea f ura..l-am luat cu capul in jos..bagat degetul pe gat...apoi a vomat in jet... ce sa fac...atat m-a dus si pe mine capul in acel moment.. ne-am intalnit apoi cu mara...si mami ei/.... cert e ca abia a aj acasa jiji...se uita la mineeeeee lung si plangea...era lihnit...de foame...cred ca a mancat vreo 200 gr de pilaf cu carne si 125 gr de iaurt.... la 9 a cam picat lat...sa vedem ce ne rezerva noaptea asta..... va mai amintiti ce discutii aprinse erau pe vremea colicilor...nu mai trecea timpul...cand auzeam ca-i tin pana pe la 4 luni ziceam ca nu vor mai trece ( bine, eu n-am av prb din alea urate cu el...dar voi...multe ati patimit)...ete asa s acu...avem subiect fierbinte...DINTII...va trece si asta , nu???? sa aveti o noapte linistita Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
exact asta am spus si eu si sotul meu, ca aceste poze sunt cele mai frumoase poze pe care le avem cu david. oricum m-am hotarat sa fac un album. Maine ma si duc sa printez pozele. sunt prea frumoase sa raman doar in format digital.
merci draga mea de complimentele aduse la adresa lui david.oricum nici cu jiji al tau nu mi-e rusine. are o fata asa expresiva in unele poze si are niste ochi frumosi si cum isi casca el gura...ce sa mai, niste copii superbi, vorba ta...
merci de raspunsul legat de lV. Din pacate eu nu-i pot pune miere ca mierea ii ridica glicemia pana la cer si chiar nu vreau sa stric toata munca de pana acum, ca tare bine ii merge in ultima vreme desi...desi, un strop de miere ma gandesc ca nu o fi chiar asa de rau...totusi, cred ca am sa fac un experiment intr-o seara.
Eu ii dau la 7 seara cereale de porumb pisate cu LV, dar sa le manance cu lingurita si ii plac, asa ca ar fi o idee sa incerc si seara, doar ca alte proportii ca sa poata bea cu sticluta.
lalitica2000 spune:
| citat din mesajul lui ale1212xa daaa...eu i l-am combinat, am inceput cu 6 masuri LP si pana la 240 ml am completat cu LP...am scazut treptat cantitatea de LP pana am ajuns la LV simplu. ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
merci mult ale1212xa, am sa incerc si varianta asta. cum s-a obisnuit el cu toata diversificarea de pana acum, tre sa-l dau eu pe brazda si cu LV
lalitica2000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Cu David inca nu am avut astfel de probleme, dar Mara asa a renuntat la lapte cand avea 1 an si 10 luni. Nu mai vroia sa bea dimineata. Imi cerea sa-i dau, dar cand ma vedea cu biberonul nici nu vroia sa puna gura pe el. Incet incet a inceput sa imi refuze si seara cerealele cu lapte si uite asa in cateva saptamani n-a mai vrut nici LP, nici LV... Deloc ! Nici acum nu pune gura pe lapte, nici sa n-auda sau sa vada. Si eu am incercat toate variantele posibile atunci dar nu a mai vrut sub nici o forma. Sper sa nu patesti si tu la fel. E prea devreme. Poate este doar o perioada trecatoare. ![]() Mamica fericita de Mara si de David Povestea Marei |
aoleu, sper sa nu mi se intample asta, sa renunte la lapte ca atunci am bulit-o, ca asta ar insemna sa-i dau mancare solida si cum el la 7 dimineata doarme si trebuie nsa-l trezesc cred ca mi-ar manca numai cu scandal, la fel si la 10 seara cand in caz ca nu doarme sigur e cam obosit sa manance mancare solida.
si acum pe seara mi-a facut ceva fitze la lapte dar i-am lasat sticla cu el in pat si pana la urma a baut 150 ml de lapte cu cereale....poate o vrea copilu sa bea laptele singur si io nu mi-oi fi fat seama!?...cine stie...
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 am uitat sa va zic ca acum ceva nopti, david s-a trezit maraind in somn si cand ma duc la el avea sange la gura. primul gand a fost ca s-a lovit in somn, dar tot eu mi-am zis ca sigur tipa. in timp ce il spalam (el adormind la loc deja) mi-am adus aminte ca vazusem eu un hematom la una din masele si evident ca astea nu se pot sparge decat nopatea. Stiu ca Lucia isi facea probleme cu asta, asa ca pot sa-i spun daca ne mai citeste, ca nu a curs mult sange. Azi nopate a fost prima noapte dupa 2 saptamani de maraieli, in care nu s-a mai trezit peste noapte si a dormit neintors pana dimineata la 7 candd l-am trezit dar a adormit la loc. Eu am o noua problema si anume nu prea mia vrea sa bea lapte dimineata. Seara imi bea in jur de 200ml, dar dimineata mai mult de 100 ml nu vrea si si ala chinuit. Azi de exemplu a baut 40 si pe urma nimic. I-am lasat pana la urma sticla cu lapte in pat si am iesit din camera si la 9 cand am intrat la el in camera adormise cu sticla langa el si mai bause vreo 80ml, asa ca cred totusi ca asa voi face de pe acum. Am incercat sa-i introduc si eu LV dar nu-l bea neam. Oare sa il combin cu LP, credeti ca o fi bine? Nu mai stiu fetelor, cele care ati trecut pe LV, cum ati procedat? Lali de David luptatorul nostru |
eu demult fac asa, ii las sticla si plec sa-mi fac cafeaua ca mai incolo nu mai e loc de el
Dar oricum, nici al meu nu e mare fan lapte dimineata. uneori mai bea noaptea pe la 7:00 AM 80-100 si pe la 9-10 cand se trezeste nu bea mai mult de 60-80...cu greu....eventual il scot , il schimb de pampers si ii mai dau restul mai incolo
Aaaa si laptele de la 7:00 la fel, i-l las si eu ma culc la loc.
Si seara la fel. ii dau biberonul si i-l las ca daca raman in camera e posibil sa il apuce chefu de joaca. Asa, in absenta mea, bea, arunca biberonul, se intoarce si doarme.
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui decenuela buna seara,buna searaaaa multumim lady si tati de bbx de amabilitatea si efortul pe care l-ati depus sa ne...trageti in poze...desi jiji n-a fost f zambaretz....cred ca sunt cele mai frumu poze pe care le am cu el ( mi-a mai fc vecinu-grec cateva frumoase) Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
In sfarsit zici si tu ceva de bine de vecini si aia nu e despre mine!

de
Yannis
de intrebare...nu, n-a mai facut febra, doar dimi un 38.
...niciodata n-a stat in el...e nou-nout.