Pufi de ian-feb 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita ... deci, mai tineti minte cand ma PLANGEAM ca copilul meu nu merge pe jos afara? Azi a mers o gramada si se pare ca avea o directie foarte clara si se indrepta neabatut incolo (o alee spre capatul parcului, nu stiu ce i-a atras atentia in mod special dar am facut vreo 10 drumuri in directia "tintei" lui)... am murdarit pantalonii (de azi inainte vor fi pantaloni de cazut in fund) si papuceii! ![]() ![]() |
Bravo Kay!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui ami_84 Cioc-cioc! Buna ziua mamici. Scuzati de deranj. Uneori cand mai am timp, mai arunc cate o privire pe la voi... si de cateva zile am observat ca v-ati mutat la scutece. Asa ca, bun gasit in casa noua. Am citit ca vb de early learning, Glenn Domann, etc. Ruxita dadea exemplul acelei fetite de cinci ani. Ia uitati aici, cum la 26 de luni un baietel invata corpul omenesc, dar nu varianta clasica cu cap, trunchi si picioare. Ci, cu craniu, schelet, coloana vertebrala... din astea! ![]() http://earlylearning-eaton.blogspot.com/search/label/Human%20anatomy http://earlylearning-eaton.blogspot.com/2010/07/other-way-to-use-flashcards.html - al doilea filmulet. Sunt inca multe altele. Daca aveti timp sa va uitati un pic pe acolo sa va faceti o idee... Si nu e singura mamica. Mai sunt o multime de bloguri de genul. Cred ca in America e un fel de trend printre mamici. O zi buna va doresc! |
Multumim, Ami!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui ami_84 Cioc-cioc! Buna ziua mamici. Scuzati de deranj. Uneori cand mai am timp, mai arunc cate o privire pe la voi... si de cateva zile am observat ca v-ati mutat la scutece. Asa ca, bun gasit in casa noua. Am citit ca vb de early learning, Glenn Domann, etc. Ruxita dadea exemplul acelei fetite de cinci ani. Ia uitati aici, cum la 26 de luni un baietel invata corpul omenesc, dar nu varianta clasica cu cap, trunchi si picioare. Ci, cu craniu, schelet, coloana vertebrala... din astea! ![]() http://earlylearning-eaton.blogspot.com/search/label/Human%20anatomy http://earlylearning-eaton.blogspot.com/2010/07/other-way-to-use-flashcards.html - al doilea filmulet. Sunt inca multe altele. Daca aveti timp sa va uitati un pic pe acolo sa va faceti o idee... Si nu e singura mamica. Mai sunt o multime de bloguri de genul. Cred ca in America e un fel de trend printre mamici. O zi buna va doresc! Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 18+ |
f. interesant...mersi de info!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
acum ma delectez cu pozele, delicioase! incep sa regret ca nu mi-am facut timp si eu... va fi un next time?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
miremia spune:
Hop si eu la ceas de seara
cat sa zic....
WOW...ce poze frumoase!
Nici macar nu le-am vazut pe toate dar sunt impresionata. Multumim again Lady si tati de BBX si BBX!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Am vazut si eu pozele...wow wow wow...superbe!!! Va invidiez! 
Vreau si eu....
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
lalitica2000 spune:
wwooowwwww

...vorba miremiei....m-am indragostit de pozele alea...sunt asa de frumoase....avem niste copii asa frumosi...cel mai mult imi plac pozele alea in care se joaca toti copiii...doamne ce copii frumosi avem....multumim mult parintitlor de bbx ca ne-au dat ocazia sa facem pozele astea...

noi de abia ce ne-am intors de afara. am fost la plimbarica si sa cautam caciula pentru primavara ca eu nu am decat din alea groase. f greu am gasit, ca cica inca nu au venit cele pentru anotimpul asta.
am uitat sa va zic ca acum ceva nopti, david s-a trezit maraind in somn si cand ma duc la el avea sange la gura. primul gand a fost ca s-a lovit in somn, dar tot eu mi-am zis ca sigur tipa. in timp ce il spalam (el adormind la loc deja) mi-am adus aminte ca vazusem eu un hematom la una din masele si evident ca astea nu se pot sparge decat nopatea. Stiu ca Lucia isi facea probleme cu asta, asa ca pot sa-i spun daca ne mai citeste, ca nu a curs mult sange. Azi nopate a fost prima noapte dupa 2 saptamani de maraieli, in care nu s-a mai trezit peste noapte si a dormit neintors pana dimineata la 7 candd l-am trezit dar a adormit la loc.
Eu am o noua problema si anume nu prea mia vrea sa bea lapte dimineata. Seara imi bea in jur de 200ml, dar dimineata mai mult de 100 ml nu vrea si si ala chinuit. Azi de exemplu a baut 40 si pe urma nimic. I-am lasat pana la urma sticla cu lapte in pat si am iesit din camera si la 9 cand am intrat la el in camera adormise cu sticla langa el si mai bause vreo 80ml, asa ca cred totusi ca asa voi face de pe acum. Am incercat sa-i introduc si eu LV dar nu-l bea neam. Oare sa il combin cu LP, credeti ca o fi bine? Nu mai stiu fetelor, cele care ati trecut pe LV, cum ati procedat?
decenuela spune:
buna seara,buna searaaaa
incep prin a spune ca avem niste copii( al meu e bebe...dar pt ca vb la modul general
....)superbi....nu ma mai satur sa ma uit la poze....
multumim lady si tati de bbx de amabilitatea si efortul pe care l-ati depus sa ne...trageti in poze...desi jiji n-a fost f zambaretz....cred ca sunt cele mai frumu poze pe care le am cu el ( mi-a mai fc vecinu-grec cateva frumoase)
je am av o zi di vis...
pt ca a fost matinal....la 11 .cand sa iesim si noi afara...a picat ca un bolovan...a dormit vreo 2 ore juma...cu intreruperi dupa care ne-am dus la infarix...scapat cu putin plans la intzepat....am mai zabovit afara...
i-am dat un biscuite...la al doilea cred ca l-a bg juma in gura...si s-a inecat..a aruncat niste bucati dar una cred ca-i ramasese in gat si facea f ura..l-am luat cu capul in jos..bagat degetul pe gat...apoi a vomat in jet...
ce sa fac...atat m-a dus si pe mine capul in acel moment..
ne-am intalnit apoi cu mara...si mami ei/....
cert e ca abia a aj acasa jiji...se uita la mineeeeee lung si plangea...era lihnit...de foame...cred ca a mancat vreo 200 gr de pilaf cu carne si 125 gr de iaurt....
la 9 a cam picat lat...sa vedem ce ne rezerva noaptea asta.....
va mai amintiti ce discutii aprinse erau pe vremea colicilor...nu mai trecea timpul...cand auzeam ca-i tin pana pe la 4 luni ziceam ca nu vor mai trece ( bine, eu n-am av prb din alea urate cu el...dar voi...multe ati patimit)...ete asa s acu...avem subiect fierbinte...DINTII...va trece si asta , nu????
sa aveti o noapte linistita
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
lali....eu m-am indragostit de david...
are o fatuca asa nevinovata..si dulce si rozliu in obrajori...mmmmmmmm...
nu stiu ce sa-ti zic de LV....am incercat si l-a refuzat...apoi i-am dat milupa...la fel....a ramas sa-l incerc cu apamil ca din asta a mai baut...dar a plecat alex in grecia si am zis ca nu mai iau o cutie sa-l arunc si pe ala...si intr-o seara...i-am dat lv 1.5 ca din ala aveam cu un strop de miere..si a baut...si de atunci ii dau...nu mananca mai mult de 150ml seara...alteori ii dau lapte cu fulgi de porumb ca-i plac...
da, poate e o varinata sa-l combbini cu LP...nu stiu ce sa zic...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
| citat din mesajul lui lalitica2000 wwooowwwww ![]() ![]() ...vorba miremiei....m-am indragostit de pozele alea...sunt asa de frumoase....avem niste copii asa frumosi...cel mai mult imi plac pozele alea in care se joaca toti copiii...doamne ce copii frumosi avem....multumim mult parintitlor de bbx ca ne-au dat ocazia sa facem pozele astea...![]() ![]() ![]() ![]() noi de abia ce ne-am intors de afara. am fost la plimbarica si sa cautam caciula pentru primavara ca eu nu am decat din alea groase. f greu am gasit, ca cica inca nu au venit cele pentru anotimpul asta. am uitat sa va zic ca acum ceva nopti, david s-a trezit maraind in somn si cand ma duc la el avea sange la gura. primul gand a fost ca s-a lovit in somn, dar tot eu mi-am zis ca sigur tipa. in timp ce il spalam (el adormind la loc deja) mi-am adus aminte ca vazusem eu un hematom la una din masele si evident ca astea nu se pot sparge decat nopatea. Stiu ca Lucia isi facea probleme cu asta, asa ca pot sa-i spun daca ne mai citeste, ca nu a curs mult sange. Azi nopate a fost prima noapte dupa 2 saptamani de maraieli, in care nu s-a mai trezit peste noapte si a dormit neintors pana dimineata la 7 candd l-am trezit dar a adormit la loc. Eu am o noua problema si anume nu prea mia vrea sa bea lapte dimineata. Seara imi bea in jur de 200ml, dar dimineata mai mult de 100 ml nu vrea si si ala chinuit. Azi de exemplu a baut 40 si pe urma nimic. I-am lasat pana la urma sticla cu lapte in pat si am iesit din camera si la 9 cand am intrat la el in camera adormise cu sticla langa el si mai bause vreo 80ml, asa ca cred totusi ca asa voi face de pe acum. Am incercat sa-i introduc si eu LV dar nu-l bea neam. Oare sa il combin cu LP, credeti ca o fi bine? Nu mai stiu fetelor, cele care ati trecut pe LV, cum ati procedat? Lali de David luptatorul nostru |
daaa...eu i l-am combinat, am inceput cu 6 masuri LP si pana la 240 ml am completat cu LP...am scazut treptat cantitatea de LP pana am ajuns la LV simplu.
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

18+