Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 14
monicabo spune:
Buna!
Dar ce va ascundeti asa toate, v-a terminat ora asta de vara? ![]()
Dana, bun venit in capitala partiei!
Carla, frumos cum povestesti tu de fete! Ai dreptate, cand sunt 2 copii de varste apropiate, in unele momente, mai poti si tu respora, cand se joaca impreuna (pana la primul conflict). Ana Maria face concurs de vorbit cu Andreea, sunt niste vorbarete amandoua, mama mama
Vivela, ce fac baietii? David a ramas in perioada aia calma de scriai zilele trecute? Damian ce face, gata cu febra?
Eu sunt mereu pe fuga cu timpul, si cu fetele, si cu munca, este o gramada de lucru in firma, si chit ca lucram in familie (si nu-mi taie nimeni gatul pt diverse), caut sa fac si eu cat mai multe, sa invat cat mai multe..
Acum cea mica doarme, asa ca ii dau bataie cu lucrul, apoi ma duc sa o iau pe Andreea de la gradi... Nici nu imi vine ca au trecut 6 luni de cand a inceput, mama si cat plangea in prima luna.... acum ii place...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Kariris spune:
Buna fetelor! N-am avut net 3 zile si intrasem deja in sevraj. Pe fond nervos ieri am facut primul pandispan din viata mea, ca la carte, respectand cu strictete reteta din Sanda Marin si a iesit un pietroi frumos rumenit pe dinafara si umplut cu visine din compot. Fetele l-au mancat cu stoicism pe tot, nu a fost chip sa le conving ca nu e prea bun.
Fetele mele din pacate, au asistat la ceva discutii mai aprinse intre mine si sot si nu reactioneaza impaciuitor deloc; Karina ii spune las-o in pace pe mama! cearta-te cu mine nu cu ea! iar Iris daca nu stii sa te porti frumos si nu iti pasa de mama deloc ca e "vai de capul ei" noi o sa plecam la Brasov si o sa-ti dam doar listele de cumparaturi!
Cam nasol, ca al meu sot pe fond de stres maxim nu se mai controleaza si explodeaza din orice si urla la mine din nimic.
Iris a tot cerut sa plecam la Brasov si sa stam fara tata o vreme, pana ii trec nervii, iar eu i-am spus ca nu ne descurcam acolo ca mama nu are serviciu in Brasov, iar ea a gasit repede solutia: nu-i nimic ca-i facem liste de cumparaturi lui tata.
E trist cand vad ca sunt prea mature pt varsta lor si copiii astia, ma refer la aceasta generatie, chiar sunt mai pe faza si percep lucrurile asa cum sunt, nu prea ii poti aburi.
eu am reinceput de azi recuperarea, dupa o saptamana pauza, la sfarsitul saptamanii termin si oi mai vedea cand o reiau. Ma obosesc foarte tare procedurile astea si acasa nu ma prea pot odihni.
De slabit nu am mai slabit deloc si imi pierd speranta ca voi mai slabi vreodata.
Mai scrieti si voi ca tot pe pagina 2 va gasesc.
vivela sa-nteleg ca pana la urma nu ai tinut matza? tz,tz,tz!
Kariris spune:
fetelor, catelusul ala din bara din stanga de la super eva - "tratament instant pentu ridurile de expresie" e cumva pui de chow-chow? Ca e mortaaaal! Mi-ar placea si mie unul dar doar daca nu ramane mic. Nu-mi pot da seama, ca nu am vazut pui asa mici de chow-chow, dar dupa limba pare a fi totusi chow-chow.
xerxe2005 spune:
Azi e ultima mea zi de serviciu. Imi pun treburile in ordine, imi copii pe hardul extern documentele de care o sa am nevoie (ca intentionez sa pastrez legatura cu colegii mei si sa ii mai ajut cu cate ceva), fac curat prin sertare...
Vreau sa varuim in cea de a doua camera, unde a fost depus sicriul soacrei, sa fac curat si sa o transform intr-o camera frumoasa si primitoare, unde sa ma mut eu cu fetita, iar baietii sa ramana in cealalta camera. Dar estimez ca nu ma lasa Razvan sa ne despartim asa usor, cred ca va veni langa mine sa doarma cu mana la urechea mea.
Vreau sa imi instalez inca un receiver Focussat la televizor, sa imi cumpar un laptop, sa imi instalez reteaua de net....am planuri mari pentru camera noastra, a fetelor.
Am multe cumparaturi de facut in perioada asta, dar sincer ma bucur, ca voi cheltui ceva si pentru noi, dupa atatea cheltuieli facute cu boala soacrei, cu inmormantarea, cu praznicele, etc.
Simt ca incep aceasta perioada cu multa speranta. Doar nasi pentru fetita nu stim inca pe cine vom alege...in ultima instanta o voi ruga pe sora mea, desi e single.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 33+

mychydutza spune:
NEATZA.
xerxe, chiar vroiam sa intreb de tine. ma bucur ca te-ai mai linistit...era si cazul dupa atata agitatie in viata voastra. sper ca bebelusul sa va aduca liniste si....vremuri mai bune!
greieresh, cum esti?
dana, bine ati venit la frumoasa capitala.....unii vin altii vor sa plece. 120.000 mii un apart in halul ala? inca sunt asa sus scorurile? las' ca pana la urma gasiti voi ceva. asa cum ati avut noroc la vanzare o sa se iveasca apartamentul perfect si acum! in ce zona stai mai exact? gradinita de stat, e una la unirii, pisicile aristocrate.....nasa mea a avut copilul acolo, foarte multumita, insa pt. mine e destul de departe.
kariris, intradevar sunt mult mai maturi copiii nostrii. eu incerc sa reduc la maximum tensiunile dintre mine si sotz, pt ca andrei reactioneaza la tonul ridicat. iar certurile chiar il afecteaza(m-am pierdut odata cu firea si m-am certat cu sotul fara sa tin seama de copil si andrei facut noaptea pipi in pat)

de duminica seara a inceput sa stranute, sa-i curga nasu si asa o tinem de atunci. l-am scos in vikend afara pe vant si a racit. nush ce a fost in capul meu....i-am dat doar homeopate din lista lui X-Ray si tare bune sunt. i s-a desfundat nasul si a dormit(mai agitat)toata noaptea.......
cam asta despre noi...X-Ray voi ce mai faceti???????????
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
musso17 spune:
neatza
am dus si eu flacaul la gradi,ieri a plans pana acolo de m-a rupt in doua,azi parca a fost mai bine,a intrat si s-a asezat intre copii,nu prea avea chef de joaca dar macar nu l-am mai lasat cu buza pusa..am auzit si tusitori,sper sa fie bine si daca o fi sa ia ceva sa fie ceva usor.
eu m-am apucat si de sport,merg la sala,sper sa mai dau jos cateva kg sau macar sa mai asez tesutul adipos ceva mai estetic.
cam atat despre noi,zi buna si multa sanatate.
sunflower1979 spune:
salutare!
cam slaba, intradevar, activitatea pe forumul nostru. ce sa comentez, ca nici eu nu particip cu nimic, doar citesc. noroc ca nu faceti toate ca mine... ![]()
elena imi place optimismul tau, ma bucur ca ai atatea planuri pentru fetita si iti doresc sarcina usoara pana la capat si viata frumoasa in patru.
georgi sper sa nu culeaga Mihnea nimic serios de la gradinita si sa ajunga sa-i placa acolo din ce in ce mai mult. Denis nu rezista decat o saptamana sanatos bine, apoi iar culege ceva. dupa ce a tusit vreo luna si a mucit, s-a facut bine de tot, a rezistat o sapatmana asa, apoi cu vantul asta si cu destui copii bolnaviori, iar are nasul fornait, mucos. dar o sa-i treaca, deja m-am obisnuit.
cat despre slabit, iti doresc succes si rezultate frumoase. fac si eu ceva in privinta asta, dar va spun abia dupa ce vad ceva efecte
.
mi-am facut si un blog (eu tineam si inca tin un jurnal de cand am ramas insarcinata cu denis), dar o colega m-a convins, ca sa poata citi si ea din experienta mea. e abia la inceput, e mai mult pentru mine, dar v-am zis ca sa stiti cu ce ma mai ocup.
Kariris nu pot sa spun decat ca te admir foarte mult pentru taria ta si pentru ca esti haioasa si-n cele mai grele zile, dar chiar nu abandona lupta cu kilogramele daca e pentru sanatate. gandeste-te la fete, care vad ca esti "vai de capul tau" (fetele astea au pe cine mosteni... ce poa' sa le iasa din capusorul ala)!
Dana sper sa va linistiti cat de curand cu toata umblatura asta. felicitari pentru mutare, e chiar un efort mare! Sanatate frumosilor tai!
Carla, am vazut-o si eu pe Saby... n-am cuvinte ce frumoasa e! sa aveti concediu frumos, caci a fost indelung cautat!
Micky, sanatate lui Andrei. te intrebam intr-o zi pe mess despre nucile alea de sapun, dar nu mi-ai raspuns. deci ma ignori, da? lasa, lasa, ca n-o sa trimit iepurasul la tine.
si apropo de iepuras, eu m-am dat pe curcan si cred ca de paste o sa cumpar un curcan intreg (in loc de miel) de la o ferma unde creste doar cu graunte, ca e si moara acolo.
gata, deja m-a parasit memoria. mai am pun pupic pentru vivela cea rabdatoare si vio care au cei mai haiosi baietei, dar si pentru Monica
.
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 mi-am facut si un blog (eu tineam si inca tin un jurnal de cand am ramas insarcinata cu denis), dar o colega m-a convins, ca sa poata citi si ea din experienta mea. e abia la inceput, e mai mult pentru mine, dar v-am zis ca sa stiti cu ce ma mai ocup. Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007) |
Si nu ne dai link-ul?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 34+

musso17 spune:
gata,m-am intors de la sala,am alergat 3 km pe banda..pfuuu sunt rupta.
cristina,te pup..si eu sper sa nu culeaga ceva dar daca o fi macar sa nu fie ceva grav,asa un muc,o tuse am invatat cu ce sa le tratez si te mai am si pe tine
ca sa te bazai bine,dar lasa ca ma revansez cand veniti.vreau si eu link la blog,daca poti pune-mi-l pe mes.
as vrea sa intru pe fb sa pun filmuletul dar am uitat parola
..imi vine sa rad dar asta e,poate reusesc.