Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

neata!
Mychy, suntem bine, pe ultima suta...vreau sa se termne odata, am ajuns la saptamana 38...deci...asteptam cu nerabdare fericitul eveniment.
Andrei e si el tusitor si ii curge nasul, nu e grav, tratam cu homeopate, si vad ca eu nu m-am molipsit pana acum...

apropo de meniul de pasti, noi ne-am "dat" pe curcan de cativa ani, atat de pasti cat si de craciun, are o carne ffff buna.

va pup pe toate, multa sanatate tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hai ca dau si link-ul...
http://mamidedenis.blogspot.com/

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, ce putin mai ai.....mai ce trece timpu asta. nastere usoara!
musso, eu ca sa nu uit, am aceiasi parola/user la mai toate site-urile de genu asta ...spor la alergat si la slabit/reasezat tesut adipos. cat sta soatza ta pe uscat?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,asa am avut si eu dar e cineva care ma tot da afara de pe mes si imi tot schimb parola.soata sta pana in iunie,as fi vrut mai mult dar daca depaseste livul se opreste salariul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Xerxe, imi place ca iti faci planuri si suna frumos tot ceea ce planifici, iti doresc mult succes la punerea in aplicare.

Greierash, ce putin mai este! Nastere usoara si tine-ne la curent! Si noi de o vreme am facut de Pasti si Craciun doar curcan sau somon si a fost excelent.

Monica, ai dreptate cu vorbitul, aseara auzeam cum Saby o invata pe cea mica sa spuna "arhitectura" si a insistat destul de mult, pana a obtinut ceva cat mai apropiat de realitate.

Georgi, bafta la gradi! Sper sa ramana sanatos. Si tie sa-ti mearga bine re-aranjarea .

Kariris, acum imi dau seama cata dreptate ai si ca fetele noastre au asistat la certuri mai mult sau mai putin serioase. Larisa nu parea sa priceapa mare lucru, dar a coincis cu o perioada in care se trezea noaptea urland, iar Saby cred ca a bagat la cap si asteapta sa ne reproseze cu prima ocazie. Offf, si de cate ori zic sa nu mai facem asa...

Cristina, multumesc mult, chiar am cautat mult timp cazarea pentru concediul acesta, de multe ori ne-am gandit sa renuntam, dar am fi pierdut banii pe biletele de avion. Bafta si voua la gradinita!

Mergi la inceput

neatza. ati baut cafeaua? eu sunt moarta de somn de cand cu ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza. ati baut cafeaua? eu sunt moarta de somn de cand cu ora asta

vezi daca a crescut copilu'? ia sa fi avut un bebe mic, sa nu mai stii ce ora e, ce zi e, in ce an esti... .
m-am bucurat prea devreme cu febra lui damian, n-am scapat, vad insa ca are ore cand creste: in jur de ora 16 si noaptea . plus tuse de ma scoate pe mine din sarite.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela si Andre are febra de duminica. Am fost la dr dar nui avea nimic in gat, urechi, plamani asa ca am venit acasa si am luat panodil. Pleaca si vine febra. E o raceala nasoala

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

stefania&vivela, sanatate puilor!
andrei e mult mai bine, i-au trecut mucii, acu' vaz ca incepe cu o mini-tuse! l-am tratat babeste cu diverse, poate scapam de ea.homeopatele alea au facut minuni.
vivela, tu ce i-ai dat lui david pt. agitatie?

Mergi la inceput

mi-am facut analizele de sange...si surpriza: am "colesterolul rau" dublu fata de normal!. ce-i drept am mancat in ultima vreme smantana pe paine, pate de ficat, slaninuta, am luat de la sibieni salam de vara (bun dar de porc, deci gras) . mi-a dat crestor, dar cica afecteaza ficatul, asa ca o luna trec pe regim de austeritate si daca nu scade, trec pe medicatie!

Mergi la inceput