Strumfi de iulie-august 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 16
mychydutza spune:
daca aveti chef sa cititi: http://www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
monicabo spune:
Sanatate multa copilasilor! Sa va paraseasca toate racelile!
Mychy, nasol cu colesterolul..tu ai avut ceva simptome de ti=ai facut aceasta analiza, sau a fost ceva de rutina? Intreb pt ca eu nu cred ca mi=am facut niciodata analiza asta, toata lumea a zis ca sunt slaba, nu mananc grasimi mai deloc...ma rog nu din astea grele (slanina, prajeli), asa ou, smantana, pateu mai mananc..
Sanatate multa, sa-l tii sub control...
Auzi, si lui Andrei la aceasta raceala ce homeopate i-ai dat exact? si cate doze, cat, de cate ori/zi etc?
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mychydutza spune:
monica, i-am dat asa:
*oscillo, cam un tub pe zi, in 3 doze.
*natrium muriatic D30, cca.10 bobite/doza, de 3-4 ori pe zi(pt stranut+muci abundenti)
*sambucus CH5, pt nas infundat , nu putea respira, cca.10 bobite/doza, inaintea somnului de pranz si seara.
* comprese cu biter suedez pe frunte
* frectie cu carmol pe tot corpul
ceva din toate astea a functionat, pt ca dupa 2 zile e ok.
remediile homeo le am de la X-Ray.
analize am facut din cauza durerilor de mijloc. si eco tot pt asta am facut. slaba sunt si eu da uite ca colesterolul e......gras!

sunflower1979 spune:
fetelor, ce stiti de gaura asta din stratul de ozon? ati scos/scoateti copiii afara astazi? ca sotul m-a sunat sa nu stau cu Denis pe afara dupa ce-l iau de la gradinita, tocmai azi, cand e asa frumos si nici nu am treaba de facut. chiar imi propusesem sa stam pe afara! 
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
mychydutza spune:
pai, unii zic ca e naspa altii ca nu. eu merg dupa principiul ca :frica pazeste pepenii, asa ca nu-l scot afara(oricum e inca racit) si nici eu nu ma duc la plaja
. azi ma duc la dintzar....si am asa un chef si-o tragere de inima.......

Vivela spune:
noi punem sepci pe cap si aia e...
da' de valul de radiatii care cica vine zilele urmatoare de la japonezi cum va feriti?
uf, numai vesti aiurea in ultimul timp 
Traiesc in Orasul Alandala
sunflower1979 spune:
multumesc! am sa incerc sa scurtez timpul afara, sa facem ceva activitati in casa, dar e aiurea ca dupa atata iarna, cand vine un fir de soare, nu avem voie sa stam afara. si va dati seama, copii or sa mai fie care stau... cum sa-i explic lui ca nu-i voie cand si eu as sta?
cu alte radiatii, noroc ca stau intr-un oras mic, cu munti, ca altfel nu stiu... mancarea nu-i buna, aerul nu-i bun, cosmeticele nu-s bune... ce sa facem?
Cristina, cea mai mandra mama de
Denisuc (30.07.2007)
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela da' de valul de radiatii care cica vine zilele urmatoare de la japonezi cum va feriti? uf, numai vesti aiurea in ultimul timp ![]() |
"what a wonderful life".......

gata, am plecat. o zi buna!
CarlaV spune:
Stefania, Vivela, sanatate puiutilor!
Noi am fost afara, dar am mers mai mult cu masina, n-am luat in seama avertismentele, insa asa am avut treaba. Maine sau vineri ajung si eu la dintzar, stiu de o plomba cazuta, sa vad ce mai apare pe parcurs.
stefania_97 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza daca aveti chef sa cititi: http://www.vindecator.com/trateaza-raceala-100-natural d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!" |
Foarte interesant. Multumesc pt link

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10