Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

pana mai acum cateva saptamani canta foarte des pe afara, prin magazine si normal in gura mare "I'm a barbie girl in a barbie world "

hehe. ce tare e!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Salut dragele mele.
De marti suntem la capitala. saptamana trecuta am fost la tara ca sa poata strange sotul totul. Inca mai am juma de sufragerie de saci de desfacut . Eu nu stiu cand am cumparat atatea jucarii. Bineinteles ca in doua camere nu imi incap. Am trimis o gramada din ele si tot mai sunt.
Eu sunt cu batai la picioare pe toate partile de cat am mers sa ma uit la gradinite si pt medic de familie. Intr-un final azi m-am hotarat la una particulara, tinand cont ca nu are rost sa intervin acum la una de stat cand mai au doar doua luni pana la vacanta.
Sunt incantata, chiar mi-a placut. ramane sa-i fac analizele si sa o duc. Am vazut niste bombe de gradinite, Dumnezeule, m-am mirat cum de sunt copii in ele
Eric a facut si el 6 luni si o saptamana si abia azi a baut si el un biberon cu lapte praf. Sincer m-am simtit usurata ca a reusit mama ca pana acum nici nu vroia sa auda de biberon iar eu tot mai am de alergat si nu pot fi prezenta cu tatele mereu. Diversificarea am inceput-o si nu prea. Vrea doar mar si atat. Sa ma linistesc si poate il conving sa manance si el macar un morcov acolo.
Daria ne-a ingreunat mutatul cel mai mult. Eu nu mai concep sa o tin acasa nicio saptamana. A luat si o vorba: "daca copilul vrea in parc omul il duce" "daca copilul vrea sa se joace, omul se joaca cu copilul"
Din pacate saptamanile astea fara gradinita si eu fara sa ma pot ocupa de ea deja a stat muuuuult la calculator. M-a uimit cat de repede s-a prins cum se joaca joculetele, isi pune singura desene. Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va fi mai mare si va descoperi netul.

ma duc sa mananc ca sunt lihnita.
PS am fost placut impresionata de ce frumos au amenajat astia parcul tineretului pentru copii. F tare locul de joaca de langa cafeneaua actorilor.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Timi, am gasit cazare la pret rezonabil, ne-a recomandat o cunostinta. Alternativa ar fi fost sa renuntam la biletele de avion gata luate si sa pierdem banii. Am ales sa facem un efort si sa ne bucuram de vacanta, chiar daca au intervenit multe cheltuieli neprevazute.
Tari fetele tale cu Daddyyyyyyy, asa fac si ale mele, se imita una pe alta, ceva de speriat.
Saby canta de o vreme "I'm a big big girl in a big big world".

Dana, bun revenit in Bucuresti!

Vivela, pupici tuturor!

Mergi la inceput

Sa va mai spun de fete:

Larisa numara si ea pana la 10, spune o multime de cuvinte si fraze, dar cel mai haios este cand se cearta cu noi, ne zice ba da sau ba nu, intreaba de ce e aia, si e dulce tare cand canta ca Bebe Lilly si danseaza, e mortala cum da din fundulet.
Dar ma innebuneste noaptea... se trezeste urland pe la 2-3 si vine la noi in pat, nu vrea sa suga, ci numai sa se fataie continuu, si asa eu nu mai pot adormi pana pe la 7, sunt zombi rau. Ea ma omoara si ea ma invie de multe ori pe zi, cand imi zice "ai lo iu" (I love you) si ma pupa, ma gandesc ca pot sta treaza luni intregi pt ea .

Saby a fost delicioasa ieri, eram intr-un magazin de electronice si taica-su a vazut expuse 3 laptopuri de culori diferitem, rula un filmulet cu o femeie pe fiecare. A luat Saby in brate si a intrebat-o care dintre ele ii place mai mult. Ea a zis ca niciuna, ca nu e ca mami . Taica-su intreba de laptopuri .
Ieri am fost cu ea la tuns, tare cuminte a stat, mie nu-mi prea place cum a iesit ca i-a scurtat mult calota, poate se aranjeaza mai bine dupa baia de diseara. Este cea mai buna partenera de joaca a surioarei, ii "citeste" din carti, o pune sa repete dupa ea cuvinte grele, ii explica de toate, avem si noi putin timp sa respiram. Acesta este marele avantaj de a avea 2 copii de varste apropiate, se mai joaca impreuna, nu stau continuu pe capul parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Eiiii nu am mai intrat de mutl si se cerea.

Mai exact am vrut sa-i spun Danei ca de anul trecut au facut parculetul ala. A fost toata luna iunie inchis, pana cand un grup de parinti si copiii am rupt gardurile si am intrat, ca ne saturasem cat am mintit copiii ca mai dureaza putin. Asa ca i-am facut sa il termine odata. Si noi acolo mergem, ca stam in blocul de langa. Acum de cand s-a incalzit mergem aproape in fiecare seara.

Va pup si poate mai reusesc sa intru.

Diana Stefania si Cristiana Maria (30.07.07)

poze noi din vacanta: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vroiam doar sa va-ntreb daca voi realizati ca in vara ne mutam la "In floarea copilariei"??????

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, la toamna, mama, nu la vara. adica banuiesc ca nu vreti sa va mutati fara noi, aka fara piciul odiseei, adica al meu, nascut pe 2 sept. .
(mai trag si eu de timp, deh, chiar nu-mi vine sa cred ca acusica fac strumfii nostri 4 ani!!!).

Dana, bun revenit in capitala, eu abia astept sa plec de aici .
acomodare rapida Dariei la noua gradinita .
(la toamna o inscri la una de stat sa ramaneti la cea privata?)

Carla, ai fete destepte . Larisa ii calca pe urme surioarei, precoce, desteapta si frumoasa.
imi place mult noua tunsoare a lui Saby, iti seamana izbitor.

Damian a facut febra mare azinoapte. habar n-am ce a fost, i-am dat o doza de nurofen. a plans o ora fix, dupa ceas: de la 12.45 pana la 1.45. de dimineata nu mai avea nimic, nu pare sa fie ceva in neregula cu el. naiba s-o ia de febra!!!!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, si Larisa a avut o zi de febra destul de mare, deja ma speriasem ca ne asteapta ceva serios, avea si starea generala afectata, dupa 2-3 ore iar ii crestea, insa a doua zi nu a mai avut nimic. Nici acum nu stiu ce a fost.
Multumesc mult pentru aprecieri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

tot eu, mi s-au culcat copiii pe furis. cat am fost eu la bucatarie, unul intr-o camera, celalalt in alta.

ieri discutam cu al meu. si vine David: "nu va mai certati, mai bine pupati-va pe gura! hai, hai, mami, pupa-te pe gura cu sotul tau!"

(acum ceva vreme, cand david tot intorcea capul sa-l pup pe gura, eu ii ziceam ca copiii nu se pupa asa, ca doar adultii se pupa pe gura si ca eu ma pup asa doar cu sotul meu, etc...teoria cunoscuta. uite ca acum mi-o serveste, la distanta de cateva luni ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Carla felicitari pentru strengarita mica. tare dulce.

Vivela ce tare David. Sa le tina Dumnezeu obiceiul de a adormi singurei, asa da surpriza.
Nu stiu exact ce voi face la toamna dar sigur ii voi depune dosarul si la o gradi de stat. vedem la timpul respectiv.

[bArhdi][/b] ca sa vezi ce mica e lumea. Deja ne-am si intalnit intre timp . Scuze ca nu am putut sta mai mult de vorba. ma grabeam sa vad un apartament si deja intarziasem la intalnire.
Sunt astia niste mincinosi, una spun in anunt alta gasesti la fata locului. De exemplu la asta de aseara era dat in anunt cu 100 mp utili si el nu avea mai mult de 80. Plus ca era distrus complet, avea wc din acela cu sfoara, nu s-a facut nimic in el insa cereau 120.000 eur

Daria ieri in parc s-a revazut cu o fetita de vreo 6 ani cu care se jucase cu o zi inainte. (apropos era singurica pe afara, neinsotita si imbracata intr-o fusta scurta fara ciorapi pe ea si cu un plovaras subtire). ea vine la Daria la care a mea din prima i-o tranteste: "nu ma joc cu tine, nu esti prietena mea". fata s-a suparat si a plecat. Mi s-a facut mila de ea si o intreb pe D de ce i-a zis asa fiindca uite acum s-a suparat fetita. raspuns:" nu conteaza" Cum asa? " eu ma joc numai cu fetite bune, iar ea e rea?" De ce mami e rea? "fiindca a zis ca face caca in padure"

Ce vant nesuferit bate afara. Nu cred ca putem iesi afara

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput