Strumfi de iulie-august 2007 (212)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Oamenii ar trebui sa inteleaga ca sunt copii si spun diverse...
oricum sunt super haiosi! timi si stefania, m-am distrat ce zic astea mici

Asa si laur, v-am mai zis io cand aveam musafiri a-nceput sa tipe-n gura mare: mai stati??? si pe urma catre mine, cu cadoul primit in mana: mami, hai in casa sa vedem ce ne-au adus astia.
Ne-am prapadit toti de ras, noroc ca erau prieteni demult....

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
cafea ati servit???????????

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza........
cafea ati servit???????????

doar mie insami .

haioase fetele, Timi, Stefania .
iar Laur e de-al meu, si David le are cu "delicateturile": la gradi - "doamnaaaaa, da-mi puiul!!!" sau "mami, uite ce femeie grasa". dupa indelungi explicatii cum ca asa sunt oamenii, diferiti, unii mai grasi, altii mai slabi, si ca asta nu-i motiv sa radem de ei, a concluzionat, in fata aceleiasi doamne: "ce grasa e asta! dar asa sunt oamenii, unii slabi si altii grasi...iar asta e grasa!"

Kariris, ai fost tare cu Pitzigoi . si subscriu la ce a zis Mychy, trebuia sa te faci scriitoare . nu-i timpul trecut nici acum.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vivela,

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

of, abia astept sa se tremine odata si ziua asta, e sf de luna si am o gramada de treaba.
azi e sarbatoare..... saptamana asta mi-am comandat ochelari ca nu se mai putea. abia cu mi-am dat seama catu-s de oarba . parca vaz lumea mai clar si-n culori mai vii. v-am zis ca a sucombat javra lu' soacramea???? sunt foarte suparata
andrei a gasit o muzicutza si ne canta la ea toata ziua: mami si tati sunt cei mai buni din lume sau andrei e cel mai bun copil din lume...etc. la el toate-s la superlativ! m-am interesat si de gradinita la niste prieteni care ne pot pune o pila. acu sa vedem. am de ales intre o gradinita despre care am referinte bune, dar e tocmai la piata unirii, si asta ar insemna sa iau tramvaiul 7 care vine ca naiba, si face mult, si una in spatele blocului, de cartier, despre care n-am multe referinte. parca as opta pt cea care e mai aproape..........eu ma agit cu toate ca andrei nici nu vrea sa auda de gradi!

Mergi la inceput

Dana, voi ce faceti? v-ati mutat la frumoasa capitala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

chiar vroiam si eu sa intreb de Dana. cum mai stai, doamna, cu tensiunea? te-ai reglat? ce mai fac copiii, se impaca bine?

apropo de copii, eu am mers pe mana mea si i-am dat lui david un remediu (unic) homeopat. pt nervi si draci si isterii si de toate cele de care ma plangeam pe-aici si ziceam ca ma urc pe pereti.
vreo 3 saptamani am zis ca divortez de copil, ca nu ne mai intelegeam deloc, dar deloc!!! apoi mi-am amintit ca ii dadusem remediul, am mers pe dilutia maxima de 200CH. si deodata a devenit calm, linistit, cooperant, frumos si destept . lucrul asta mi-a fost confirmat si de educatoare si ingrijitoare, care ma intrebau chiar ieri ce i-am facut copilului de l-am scapat de naravuri.

saptamana asta au invatat despre forme geometrice. si cand m-am dus sa-l iau, m-a complimetat doamna educatoare ca ei invatau despre triunghi si a venit al meu mai cu motz si a inceput sa intrebe de pentagoane, hexagoane si paralelograme . m-am simtit tare mandra de el .

gata cu lauda!!!

Mychy, eu as opta pt cea mai apropiata, o sa te apuce nervii cu drumul. si pe tine si pe copil, de fapt. si david e la o gradinita de cartier, dar eu sunt foarte multumita. (bine, peste tot sunt niste bube, dar na...perfectiunea nu exista). eu l-as duce la una departe numai daca ar fi cu specific (gen montessori sau sa urmaresc ceva in mod special).

Mergi la inceput

vivela, merci de sfat. asa ma gandeam si eu ca e mai bine la cea apropiata. chiar ma bucur ca david e mai cooperant. sa-mi zici si mie ce i-ai dat. nu pt mine, ca andrei e pasnic:) dar am prietene cu copii mai agitati! un sfat nu strica niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Vio ai dreptate ca oamenii ar trebui sa nu puna la suflet ce spun copiii dar nu stii niciodata la ce reactii sa te astepti.

Din ciclul "copii spun tot ce le trece prin capusor" mai avem:
-Stefania avem si noi remarci la adresa persoanelor din carucioare...nici nu mai stiu cate variante.
- "wow mami ce freza ciudata are baiatul ala", trecuse unul cu creasta verde pe langa noi;
-"WOOOOOW mommy, look at that man, he's MASSIVE"
-ieri in supermarket mi-a facut micutzica o supriza, a inceput sa strige dupa fiecare barbat "HELLO DADDY, DADDY, DADDY, DADDYYYYYYYYYYYYYYY" normal ca s-a luat si Sophie dupa ea. Cool nu-i asa?
Michy io cred ca tu vrei homeopatele pt soacra-ta nu pt copiii prietenilor.
Vivela felicitari pt cunostintele lui David.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

saptamana asta au invatat despre forme geometrice. si cand m-am dus sa-l iau, m-a complimetat doamna educatoare ca ei invatau despre triunghi si a venit al meu mai cu motz si a inceput sa intrebe de pentagoane, hexagoane si paralelograme . m-am simtit tare mandra de el .

gata cu lauda!!!

na stai sa ma laud si eu cu cultura muzicala a lui Soph:
pana mai acum cateva saptamani canta foarte des pe afara, prin magazine si normal in gura mare "I'm a barbie girl in a barbie world " etc Primise de Craciun o papusa care canta chestia asta

revin cu un PS: daca va palce muzica rock va recomand un post de radio britanic care poare fi ascultat on line "Absolute classic rock". Eu ma declar fan forever!

Mergi la inceput