Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (187)
Raspunsuri - Pagina 19
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Multumesc mult. O sa incercam si noi si te anunt daca a functionat. ![]() _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
vorba vine,ruj...e strugurel cu gust de portocale.a fost fericit !! dar tot nu vrea pe oala.
la noi acum e perioada de NU,a mers si la noi cu recompensele la 2 ani,facea din picioare la wc ca tati,singur,din septembrie de cand a fost bolnav si a tinut pana in ianuarie,s-a terminat munca noastra..o luam de la capat,dar il astept sa fie el pregatit din nou,sunt sigura ca ma va surprinde intr-o zi si va face din nou "ca barbatii".
cred ca va veni momentul cand va vedea ca il inscriu la gradinita(va fi luna asta,pt septembrie)
nu vreau sa il fortez,am incercat cu metodele clasice si nu mai merge..
Lorich spune:
la noi e cea mai mare nebunie cu pampersul
-pishu, cateodata face numai la wc, cateodata uita, cateodata uda chilotii, altadata cere la wc desi are pampers.
-kk e super mega constipat mereu si asociaza kk si wc cu durerea si chinul- el face cu supo, la 2-3 zile cu urlete si lacrimi.
Eu am 2 chestii zilele astea:
1. plang de mor cand vad japonia, sunt tara mea pe cae o admir, sunt niste oameni minunati acolo - imi zicea Cristi ca el nu a vazut stiri cu jafuri si altele ce auzi la alte calamitati si dezastre naturale... plang de nu ma pot opri
2.nu inteleg de ce ma ia plansul cand ma uit la poze cu Robert mic - in primul rand ca nu-mi aduc aminte cum era periaoda aia, ma uit la poze cu el busile, zambilind cu gingiile goale si ma ia plansul, nu stiu ce am!!! Nu inteleg de ce in loc sa fiu bucuroasa sunt asa de plangacioasa cand vad pozele si filmele alea...Doamne ce traume zac prin capusorul meu???!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich la noi e cea mai mare nebunie cu pampersul -pishu, cateodata face numai la wc, cateodata uita, cateodata uda chilotii, altadata cere la wc desi are pampers. -kk e super mega constipat mereu si asociaza kk si wc cu durerea si chinul- el face cu supo, la 2-3 zile cu urlete si lacrimi. Eu am 2 chestii zilele astea: 1. plang de mor cand vad japonia, sunt tara mea pe cae o admir, sunt niste oameni minunati acolo - imi zicea Cristi ca el nu a vazut stiri cu jafuri si altele ce auzi la alte calamitati si dezastre naturale... plang de nu ma pot opri 2.nu inteleg de ce ma ia plansul cand ma uit la poze cu Robert mic - in primul rand ca nu-mi aduc aminte cum era periaoda aia, ma uit la poze cu el busile, zambilind cu gingiile goale si ma ia plansul, nu stiu ce am!!! Nu inteleg de ce in loc sa fiu bucuroasa sunt asa de plangacioasa cand vad pozele si filmele alea...Doamne ce traume zac prin capusorul meu???!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
uof, si io is sensibilioasa, de cand cu Mara. Ceva hormoni s-au schimbat in mine.
Am facut musaca si Vic. mi-a facut un compliment de zile mari: e de 5 ori mai buna decat orice a mancat; daca musacaua facuta de maica sa ii starnea greatza, acum a cerut inca o portie
(m-am scos in seara asta
Lorich spune:
cleo
ce dor mi-e de tine, de messu nostru [ci ma-nerveaza sefii tai ca nu iubesc mesu asta)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Alysh spune:
Hei fetele, va pup!
Ne-am intors si noi cu mic cu mare de la plimbari, ne pregatim acum pt o noua saptamana. Joi m-au sunat de la gradi sa vin sa-l iau pe Vlad ca a vomat in jet, are febra dar extremitatile reci, am fost intr-un suflet sa-l iau, f mirata, caci dimineata plecase in stare perfecta de functionare. L-am adus acasa semi lesinat, i-am facut impachetari cu otet, desi eu nu prea folosesc metoda asta, dar la gradi ii bagasera supozitor cu novocalmin iar acasa febra crestea si de obicei de la novocalmin scadea automat. Dupa impachetari i-a scazut febra, a facut kk molice4l de doua ori..apoi mi-a cerut de mancare, a mancat incredibil de bine, i-a trecut febra, i-a revenit buna dispozitie si de atunci pana acum a fost ca nou si e in continuare. Nu-mi dau seama ce a fost dar la fel de repede cum a venit a si plecat viruselul ca eu asta banuiesc ca a fost.
Piggy, ma lasai masca cu varicela ta! Te sun maine poate vorbim. Pup si sanatate!
Doloress, sunteti tari cu 6 biberoane pe noapte. Eu n-as rezista cu capu'
Noroc cu bb Kevin ca e intelegator.
Simonix, simpatice replici ti-a dat Robert. Si eu ii explic lui Vlad cum e cu sexele si clar face diferenta acum, desi...parca v-am povestit ca m-a surprins in baie acum ceva timp si a exclamat
" maaaaama, ce putzuloanca"![]()
Cat despre fratiorul mic de care povestesti...am mai zis, eu, la al meu nu se aplica regula aia ca al doilea e cuminte. Dar ma gandeam zilele trecute...ma plang aiurea. Ce sa vrei mai mult decat un copil atat de rezistent, pt ca tot se vorbea aici de fereala de copiluk mare. Apai eu nu l-am ferit deloc pe LUca si saracutu' n-a luat praf de antibiotic pana acum. Papa bine, doarme relativ bine, interactioneaza bine....a fost el mai plangacios si eu prea tracasata cu doi bebei unul dupa altul. Dar de fapt e un copil asa bun
Esme, condoleante pt bunicul tau. Si eu eram plecata cand a murit al meu si m-am simtit infiorator de nepiutincioasa. Si acum regret ca nu i-am fost alaturi in ultimele clipe. Te pup
Cat despre dinti, nici eu nu cred ca e de la biberoane, draga Cleo, din ce spui dulciuri nu prea mananca sau oricum mancanca incomparabil de putin fata de Vlad si mult mai sanatos ( adica bunicile baga si kinderuri din comert la greu). In schimb Vlad si ta-su au un adevarat ritual de spalare a dintilor seara, cam un sfert de ora dureaza spalarea lor si a maselutelor, iar Vlad plange daca ta-su nu il spala. De exemplu sunt zile cand il ameninta ca nu il va spala pe dinti daca mananca guma sau daca baga suzeta lui Luca in gura. Ei si ta-su chiar se tine de cuvant si Vlad urla ca din gura de sarpe sa-l spele. Si are niste dintisori f frumosi, albi si drepti, sper ca asa sa ramana si dupa ce ii cand cei de lapte. Ca eu tare sufar din cauza dintilor mei strambi. Acum nu stiu cat conteaza spalatul dulciurile, gena....un medic cred ca te-ar sfatui cel mai bine.
Fug, va pup
Andrada79 spune:
Lorich noi abia am inceput cu olita si face pipi dar kk inca nu, mai avem. Eu sunt fericita cu pipi, pt inceput e fffffffff bine, mai uita si face si pe el ca se ia cu joaca iar cand e vorba de kk se strange tot si nu vrea decat cu pampers. Nici nu insist pt. ca vreau sa il iau usor, mai ales ca acum am racit toata casa adica Jessica, Brianna, Tiberiu, sora mea, mama si moa! Mai nasol e cu Brianna ca plange saracuta si e asa mica......!
Sa stii ca si eu am perioade de sensibilitate maxima.....de cand il am pe Tiberiu nu pot sa mai vad stiri sau sa aud de nenorociri pt ca imediat plang si nu mai sunt in stare de nimic. Incerc sa ma feresc cat mai mult de orice e trist dar..................nici asa nu e bine. Tu cu atat mai mult ca esti si lauza si ai un motiv intemeiat dar eu??????? Singurul motiv de tristete e cel ca sora mea s-a hotarat ca nu se pot restabili in Romania si se vor intoarce inapoi in America si deja plangem una dupa alta. Apropo de asta am inceput usor usor sa o pregatim pe Jessica cu ideea ca va pleca inapoi. Saracutza abia se adaptase ca a fost fff afectata prima luna! Ii explicam eu ca o se intoarca in tara ei cu Woa Woa (un personaj de desene) la care ea imi spune: "Daaaaaaaaaaaaaaa si NUMAI NONOI???????" (in traducere FARA NOROI). A fost asa scumpa!
bratafel spune:
Buna fetelor
Noi suntem bine. La Bianca am scapat de pampers ziua, cere singura olita, a mai ramas noaptea sa scapam (mai greu). In schimb mananca foarte putin, iar pe Otlia o ia in brate, o strange, nu prea vrea sa ii dea jucarii, toate ii trebuie ei. Tot timpul vrea sa se imbrace singura, avem si multi nervisori...(azi i-am luat vrand nevrand o jucarie pt ca incepuse sa planga si sa tipe de se uita toata lumea la noi). Otilia este o scumpica, cuminte. Acum are 7 luni si 11 zile, merge in 4 labe si se ridica in picioare tinandu-se de diverse. Oricum nu ma mai stresez ca la Bianca, vai ca nu doarme, ca nu mananca...nu! cand vrea ea doarme - singura (ii pun suzi si un pantalonas (de cand avea 1 luna) sa-l stranga in brate si se culca pe o parte. De mancat cat vrea si titi la cerere.
Va pup. Va doresc o saptamana frumoasa!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
bratafel spune:
am mai pus un filmulet
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
7 luni si 10 zile
Doloress spune:
Fetelor, cu biberoanele asa sta treaba, nu e chiar asa dracul de negru, vrea cate 2 de fiecare data, deci nu e chip sa-i aducem unul singur. Si vrea deci 2 seara, 2 pe la 1-2 noaptea. Cateodata, cum a fost seara cu pricina, mai vrea inca 2 pe la 4-5 dimineata. Dar asta destul de rar.
Sotul se ocupa de obicei, ii pune alea 2 de seara, apoi dupa ce adoarme Patrick merge si ii mai face doua pentru tura de 1-2 noaptea. Cateodata insa adoarme si el cu Patrick si se trezeste noaptea orbecaind sa faca biberoanele. In general si le ia singur, nu ne trezeste, insa trebuie schimbat ca daca nu iese pipi din pampers. 
Si eu am un mare stress cu dintisorii, nici al meu nu se spala, el singur vrea mereu si normal ca mai mult suge periuta.
INtrebare - Voi ii spalati cu pasta cu fluor?
Acum al meu mananca foarte foarte putine dulciuri, ii dam de obicei 2 bombonele m&m dimineata. Ieri am fost la inghetata si a mancat de doua ori din ea si n-a mai vrut, de exemplu (se si patase pe haine si nu-i place deloc cand se murdareste). Dar laptele asta baut asa din biberon si mai ales adormit cu biberonul in gura ma stresseaza tare. Azi dimineata chiar a zis ca-l doare un dintisor, cat rontaia bombonelele lui. M-am rasuitat in gura lui, totul e alb si curat, dar cine stie...
A, si cu spalatul pe dinti, mai e cineva asa ca noi, sa nu fie spalat mai deloc la varsta asta? Ca eu pur si simplu nu reusesc. Decat daca-l leg fedeles.
Noi am scapat de pampersi in majoritatea timpului. IN afara de noapte, bineinteles, ca ar trebui sa se trezeasca din ora-n ora la cat lapte cu apa in doua bea. Cum ziceam, il schimbam si noaptea, cand se trezeste pe la 1-2. Ca atunci deja pipi da pe din afara din pampers. Si dimineata daca nu ne trezim, de multe ori patul e ud leoarca.
Ne-am luat un cearsaf impermeabil de la Ikea ca nu se mai putea.
Dar ziua, face mereu la toaleta, noi n-am folosit olita, v-am mai povestit eu. Ca o lua si manca din ea, dupa ce facuse pipi, si asta era peste puterile de acceptare ale sotului,
chiar daca o spalam si-o dezinfectam, nu mi se parea nici mie OK Asa ca la noi olita a fost ascunsa. Dar a inceput sa faca de la inceput singur la toaleta, mai ales ca si la gradi nu avea olita. Eu l-am lasat pur si simplu in ritmul lui, nu am aplicat nici o strategie, nu l-am batut la cap. M-am chinuit putin asta vara ca tot cerea si facea cate o picatura, de 100 de ori pe zi dar a mers. Apoi am plecat la spital si al meu sot i-a bagat pampers ca n-avea deloc rabdare sa mearga cu el.
Dar asta stiti ca m-am tot plans pe la voi.
Acum anuntam cu mandrie patriotica ca in majoritatea timpului nu mai vrea deloc pampers si face singurel si kk si pipi. Numai la kk are nevoie de putina asistenta, sa ii pun reductorul care e agatat undeva sus si sa-l sterg cu servetele umede. In rest, la pipi se duce singur, isi da jos pantalonii, chiloteii, da colacul in sus, nici macar nu se mai urca pe taburet, se ridica putin pe varfuri si ajunge. Se sterge, trage apa si da colacul in jos, nu uita niciodata. Mai greu il conving sa se spele pe maini. Accidente nu pateste niciodata. Eu zic ca gradi asta noua l-a ajutat, in sensul ca doamna asta ii lasa complet de capul lor, n-are o treaba cu ei. El face singur si kk acolo, fara reductor, fara nimic, cica se suie singur si se tine in maini de colac. Am rugat-o pe doamna sa ii puna reductor, mai mult din motive de igiena, insa ne-a zis ca nu e nevoie, e baiat mare de-acum.
. In fine, pe de o parte libertatea asta totala il ajuta. Il spalam si noi bine pe maini si ii facem baita in fiecare seara ca miroase mereu a kk la fund, ca cica se sterge si singur, deci va dati seama...si gata.
BRATAFEL - wow, ce fetita precoce!!! Al meu nici in fund nu statea la 6 luni!Asa si eu sunt, relaxata total la bb2. Asa probabil am reusit si sa am destul laptic. Daca n-as avea sarcini cu probleme mereu, zau ca m-as mai baga si la al treilea peste vreo 2-3 ani. Cel mai greu mi se pare sa ii tii in frau pe cei mari, cu gelozia, cu sentimentele lor, sa ii faci sa inteleaga ca ii iubesti la fel, dar incet incet ajungem si la liman.
ALYSH- pai cica asa iti da Dumnezeu unul mai cumintel, unul mai energic... si eu tin minte ca Vlady a fost un bb super cuminte! La mine e invers, Patrick a fost cel agitat ca bebelus. De Kevin cateodata si uit...
Asa zic si eu, daca sunt sanatosi le rezolvam pe toate. Si al meu pare super rezistent, deocamdata, sa speram ca asa ramane!
ESME - condoleante pentru bunicul tau, ce trist!!
Si noi am pierdut anul asta in ianuarie pe nasa de cununie, la numai 53 de ani, de cancer la san si in februarie, in mai putin de-o saptamana bunicii sotului, amandoi. Unul pe 3 februarie, unul pe 7.
Doloress spune:
INca o perla de-a lui Patrick si ma duc. Mergem ieri la parada de Sf Patrick. SI apare si Sf Patrick - o statueta reprezentand un batranel, etc. SI ii zice tati - Uite Patrick, Sf Patrick!
Sta Patrick ce sta, urmeaza apoi alt car - tras de niste omuleti imbracati ca niste reni. La care Patrick :
Uite tati, Sfantul Ren! ![]()
![]()
![]()

27+
, mami de
Julia (30.05.2008)
22.05.2008